Borastapeter is het oudste en best verkochte behangmerk in Zweden. Borastapeter behang is klassiek en tijdloos en blijft zich constant door ontwikkelen. Borastapeter wil voortdurend de nieuwste trends, kleuren, ontwerpen en texturen verwerken in zijn behang. Borastapeter behang wordt ontwikkeld door een team met kennis, creativiteit en passie.

Borastapeter behang collecties

Verf.nl biedt 4 verschillende behang collecties aan van het merk Borastapeter. Deze collecties zijn Borastapeter Falsterbo, Borastapeter Newbie, Borastapeter Pigment en Borastapeter The Apartment. Elke behang collectie heeft zijn eigen thema waarop behangontwerpen worden gebaseerd. Zo is de collectie Borastapeter The Apartment gebaseerd op de glamour van de jaren 70 en 80 en neemt Borastapeter Falsterbo je mee naar de Zweedse zomer met veel inspiraties uit de natuur.

Borastapeter Pigment bestaat uit uni’s in verschillende kleuren. Borastapeter Pigment is prima te gebruiken in combinatie met de andere behang collecties van Borastapeter. Zo kan je een leuke uni met een prachtige behangprint combineren tot een mooi geheel.

Borastapeter behang gebruiken

Borastapeter behang is prima te gebruiken in verschillende kamers. Borastapeter Newbie is speciaal geschikt voor de kinderkamer, maar de overige collecties kunnen in elke ruimte gebruikt worden. Zo is er voor elke ruimte wel een prachtig behang beschikbaar binnen de collecties van Borastapeter.

Duurzaamheid Borastapeter behang

Borastapeter is een verantwoordelijk bedrijf die duurzaamheid in alle aspecten nastreeft. Van de productie van het behang tot het transport is Borastapeter daarmee bezig. Er wordt telkens gewerkt aan verbetering van de producten, materialen en transport door de wereld en het milieu in de gaten te houden.

Borastapeter behang kopen

Borastapeter behang kopen kan eenvoudig bij Verf.nl. Je hebt keuze uit een prachtig assortiment behangontwerpen en uni behangprints. En bestel je voor minimaal €50 aan behang dan verzenden wij de producten geheel gratis, zodat je daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Zit er toevallig niks voor jou tussen de collecties van Borastapeter? Wij hebben nog veel meer merken in ons behang assortiment.