Dus wil je met de Epifanes bootlak schilderen op een ondergrond zoals aluminium of een ander materiaal? Dat kan boven en onder de waterlijn, waardoor je gebruik maakt van een hoogwaardig product. Onze experts in verf en kleur adviseren je graag over de mogelijkheden en waarmee je zeker weet dat je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.

Welke bootlakken kan ik kiezen?

Je hebt met de bootlak van Epifanes de keuze uit een breed assortiment. Dus ben je op zoek naar plamuren of verdunningen? Het zijn de minder populaire en bekende producten, net als die speciaal voor de watersport en de pleziervaart. Bovendien heb je de keuze uit een bekender assortiment, waar we je daarom graag meer over vertellen:

  • Grondverven en primers
  • Epoxy primers en coatings
  • Blanke lak
  • Kleurlakken
  • Antifoulings en bottompaints

Grondverven en primers

Zoek je een grondverf of primer van Epifanes binnen de bootlak? Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de Multi Marine Primer en Werdol Grondverf. En zoek je naar Poly-urethane Primer of Washprimer AQ? We leggen je graag meer uit over de verschillende producten, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

De primers en grondverven zijn er als belangrijke onderlaag. Je brengt die aan op het oppervlak, om een goede hechting van de aflak aan te kunnen brengen. Een goede grondverf of primer zorgt er bovendien voor dat je de volgende laag met verf mooi dekkend en egaal kunt schilderen, zodat het geheel goed beschermd is en er bovendien heel professioneel uit komt te zien.

Epoxy primers en coatings

Met de epoxy primers en coatings zorg je voor een hoogwaardig verfsysteem, met de hoge kwaliteit van de Epifanes bootlak. Het gaat om een professionele afwerking, waarmee je zorgt voor een goede bescherming tegen het water en andere invloeden waar je op en rond het water mee te maken hebt.

Je kunt gebruik maken van Epoxy Primer, Epoxy HB Coat en bijvoorbeeld Interimcoat. Het zijn de verschillende hoogwaardige producten, waarmee je zeker weet dat je de bootlak van Epifanes goed kunt gebruiken.

Blanke lak

Binnen de Epifanes blanke lak voor boten en jachten heb je de keuze uit een zeer breed assortiment. Dus zoek je naar vernis of een hardhoutolievernis? Het is net als de blanke lak in eiglans of Aqua Marine een uitstekende keuze.

En zoek je een product met een specifiek UV-filter of gaat het je om jachtlak? De Poly-urethane-producten zijn dan een uitstekende keuze. Bekijk dit en de PU-Speedcoat Clear, net als de rest van het assortiment blanke lak voor de boot dat er beschikbaar is.

Kleurlakken

De kleurlakken voor de boot van Epifanes zijn er in zwart en in wit, net als in RAL 9010 en alle andere kleuren die we voor je kunnen mengen. Gebruik de kleurenwaaier om er een keuze uit te maken, waarmee je zeker weet dat je kiest voor de juiste tint.

Wij laten je zien wat er beschikbaar is en waar je het best gebruik van kunt maken. Dus zoek je naar de Nautiforte Jachtlak, naar Mono-urethane of Poly-urethane Jachtlak of naar de speciale Antislipverf? Wij laten je zien welke bootlakken van Epifanes er in kleur beschikbaar zijn.

Tip: twijfel je over de kleurlak van Epifanes die je het best kunt gebruiken op de boot? Stel onze experts in verf en kleur je vragen, dan vertellen we je er graag meer over.

Antifoulings en bottompaints

Speciaal voor onder de waterlijn kun je gebruik maken van de antifoulings en de bottompaints van Epifanes. Je kiest bvijoorbeeld voor Copper-Cruise High Performance of voor Foul Away. Daarnaast heb je de keuze uit Werdol Kopervrij en Epifanes CR Antifouling Primer. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige producten, waarmee je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Ook Underwaterprimer en Black Bottom van Epifanes zijn een goede keuze als je zoekt naar een hoogwaardige bootlak. Met ons brede assortiment zorgen we ervoor dat je online de bootlak bestelt waar je naar op zoek bent.

Ervaring sinds 1902

De Epifanes bootlak is gebaseerd op de meer dan 100 jaar ervaring die het merk heeft. Al in 1902 werd het merk opgericht, om zowel particuliere als professionele bootbouwers de beste kwaliteit verf en lak te kunnen garanderen.

Die missie en dat streven zijn nooit meer overboord gedaan. Epifanes maakt lakken voor zowel boven als onder de waterlijn, om boten en jachten op een geweldige manier af te werken. Het resultaat is een zowel mooie kleur als een uitstekende bescherming, zodat je kunt rekenen op het beste van twee werelden.

En heb je vragen over het gebruik van de bootlak van Epifanes of zoek je naar de juiste benodigdheden daarbij? We adviseren je er graag over, natuurlijk aan de hand van de specifieke klus waar je aan wilt werken of de vragen die je hebt.

Epifanes bootlak: hoogste kwaliteit

Zoek je naar Epifanes bootlak? Je gebruikt verf en lak van de hoogste kwaliteit. Dat geldt voor de primers en de grondverven, net als voor de aflak die je daarna kunt gebruiken. Het is een geweldige keuze, voor een goede bescherming en natuurlijk een afwerking in de kleur die je mooi vindt.

We hebben de Epifanes bootlak die je wilt kopen vaak gewoon voor je op voorraad. Dus bestel de verf en lak online, dan gaan we daarmee aan de slag en heb je het daarna zo snel mogelijk in huis.