Budgetverf gaat verder als Verf.nl

Budgetverf was jarenlang jouw online verfwinkel. De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs, net als bij ons in de winkel in Akersloot. Die winkel is er nog steeds en we combineren nog steeds de hoogste kwaliteit met scherpe prijzen. We hebben onze naam veranderd van Budgetverf naar Verf.nl, maar aan onze service en het uitgebreide aanbod is gelukkig niets veranderd.

We zijn nog steeds jouw specialist in verf van Sikkens, Sigma, Trimetal, Wijzonol en andere A-merken. Voor de doe-het-zelver en voor professionals, dankzij de hoge kwaliteit van onze producten. Een stuk goedkoper dan bij reguliere verfwinkels en vanaf €50 gewoon met gratis verzending.

Bovendien hebben we onze verfwinkel in Akersloot natuurlijk ook nog steeds, in de omgeving van Heiloo en Alkmaar. Wellicht ken je ons nog als Budgetverf voor Sikkens en voor de andere merken uit ons assortiment. Daar is niets aan veranderd. Sterker nog, we hebben meer producten en merken dan ooit in ons uitgebreide verfassortiment.Over Budgetverf

Budgetverf was jouw verfwinkel met veel service. In de winkel in Akersloot en natuurlijk online. Dat is nog altijd ons doel: we zijn graag jouw verfwinkel waar je terecht kunt met vragen. Stel ons je vragen over de verfproducten van de diverse A-merken. Wij helpen je graag de beste verf en lak te bestellen, samen met de kwasten en andere benodigdheden of toebehoren die je daarbij nodig hebt.

Gebruik onze Verfwijzer om een goede keuze te maken en bestel jouw budgetverf eenvoudig online. We gaan er vanuit onze voorraad voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. Of kom bij ons langs vanuit Heiloo, Alkmaar, Akersloot of een andere plaats in de omgeving.

Verfwinkel in Akersloot

Kwam je regelmatig bij ons in de Budgetverf verfwinkel in Akersloot? Het is nu jouw verfwinkel, waarbij het assortiment, de service en de scherpe prijzen natuurlijk nog precies hetzelfde zijn. We zijn jouw specialist in verf van de bekende A-merken, zodat je in de hoogste kwaliteit kunt schilderen en kunt verven.

Specialist in Sikkens

Vanuit een ruim assortiment met verf, lak en beits kies je eenvoudig voor de producten die je nodig hebt. Bijvoorbeeld van Sikkens, een van de topmerken die we voeren. Verf van professionele kwaliteit, waar je gelukkig ook als doe-het-zelver gemakkelijk gebruik van kunt maken.

Op die manier maken we producten voor de professional beschikbaar voor de hele markt, inclusief consumenten en handige doe-het-zelvers. Kom naar onze verfwinkel in Akersloot om je goed te laten adviseren of neem online contact op, dan vertellen we je graag meer over de diverse producten.

Budgetverf: online en in de winkel

Bestel je verf eenvoudig online, zoals je dat gewend bent van onze tijd als Budgetverf. Binnenkort heten we Verf.nl, maar zijn we natuurlijk nog net zo voordelig. En bestel je voor minimaal €50? Dan is de verzending nog altijd gewoon gratis. Dat betekent goedkope verf van de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat je daar altijd een scherpe prijs voor betaalt. Bestel je meteen online? We gaan er mee aan de slag, zodat jij de verf standaard de volgende werkdag al in huis hebt.

Bedrijfsinformatie van Verf.nl

Verf.nl | Verfwinkel | Akersloot
Boekel 42
1921 CE Akersloot

Bel: 072 532 3331
Mail: klantenservice@verf.nl

KvK-nummer: 56870051
BTW-identificatienummer: NL852339999B01

Verf.nl en Budgetverf zijn handelsnamen van Paintpartners B.V.