Over Verf.nl


Jouw expert in verf en kleur

Dat zijn wij in een notendop. Wat een jaar of 18 geleden begon met een vakschilder, een bierviltje én een goed idee, is nu uitgegroeid tot een geoliede verfmachine. Verf.nl, wat voorheen Budgetverf was, is een online verfwinkel met een fysieke winkel in Akersloot, die samen met een droomteam van partners en medewerkers, inzet op de groeiende markt voor online verf. Wij staan voor de beste service in combinatie met de hoogste kwaliteit aan verfproducten.

2 Eigenaren van Verf.nl voor een kleurenwand.

 

Visie van Verf.nl

 

“Wij willen de experience van kwaliteitsverf kopen nog makkelijker maken voor onze klanten,

ook in het geval van specifieke situaties. Daarom werken wij er hard aan om, ongeacht het communicatiemiddel,

altijd verfexperts klaar te hebben staan. Niet alleen voor de consument, maar ook voor professionals.’’

 

- Fabian Kerssens en Rogier Goed

 


The journey so far: Budgetverf gaat verder als Verf.nl


In 2006 begon Fabian Kerssens, voorheen vakschilder en oprichter van Budgetverf, met een fysieke winkel in Akersloot. Dit deed hij naast zijn dagelijkse bezigheid en zijn liefde voor het vak schilderen.

 

Daar bleef het niet bij, want hij zag kansen in de online verkoop van professionele verf en richtte in 2006 ook de website Budgetverf.nl op. Het idee achter de e-commerce onderneming werd goed opgepakt. Wij waren namelijk één van de eerste online spelers in de wereld van verf en langdurige samenwerkingen met verfproducenten werden een feit. In 2016 kwam Rogier Goed, een goede vriend van Fabian, het bedrijf versterken als managing partner, en werd de doorgroei van Budgetverf ingezet.

 

Eigenaar met bus voor de oude verfwinkel.
De voorkant van de verfwinkel in Akersloot.

Budgetverf was van 2006 tot 2019 jarenlang jouw online verfwinkel. Op 13 februari 2019 heeft Budgetverf een domeinnaamswijziging ondergaan naar Verf.nl. Dit was onderdeel van een complete naamswijziging en restyling. “We hebben onze naam veranderd van Budgetverf.nl naar Verf.nl, maar aan onze service en het uitgebreide aanbod is gelukkig niets veranderd. We zijn nog steeds jouw specialist in verf van Sikkens, Sigma, Wijzonol, Trimetal en andere A-merken. Voor de doe-het-zelver en voor professionals.

 

In 2023 heeft Verf.nl opnieuw de website gerestyled met als doel het de consument nog gemakkelijker te maken met de zoektocht naar de juiste verf.

 

 

Verf.nl van webshop tot klushulp.

 

"Iedereen kan een potje van A naar B brengen. Daar ga je geen

verschil in maken."

 

- Rogier Goed

 


Duurzaamheid in de verfindustrie

Parallel aan de ontwikkeling van Verf.nl is de duurzaamheid van verf door de jaren heen flink verbeterd. Duurzaamheid is een belangrijk begrip geworden in de verfindustrie, waar grote merken als Sikkens, Sigma en andere merken hard werken aan verduurzaming. De grote merken zijn zich bewust van de impact van hun producten op het milieu en zetten zich in voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk.


Team van specialisten

Verf.nl werkt met een team ervaren verfspecialisten. Zo zijn onze verfspecialisten, zowel online als in de fysieke winkel, specialist in Sikkens, Sigma en nog veel meer.


- Erkend Sikkens Specialist
- Erkend Sigma Dealer
- Flexa Pure Dealer
- Erkend Wijzonol Specialist
- Jotun Certified Partner
- Erkend Little Greene Dealer
- International Dealer Premium
- Copperant Premium Dealer

 


Verf.nl Verfwinkel in Akersloot

Naast de online webshop hebben wij een fysieke winkel. Wat voorheen de Budgetverf winkel was, heeft na de naamswijziging dezelfde naam als de website gekregen. Wij voeren daar een uitgebreidt assortiment  met topmerken als Sikkens, Sigma, Wijzonol en meer. Zo is er voor een ieder wat wils. Ook daar ontvangen wij je graag en leveren wij de beste service voor jou.

 

Budgetverf: online en in de winkel

Bestel je verf eenvoudig online, zoals je dat gewend bent van onze tijd als Budgetverf. Wij heten sinds 2019 Verf.nl, maar zijn natuurlijk nog net zo voordelig. Dat betekent relatief goedkope verf van de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat je daar altijd een scherpe prijs voor betaalt. Bestel je meteen online? We gaan er mee aan de slag, zodat jij de verf zo snel mogelijk in huis hebt.

 

The journey goes on!

 

"Wij blijven innoveren, zowel in het aanbod aan verfproducten, als de klantbeleving."