De collecties van HookedOnWalls worden gedefinieerd als gedurfd, verrassend en altijd net iets anders dan de rest in de behangwereld. De behang prints in de stijl van HookedOnWalls zijn ruim toepasbaar. Zo kan je de behang prints gebruiken voor je interieur thuis, maar ook binnen de projectmarkt. De HookedOnWalls collecties worden ontworpen door een ervaren team designers die de de ontwikkelingen in de interieur en modewereld nauwlettend in de gaten houden. Naast dat ze de interieur trends in de gaten houden lopen de designers van HookedOnWalls regelmatig op de nieuwste trends voor.

HookedOnWalls behang collecties

Verf.nl biedt 21 diverse behangcollectie aan van het merk HookedOnWalls. Elke behang collectie heeft zijn eigen thema met uiteenlopende behang prints waarmee combinaties maken erg gemakkelijk gaat. De behang collecties die wij verkopen zijn Arashi, Balance, Blooming, Breeze, Cocon, Daimon, Exotique, Jack 'N Rose By Woodwork, Karin Sajo, Maya, Nomadia, Ogoni, Paper Craft, Plains & Panels, Sketch, Tinted Tiles, Tropical Blend, Affinity, Carribean, Culture Club en Lemuria.

Binnen deze collecties kunnen combinaties makkelijk gemaakt worden, omdat de behang collecties van HookedOnWalls bestaan uit verschillende prints met patronen en effen prints. Behang één deel van je kamer met de kleurrijke, natuurlijke behangprints van HookedOnWalls Breeze in combinatie met een effen behang. Of ga je de kinderkamer behangen? De collectie Jack N’ Rose By Woodwork heeft verschillende behang prints waarmee je de kinderkamer een fantastische uitstraling kan geven.

HookedOnWalls behang gebruiken

Wil je een gezellige woonkamer, een rustgevende werkkamer, een vrolijke kinderkamer of een slaapkamer om in weg te dromen? HookedOnWalls heeft behang prints die in elke kamer goed tot zijn recht komen. Met de verschillende behang prints kan je elke kamer de juiste perfect uitstraling geven. Het behang is te verkrijgen in verschillende thema’s. Voor elke kamer is er een geschikt soort behang waarmee je jou interieur weer laat stralen, en je weer van je huis kunt genieten.

HookedOnWalls kopen

HookedOnWalls behang kopen kan eenvoudig bij Verf.nl. Je hebt keuze uit een ruim assortiment behang prints. En bestel je voor minimaal €50 aan behang dan verzenden wij de producten geheel gratis, zodat je daar geen extra kosten voor hoeft te maken.