Bovendien kunnen we de verf van Jotun voor je mengen, in iedere kleur die je zoekt. En gaat het je om de beits of een van de andere producten voor een specifieke toepassing? We zijn de Jotun specialist waar je naar zoekt, bijvoorbeeld als je twijfelt over de toepassing of over hoeveel je ervan moet bestellen om er mee te lakken of schilderen.

Waarom Jotun verf?

Je vraagt je misschien af waarom steeds meer doe-het-zelvers en ook vakschilders gebruik maken van de Jotun verf. Het zijn producten van uitstekende kwaliteit, die je tegelijkertijd op een makkelijke manier zelf kunt verwerken.

De coatingsystemen van Jotun worden gebruikt voor de bescherming van oppervlakten op en rond woningen, net als in een aantal heel andere markten. Het merk doet het bijvoorbeeld goed in de scheepvaart en in industriële markten. Vanuit die kennis en ervaring zijn de producten steeds verder doorontwikkeld, tot wat ze vandaag de dag zijn. Zo kun je rekenen op de beste kwaliteit, van een merk dat bovendien niet stilstaat.

Wil je jouw eigendommen en de oppervlakten daarvan zo goed mogelijk beschermen tegen bijvoorbeeld de invloeden van het weer? De verf en andere producten van Jotun zijn dan een goede keuze. Met de coatings kun je rekenen op slimme innovaties en intelligente technologieën. Samen zorgen ze ervoor dat ontwerpers, architecten, ingenieurs en alle andere klanten er graag gebruik van maken binnen de projecten waaraan ze werken.

Snelstgroeiende verfbedrijf ter wereld

Dat Jotun het goed voor elkaar heeft als het gaat om verf en coatings is niet onopgemerkt gebleven. Bij Verf.nl kun je de producten al een lange tijd bestellen en ook in de rest van de wereld neemt de interesse in dit merk steeds verder toe. Het is daardoor uitgegroeid tot het snelstgroeiende verfbedrijf ter wereld, waar allerlei ontwikkelingen spelen die de kwaliteit nog steeds verder verbeteren.

Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen over heel de wereld. De Maritieme, Protective en Poeder Coatings-lijnen zorgen samen voor een breed assortiment, waarmee je de mogelijkheid hebt om haast ieder oppervlak goed te beschermen en op een mooie manier af te werken.

Voor consumenten en professionals op het gebied van verf en coatings kun je rekenen op een uitgebreid assortiment met producten voor binnen en buiten. Dus wil je het hout zo lang mogelijk mooi houten of ervoor zorgen dat je andere oppervlakten netjes en strak af kunt werken? Met de verf en coatings van Jotun kun je rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Uitgebreid assortiment: wat moet ik kiezen?

Het uitgebreide assortiment van Jotun betekent aan de andere kant natuurlijk ook een uitdaging. Vind je het lastig om een keuze te maken uit de beschikbare producten? Onze experts in verf en kleur kunnen je daar goed bij helpen. Of bekijk een aantal van de populaire producten, die we graag voor je op een rij zetten:

 • Demidekk Ultimate Tackfarg
  Een zeer duurzame keuze, omdat je er met deze verf van Jotun voor zorgt dat de ondergrond tot wel 12 jaar onderhoudsarm is. Het is een hoogwaardige dekkende en zijdeglanzende beits. De verf is extreem duurzaam, zodat je zo min mogelijk omkijken hebt naar het resultaat.
 • Demidekk Ultimate Helmatt
  Ook met deze verf is de ondergrond tot 12 jaar onderhoudsarm, waardoor je er op een zeer duurzame manier gebruik van kunt maken. Het grote verschil is dat je niet kiest voor zijdeglans, maar dat je zelfs kunt afwerken in mat. Zo zorg je eenvoudig voor de uitstraling die je wilt, met de hoogwaardige verf en coatings van Jotun.
 • Visir Oljegrunning Klar
  Zoek je een transparante primer die je goed kunt gebruiken als er sprake is van schimmel of als je dat wilt voorkomen? Dit product is houtrotwerend, waterafstotend en is daarmee de ideale keuze om schimmel te voorkomen. Het product is speciaal geschikt voor houten planken die je buiten op het huis monteert, om te voorkomen dat daar schimmel in kan ontstaan.
 • Benar
  Wil je het hout voor buiten beschermen, zonder dat het karakter daarvan verloren gaat? Je kunt goed gebruik maken van Benar. Het product werkt waterafstotend en zorgt er rondom de woning en op de boot voor dat je een blanke matte lak kunt aanbrengen.
 • Demidekk Strukturlasyr
  Dit product werkt goed UV-blokkerend, waarmee je voorkomt dat de zon vat krijgt op de ondergrond die je wilt beschermen. Bovendien werkt het product alg- en schimmelwerend, waardoor je ook daar zo min mogelijk last van zal hebben.

Jotun verf kopen

Wil je Jotun verf of coatings kopen? We hebben ze bij Verf.nl in de meeste gevallen gewoon op voorraad voor je. Dat betekent dat je kunt rekenen op een snelle levering, terwijl je dankzij de gratis verzending ook al een vaste lage prijs betaalt. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, waarbij je de keuze hebt uit een breed assortiment met verschillende producten van Jotun.