De plamuur en houtversterker van EazyFix is er voor de doe-het-zelver, ook als je daar weinig ervaring mee hebt. Om houtschade op een professionele wijze te repareren, zodat je kunt vertrouwen op het beste resultaat. Met een betrouwbare en duurzame oplossing, gemaakt met meer dan 30 jaar ervaring bij de specialisten van EazyFix.

Hoogwaardige grondstoffen en eenvoudig gebruik

EazyFix is een merk van Repair Care, speciaal bedoeld voor doe-het-zelvers die houtrot en houtschade willen repareren. Met professioneel resultaat, terwijl je daar toch op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken.

Maak gebruik van de EazyFix houtrotvuller en EazyFix plamuur. Gewoon aan de hand van de duidelijke instructies die daarbij worden gegeven. Om de hoogwaardige grondstoffen op de juiste manier toe te passen. Voor reparaties die stand houden, omdat je kiest voor een vakkundige oplossing.

Tip: benieuwd welke benodigdheden je daarbij nodig hebt? Onze experts in verf en kleur adviseren je bijvoorbeeld de juiste houtrotfrees, een uitpistool en een reparatiemes. Bovendien laten we je zien welke mengbeker en spatel je het best kunt gebruiken, net als een handig mengplateau. Allemaal onderdelen die je helpen om de houtrot of houtschade op een vakkundige manier op te lossen, natuurlijk met de producten van EazyFix.

EazyFix houtrotvuller kopen

Wil je de EazyFix houtrotvuller kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, waarmee we ervoor zorgen dat je als een vakman aan de slag kunt. Bijvoorbeeld met de Premium Houtrotvuller of de Premium Houtversterker. Net als met de Premium Plamuur. Voor drie producten die geschikt zijn om professioneel mee te werken, zonder dat je daar de jarenlange ervaring voor nodig hebt.

Je vindt bij de producten een duidelijke uitleg over hoe je het moet voorbereiden en vervolgens kunt toepassen. Zodat de hoogwaardige grondstoffen goed tot hun recht komen en je houtrot of houtschade kunt repareren met EazyFix. De beste keus eom daarmee zelf aan de slag te gaan, waarmee je het houtwerk bijvoorbeeld kunt voorbereiden om dat vervolgens weer netjes te schilderen.

We hebben de meeste producten van EazyFix gewoon voor je op voorraad. Bestel ze meteen online, dan gaan we er voor je mee aan de slag. En bestel je voor minimaal €50? Je profiteert van gratis verzending naar jouw adres, zodat je op een voordelige manier gebruik kunt maken van de oplossingen van EazyFix.

Heb je vragen over EazyFix houtrotvuller of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.