Het merk Deltec bestaat pas sinds 2010, maar heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en geldt tegenwoordig voor steeds meer schilders als een belangrijke standaard. De tape van Deltec combineert hoge kwaliteit met een compleet assortiment en bovendien scherpe prijzen. Op die manier is het uitgegroeid tot een populaire keuze bij professionals. Wij zorgen er met de verschillende soorten Deltec tape voor dat je online de rollen bestelt die jij nodig hebt.

Deltec tape: maskeer tape van de beste kwaliteit

Met de Deltec tape producten kun je rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij hebben verschillende soorten maskeer tape in het assortiment die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo hebben wij de Deltec tape paars, groen, rood, wit en de Deltec tape oranje in ons assortiment. Iedere soort Deltec maskeer tape is speciaal geschikt voor het afplakken van een bepaalde ondergrond.

 • Deltec tape paars
  Heb je een kwetsbare of gevoelige ondergrond zoals verse verflagen, behang of gipsplaten? Dan is de Deltec Masking Tape Sensitive de juiste keuze om deze ondergronden af te plakken. De paarse variant Deltec tape heeft een licht kleefkracht waardoor je er kwetsbare ondergronden mee kan afplakken.
 • Deltec tape groen
  De Deltec tape groen is geschikt voor het afplakken van algemene afplakklussen. Dit is een standaard variant die beter bekend staat als de Deltec Masking Tape 80.
 • Deltec tape rood
  Deze tape van Deltec staat beter bekend als Deltec Masking Tape Extreme. Deze tape beschikt over een sterke kleefkracht en is goed geschikt voor het afplakken van ruwe en poreuze ondergronden zoals steen, beton of onbehandeld hout.
 • Deltec tape wit
  Dit is een tape van gemiddelde kleefkracht die ook wel de Deltec Masking Tape 60 wordt genoemd. Dit is een afplaktape die wordt gebruikt voor standaard afplakwerkzaamheden.
 • Deltec tape oranje (gold)
  Deltec Masking Tape Original Gold is de oranje tape van Deltec. Deze tape is geschikt voor algemeen gebruik en heeft een medium kleefkracht.

Tip van de verfexpert: gebruik voor het afplakken van kwetsbare ondergronden alleen de Deltec Masking Tape Sensitive en geen van de andere afplaktapes van Deltec.

Deltec tape: voordelen van de maskeertape

Deltec maskeertape is de nieuwste generatie maskeertape, met een aantal unieke eigenschappen ten opzichte van de traditionele toepassingen. Enkele eigenschappen van de Deltec tape zijn hieronder beschreven:

 • Extreem strakke lakranden
 • Geen lijmresten
 • Tot 6 maanden UV-bestendig

Het zijn enkele voordelen waar veel schilders en andere professionals blij van worden. Bovendien begrijpen we dat je als doe-het-zelver ook graag gebruik maakt van de beste kwaliteit. De tape van Deltec is van de beste kwaliteit, en is dus een uitstekende keuze voor jou

Deltec maskeerfolie: gemakkelijk afdekken van oppervlaktes

Naast de verschillende maskeertapes die wij in ons assortiment hebben, hebben wij ook maskeerfolie in ons assortiment. Maskeerfolie zorgt ervoor dat je eenvoudig en snel grote en klein oppervlaktes kunt afdekken. Wij hebben 2 soorten maskeerfolies in ons assortiment.

 • Deltec QuickMask Gold
  Een statische maskeerfolie voorzien van originele Deltec tape oranje (gold). Deze is te gebruiken voor zowel binnen als buiten klussen. Dit komt door de UV bestendige lijmlaag.
 • Deltec QuickMask Indoor
  Dit is een statische maskeerfolie die speciaal ontwikkeld is voor binnen.

Om de maskeerfolie goed aan te brengen hebben wij ook een handig hulpmiddel in ons assortiment zitten. Gebruik de Deltec QuickMask Dispenser Deltec QuickMask Dispenser. Dit maakt het afsnijden van de folie eenvoudig, zodat het afplakken sneller gaat en de schilderklus eerder van start kan gaan.

Waarom Deltec tape of maskeerfolie?

Deltec tape of maskeerfolie staat voor hoge kwaliteit. Het merk komt hiermee tegemoet aan de wensen en eisen van de ware professional. Dus ben je op zoek naar een maskeertape of een beschermfolie die geen lijmresten achterlaat? Deltec geldt als een ware expert op dit gebied. Wij hebben een compleet assortiment waarmee je voor elke klus de juiste tape hebt. Met Deltec krijg je gegarandeerd strakke lakranden. De tape en folie is gemakkelijk te verwijderen dus wat wil je nog meer?

Deltec tape kopen

Wil je Deltec tape kopen? Het is een uitstekende keuze binnen het afplakmateriaal, dat je eenvoudig online kunt bestellen. We hebben de meeste producten voor je op voorraad, zodat we de bestelling meteen voor je in orde kunnen maken. We zorgen er daarmee voor dat je de Deltec tape vlot in huis hebt, om daar meteen mee aan de slag te gaan. Ideaal om alles netjes af te plakken en een zo strak mogelijke lakrand te creëren

Heb je vragen over Deltec tape of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.