Ambachtelijk behang schilderen komt oorspronkelijk uit de late 17de eeuw en begin 18e eeuw. Het was in die tijd populair om grote handgeschilderde landschapsbehangsels aan je wand te hebben. Handgeschilderd behang is zeer uniek en komt weinig meer voor in deze tijd. Snijder&Co behang is een merk dat handgeschilderd behang maakt. Het behang van Snijder&Co wordt gemaakt door behangkunstenaars Marcelo Gimenes en Jaap Snijder. Deze 2 heren hebben een ‘vergeten’ ambacht na 200 jaar weer tot leven gebracht.

Snijder&Co behang collecties

Wij bieden diverse handgeschilderde behang collecties van Snijder&Co aan. Deze collecties zijn gebaseerd op tuinen en landschappen die een boodschap moeten vertellen. De twee mannen schilderen kleurrijke tuinen en landschappen met bloemen, bomen en vogels. Alles zit in het unieke handgeschilderd behang van Snijder&Co.

Snijder&Co behang gebruiken

Snijder&Co behang kan zeer divers gebruikt worden in verschillende ruimtes. Huizen, kantoorpanden of andere ruimtes? De diverse behangontwerpen van Snijder&Co zorgen voor een rustgevende sfeer in je ruimte. Met Snijder&Co haal je exclusief behang in huis waarbij ambachtelijke technieken worden gebruikt en in ere worden gehouden.

Snijder&Co behang kopen

Handgeschilderd Snijder&Co behang kopen? Dat kan eenvoudig bij Verf.nl. Je hebt keuze uit verschillende behangontwerpen in diverse kleuren. En bestel je voor minimaal €50 aan behang dan verzenden wij de producten geheel gratis, zodat je daar geen extra kosten voor hoeft te maken.