Over SPS

SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. De missie van het bedrijf luidt als volgt: SPS bv stelt zich ten doel; het produceren van verven en sierpleisters, het ontwikkelen van kleuren en kleurconcepten en het vermarkten hiervan via groothandelaren en retailers. De grondbeginselen van SPS zijn eerlijke ruil, eenvoud, effectiviteit en klantgerichtheid.”

SPS muurverven

Op zoek naar een SPS muurverf? Je hebt bij SPS de mogelijkheid om te kiezen uit een breed assortiment aan producten. Er zijn zowel producten voor binnen als buiten. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit:

  • SPS Multimat
  • SPS Isomat
  • SPS Facade Mat

Eigenschappen SPS producten

De eigenschappen van de SPS producten binnen het Verf.nl-assortiment variëren aanzienlijk. Voorbeelden hiervan zijn verschillende glansgraden, toepassingsmogelijkheden, schrobvastheden en extra eigenschappen. De extra eigenschappen bepalen de specifieke ‘extra’ kenmerken die een product kan bezitten waardoor het perfect geschikt is voor jouw omschreven klus.

Heb je vragen of wil je een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot vrijdag op telefoonnummer 072 532 3331 of bekijk onze contactpagina. We horen graag van je.