AS Creation is een grote speler in de behangindustrie. Het bedrijf is opgericht in 1974 en is vanuit daar verder gegroeid. Op dit moment levert AS Creation in meer dan 56 landen over de wereld en worden er op jaarbasis zo’n 6000 verschillende soorten behang gemaakt. AS Creation behang wordt geïnspireerd door hedendaagse trends en nieuwe mode. De behang ontwerpen zijn ruim toepasbaar. Zo is er voor elke ruimte wel een behang dat erbij past.

AS Creation behang collecties

Verf.nl biedt 1 behangcollectie van AS Creation aan. Deze collectie is de AS Creation History of Art collectie. De History of Art collectie is geïnspireerd op de flora en fauna en neemt een klein stukje geschiedenis met zich mee.

AS Creation behang gebruiken

Wil je behang van AS Creation gebruiken? Voor elke kamer is er wel een behang. Of je nou de slaapkamer of woonkamer een nieuwe uitstraling wil geven. Het kan allemaal met het behang van AS Creation. Het behang creëert een rustgevende sfeer die een gevoel van thuis met zich meebrengt.

AS Creation behang kopen

Bij Verf.nl bestel je eenvoudig en snel AS Creation behang. Bestel je voor minimaal €50 aan behang dan verzenden wij de producten geheel gratis. Kan je geen keuze maken uit verschillende soorten behang? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in de fysieke winkel in Akersloot. Hier hebben wij diverse behang boeken liggen waar je een kijkje in kan nemen.