Dus zoek je naar parketlak, projectlak, meubellak of vloerlak? Met de verf en lak van Trae Lyx kies je voor producten waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Je kunt er de vloer, de meubels en bijvoorbeeld de wanden of de trappen op een mooie manier mee schilderen. En kies je voor Wood Raw Effect Oil of een van de andere specifieke producten? Onze experts in verf en kleur vertellen je graag meer over wat je daarvan kunt verwachten en hoe je er op de juiste manier mee schildert of lakt.

Scandinavische liefde voor hout

De hoge kwaliteit van de verf en lak van Trae Lyx komt voort uit de Scandinavische liefde voor hout. Als je er wel eens bent geweest weet je hoeveel hout er wordt gebruikt en hoe de mensen in die landen ermee omgaan. Ze behandelen het tot in de puntjes en onderhouden hun hout om er zo lang mogelijk met veel plezier gebruik van te maken. Die liefde voor hout merk je terug in de Trae Lyx verf die je kunt bestellen, waarmee je schildert zoals ze dat bijvoorbeeld in Finland, Zweden en Noorwegen ook zouden doen. Of in Denemarken natuurlijk, dat een stuk beter bereikbaar is vanuit Nederland.

De liefde voor hout blijkt uit verschillende soorten producten, waar je bij Trae Lyx de keuze uit hebt:

 • Lakken
 • Oliën
 • Kleurbeits
 • Loogbeits
 • Onderhoudsmiddelen

Met de verschillende verf- en lakproducten van Trae Lyx heb je de keuze om het hout goed te beschermen en mooi af te werken. Dat kun je zowel binnen als buiten doen. Op die manier bescherm je het hout tegen de invloeden van het weer of zorg je er binnen voor dat je het hout langer mooi houdt.

Kwaliteit voor de hele keten

Trae Lyx is onderdeel van de PearlPaint Group. Met de bedrijven uit die groep kun je altijd rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Het gaat om kwaliteitsmerken zoals Avis Professional®, Bleko®, Bleko Power®, Bolivia Professional®, De Parel®, Rolith Professional®, Trae Lyx® en Verfijn®.

Op die manier heb je de keuze uit meer producten dan van Trae Lyx alleen, waarmee je ervoor zorgt dat je het hout en andere materialen op een hoogwaardige manier kunt afwerken en beschermen. De producten worden ontwikkeld voor zowel de woon- en werkomgeving als voor de bouw en industrie, waardoor ook vakschilders daar graag gebruik van maken als ze een nieuwe klus beginnen.

Bovendien voldoen de verf- en lakproducten van Trae Lyx natuurlijk netjes aan de actuele strenge milieueisen. Zo weet je zeker dat je daarmee op een duurzame manier kunt schilderen, zonder dat dit iets af doet aan de kwaliteit waar je op kunt rekenen. Het merk doet doorlopende tests in de praktijk, om jou te garanderen dat je daarmee kunt schilderen zoals je van plan bent.

Uitgebreid online assortiment

Je hebt op Verf.nl de keuze uit een breed assortiment met Trae Lyx verf en lakken. Daarbinnen kunnen we natuurlijk iedere kleur mengen waar je naar op zoek bent, zodat je daarmee op een mooie manier kunt schilderen. En heb je een kleur gezien bij een ander merk, maar wil je graag gebruik maken van de producten van Trae Lyx? Ook dan kunnen we de kleur waarschijnlijk mengen, zodat je daar de kozijnen, een mooi meubel, de trap of de vloer mee kunt lakken.

Met de verf- en lakproducten van Trae Lyx schilder je bijvoorbeeld hardhout en zachthout. Daarnaast kun je specifiek eiken, minerale materialen, beton en ook latex op een mooie manier afwerken. Kijk altijd goed naar de ondergrond, om die vervolgens in een kleur of met een blanke lak of olie af te werken. En houd bijvoorbeeld rekening met een normale of zware belasting, zodat je gebruik maakt van het product dat daarvoor het best geschikt is.

En ben je benieuwd naar de populaire producten van Trae Lyx? We zetten ze voor je op een rij:

 • Naturel
  Een 2-componentenlak van Trae Lyx. Het product is ultra mat en bovendien ontzettend kras- en slijtvast. Zo kun je er op een hoogwaardige en duurzame manier gebruik van maken, als je zoekt naar een matte afwerking. Het product zorgt voor onzichtbare bescherming van het hout.
 • Naturel Finish
  Wil je een 2-componenten toplaag aanbrengen op het hout? De ideale bescherming, waarmee je kunt rekenen op een ultra matte afwerking. Het product is watergedragen, zodat je daar ook binnen zonder problemen (en zonder sterke verfgeur) gebruik van kunt maken.
 • Naturel Extreme
  Wil je het hout afwerking met een geoliede uitstraling? Dan is dit de juiste keuze binnen het assortiment van Trae Lyx. Het is een 2-componentenlak met de bekende ultra matte uitstraling. Bovendien is de lak zeer kras- en slijtvast.
 • Parketlak
  Het parket lakken om dat er weer als nieuw uit te laten zien? Het is een 1-componentenlak, die je daardoor op een eenvoudige manier kunt aanbrengen. De lak is kras- en slijtvast en snel intensief belastbaar, om het parket zo lang mogelijk mooi te houden.
 • Vloerlak
  Zoek je een vloerlak om het hout opnieuw af te werken? Je kunt dit product van Trae Lyx gebruiken op zacht houten vloeren. De lak zorgt voor een matte uitstraling, waarmee je de vloer bovendien op een kras- en slijtvaste manier beschermt.

Trae Lyx verf kopen

Wil je Trae Lyx verf kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, waarmee we ervoor zorgen dat je het hout perfect kunt beschermen. En twijfel je over het juiste product of weet je niet precies hoeveel je daarvan nodig hebt? Vraag het onze experts in verf en kleur, dan vertellen we je graag meer. En bestel je voor minimaal €50? Dan is de verzending naar jouw adres gewoon gratis.