Plantaardige muurverf en lak op waterbasis

De fairf verf heeft een heel duurzame samenstelling. Het is plantaardige muurverf en lak op waterbasis, zonder meetbare concentraties oplosmiddel of andere schadelijke stoffen. Tegelijkertijd droogt de verf heel snel en is die nagenoeg geurloos. Zodat je er binnen uitstekend gebruik van kunt maken op een veilige en duurzame manier.

In iedere kleur

Zin om jouw interieur op te frissen en daarvoor op zoek naar mooie kleuren? De fairf duurzame verf is dan een uitstekende keuze. Die je bovendien eenvoudig online kunt bestellen, dankzij het uitgebreide assortiment dat er beschikbaar is. Naast een complete eigen fairf kleurlijn kunnen we ook de Mommy Paint-kleuren en andere RAL- of NCS-kleuren voor je mengen.

Samples met echte fairf

Ieder beeldscherm is anders. Het is dus best moeilijk om de juiste kleur online te kiezen. Je kunt de 96 fairfkleuren of de 24 tinten wit van fairf in het echt zien door via de fairf website kleurenfolders te bestellen met echte verfstaaltjes.

Tip: bij de duurzame verf van goede kwaliteit ook de juiste benodigdheden kopen? Onze experts in verf en kleur helpen je graag de juiste rollers en kwasten te vinden, net als de andere materialen die je daarbij goed kunt gebruiken.

En bestel je voor minimaal €50? Dan is bovendien de verzending gratis. Zodat je op een voordelige manier aan de slag kunt, met duurzame verf die beschikbaar is in een groot aantal populaire en andere kleuren.

Heb je vragen over fairf of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag op telefoonnummer 072 532 3331. Is onze klantenservice gesloten? Neem dan online contact met ons op via het contactformulier. We horen graag van je.