Bovendien adviseren onze experts in verf en kleur je graag over de mogelijkheden. Dus ben je benieuwd of de Hammerite radiatorlak een goede keuze is? En wil je gebruik maken van specifieke kleuren of ben je op zoek naar een handige spuitbus? Wij denken met je mee, zodat je online de verf of lak koopt waarmee je jouw project op een geweldige manier kunt starten.

Waarom Hammerite?

Wil je Hammerite verf kopen of zoek je specifiek naar de metaallak in bijvoorbeeld mat zwart of een andere kleur? Je hebt online de keuze uit alle producten van de beste kwaliteit. En ben je benieuwd waarom anderen zo graag gebruik maken van dit merk? We zetten de 4 meest belangrijke redenen voor je op een rij:

 • Intelligente technologie
  Hammerite heeft jarenlange ervaring met de ontwikkeling van nieuwe en intelligente technologieën. Alle innovaties zijn erop gericht om metaal te schilderen of te lakken, uiteraard op een manier waarop je daar zo lang mogelijk plezier van hebt. Met de producten van dit merk zorg je voor duurzame metaalbescherming, om zo lang mogelijk te genieten van mooie metalen delen met verf of lak.
 • Bewezen de beste
  Natuurlijk vertelt Hammerite je graag waarom de eigen producten de beste keuze zijn. Bovendien is er sprake van een wereldtijd testprogramma, waaruit inderdaad blijkt dat de producten van dit merk de beste bescherming bieden. Hammerite zet graag de standaard in de markt, dus doet er alles aan om goed uit tests te komen en na toepassing de beste resultaten te garanderen.
 • Alleen metaalbescherming
  Hammerite kiest heel specifiek voor metaalbescherming, om duidelijk aan te geven waar het merk goed in is en waarvoor je het kunt gebruiken. Bij dit merk geen uitgebreid assortiment met allerlei verschillende producten, maar alles wat je nodig hebt om metaal te beschermen tegen aanvallen van roest, krassen, UV-straling en regen.
 • 25 jaar marktleider
  Door de bovenstaande voordelen is Hammerite al meer dan 25 jaar marktleider als het gaat om metaallak en metaalbescherming. Je kunt rekenen op de beste producten, vanuit een rijke geschiedenis en diepgaande kennis van alles wat er belangrijk is om metaal af te werken en te beschermen.

Iedere klus tot een goed einde

Wil je roest verslaan en er ondertussen voor zorgen dat het metaal geen last krijgt van allerlei andere invloeden? Dan zijn de producten van Hammerite een goede keuze. Je zorgt er daarmee voor dat je de ondergrond goed kunt voorbereiden en daarna kunt afwerken.

Metaal vraagt om producten die daar specifiek voor geschikt zijn. Bovendien is het belangrijk om de ondergrond regelmatig te behandelen, iets waar niet iedereen op zit te wachten. Met de producten van Hammerite zorg je voor een zo lang mogelijke bescherming. Daarnaast zijn de producten makkelijk in gebruik, waardoor je geen vakschilder hoeft te zijn om de metalen op de juiste manier af te werken.

Hechtprimer en andere populaire producten

Ben je benieuwd naar de producten van Hammerite waar anderen het liefst gebruik van maken? We zetten de meest populaire producten van het merk voor je op een rij:

 • Hechtprimer
  Met de Hechtprimer van Hammerite kun je er binnen en buiten voor zorgen dat de verf of lak die je gebruikt goed aan de ondergrond zal hechten. Het is de ideale voorbereiding, waar je gebruik van kunt maken op non-ferro metalen. Bovendien is de verf of lak sneldrogend, waarna je de volgende laag kunt aanbrengen of je er weer gebruik van kunt maken.
 • Hittebestendige Lak
  Zoek je een hittebestendige lak, waarmee jij je geen zorgen hoeft te maken over hoge temperaturen? Dan is de Hittebestendige Lak van Hammerite een goede keuze. De verf uit een spuitbus is bestand tegen temperaturen tot 600 graden Celsius, bijvoorbeeld om er de kachel, haard of barbecue mee te schilderen.
 • Kwastenreiniger en verdunner
  Na het schilderen wil je de kwasten natuurlijk goed reinigen. Je kunt daarvoor gebruik maken van Hammerite Tegelijkertijd zorg je er met de verdunner van het merk voor dat je de lak goed kunt voorbereiden, nadat je de ondergrond ermee gereinigd en ontvet hebt.
 • Menie
  Zoek je een roestwerende verf? Dan is Menie van Hammerite een goede keuze. Bovendien kun je daarmee gewoon direct over roest heen schilderen, waardoor de toepassing eenvoudig is. Dankzij de uitstekende hechting creëer je hiermee een mooi resultaat.
 • Metaallak Aluminium
  De Metaallak Aluminium is roestwerend. Bovendien kun je het product meteen over roest toepassen, waardoor het niet nodig is om dit eerst verder te behandelen. Je kunt er zowel binnen als buiten gebruik van maken, waardoor Hammerite een uitstekende keuze is.

Hammerite verf kopen

Wil je Hammerite verf kopen of zoek je daarbij advies? Vraag het onze experts in verf en kleur, bijvoorbeeld als je twijfelt welk product het best geschikt is of hoeveel je daarvan nodig hebt. En bestel je voor minimaal €50 aan verfproducten? Dankzij gratis verzending naar jouw adres weet je zeker dat je daarvoor niet te veel betaalt.