Winkel Akersloot
De Verf.nl verfwinkel in Akersloot.

Kom langs bij de Verf.nl verfwinkel in Akersloot

  Boekel 42
  1921 CE Akersloot
  072-532 3331

Openingstijden

  Maandag: 8:00 - 17:30
  Dinsdag: 8:00 - 17:30
  Woensdag: 8:00 - 17:30
  Donderdag: 8:00 - 17:30
  Vrijdag: 8:00 - 17:30
  Zaterdag: 9:00 - 17:00
  Zondag: gesloten

Bereikbaarheid

De Verf.nl verfwinkel is gelegen aan de rand van Akersloot tussen Heiloo en Alkmaar in. De verfwinkel is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is genoeg parkeergelegenheid voor de verfwinkel.

Ook voor grote bestellingen kun je hier terecht. Parkeer je auto voor de deur, zo kunnen we je helpen met inladen.

> Plan je route met Google Maps


✔ Het beste verfadvies
✔ Gratis kleuradvies
✔ Bestelling in de winkel afhalen

Je bestelling afhalen in onze verfwinkel Akersloot

Bestel je product online en je bestelling staat voor je klaar in de winkel. Wanneer het product op voorraad is en het product voor 14:00 besteld is, dan kan je de bestelling dezelfde werkdag nog ophalen. Bestel je het product na 14:00 uur dan kan je het product de volgende dag ophalen of ervoor kiezen om het te laten bezorgen door PostNL.

Staat je bestelling klaar in de verfwinkel in Akersloot, dan geven wij jou keurig een bericht dat je de verf en bijhorende benodigdheden kunt afhalen. We staan tijdens openingstijden doorlopend voor je klaar, zodat je jouw bestelling kunt afhalen.

Gratis persoonlijk advies in verf en kleur

In de Verf.nl verfwinkel in Akersloot helpen onze verf- en kleurspecialisten je bij het maken van de beste keuze voor jou. Zoek je specifieke muurverf, een lak voor buiten of ben je benieuwd naar de beste rollers, kwasten en andere benodigdheden? Je kunt bij ons terecht voor het beste verfadvies. Wij leggen je graag uit welke schildersbenodigdheden je nodig hebt om je verfklus tot een mooi resultaat te brengen.

Naast het beste verfadvies adviseren we je graag over kleuren. Ons kleurspecialisten kunnen je daar goed bij helpen. Kom langs om te kijken in kleurwaaiers, doe inspiratie op en zie hoe de kleur in werkelijkheid is op een kleurstaal.

Veel gestelde vragen

Wat kan je nog meer doen in de verfwinkel in Akersloot?

Twee personen die een rol behang aan het uitzoeken zijn.
Behangboeken bekijken

Wij hebben ook een groot assortiment behang in ons assortiment. In de winkel in Akersloot kan je inspiratie opdoen uit verschillende collecties van Arte, HookedonWalls, Rebel Walls, Little Greene en nog veel meer.

Twee personen die bezig zijn met kleurentesters.
Kleuradvies

Weet je totaal niet wat wat je met je met je woonkamer, keuken of elke andere ruimte wil? Onze verfexperts helpen je graag bij het kiezen van een juiste kleurenpalet.

Een winkelmedewerker die een klant helpt in de verfwinkel.
Je online order afhalen

Heb je online een order geplaatst en gekozen voor 'afhalen in de winkel in Akersloot'? Dan kan je jouw bestelling afhalen bij ons in de winkel in Akersloot. Je krijgt een mail wanneer jouw order klaar ligt bij ons in de winkel.

Verf in Akersloot kopen

Wil je jouw verf in Akersloot kopen? Je bent van harte welkom op ons adres. Onze medewerkers staan er voor je klaar. Om jouw bestelling af te geven, je te helpen de juiste keuze te maken of om de producten die je nodig hebt meteen bij elkaar te zoeken. En bestel je verf met een levertijd? Bestellingen die je voor 10:00 uur doet kun je de volgende werkdag komen afhalen bij ons in de verfwinkel in Akersloot. Op die manier heb je alles zo snel mogelijk in huis, om daar professioneel of als doe-het-zelver mee aan de slag te gaan.

Laat ons weten wat je van de verfwinkel in Akersloot vind!

Laat je review achter