Het familiebedrijf Soudal

Soudalis een van oorsprong Belgisch familiebedrijf dat is opgericht in 1966. Na al deze jaren is het bedrijf nog altijd voor 100% in handen van de familie. Dit familiaire gevoel komt ook terug in de kernwaarden van het bedrijf. Wederzijds respect, ondernemerschap en langetermijnvisie. Verder vindt het bedrijf hard werken en innoveren belangrijke punten.

Hoogwaardige kwaliteit producten

Soudal is een merk gespecialiseerd in het produceren van kitten, mastieken, lijmen en PU schuimen. Soudal is de grootste onafhankelijke producent van Europa in diens vakgebied. Producten als Soudal Fix ALL High Tack, Glaskit TS en Acryrub variëren in doel, maar hebben allen gemeen dat het gewaardeerde producten in de markt zijn. Het bedrijf haar producten richten zich variërend op zowel de professional als de amateurklusser.

Door middel van innovatie en kennis wilt het bedrijf zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Kwaliteit staat voorop en dat is te merken.

Soudal producten kopen

Wil je Soudal producten aanschaffen? Bekijk ons assortiment aan producten van het merk en bestel eenvoudig online. Wij zullen met je order aan de slag gaan, zodat jij je bestelling zo spoedig mogelijk in huis zult hebben.

Heb je vragen over je bestelling? Zoek online of telefonisch (072-532331) met ons op en wij zullen je verder helpen! Tot snel.