Het merk heeft een uitstekende reputatie in de professionele markt. De vakman werkt er al jaren mee en kent het als een van de beste oplossingen om het hout te herstellen en te onderhouden. Inmiddels zijn er ook tal van producten beschikbaar voor de doe-het-zelver. Altijd inclusief duidelijke instructies, waardoor je daar ook zonder ervaring goed gebruik van kunt maken.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan Repair Care-producten, die je eenvoudig online kunt kopen. Bijvoorbeeld als je zoekt naar Dry Flex 4, Dry Flex Super Finish SF en bijvoorbeeld Repair Care SF. Stuk voor stuk hoogwaardige oplossingen, waarmee je ervoor zorgt dat je het hout op een geweldige manier kunt herstellen, kunt repareren en kunt onderhouden.

Duurzaam houtherstel en -onderhoud

Repair Care biedt totaaloplossingen voor duurzaam houtherstel en -onderhoud. Het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot een absolute specialist op dit gebied. Toch doet het bedrijf meer dan het ontwikkelen van kwalitatieve reparatieproducten alleen.

Het bedrijf leidt jaarlijks meer dan 2.000 vakmensen op, zowel in Nederland, Engeland als in Duitsland. Speciaal opgeleid om houtrot en houtschade te behandelen, waardoor dit er weer geweldig uit komt te zien. En op een duurzame manier in elkaar zit, om bijvoorbeeld binnen grotere projecten de juiste basis te bieden om verder te kunnen.

Repair Care geldt als een van de absolute specialisten in houtreparatie en -herstel. Net als op het gebied van onderhoud, om bijvoorbeeld bij grote projecten op een professionele manier te ondersteunen. Met producten die dezelfde grondstoffen hebben als die voor de doe-het-zelver, al laten die zich natuurlijk makkelijker gebruiken.

Meer dan hoogwaardige producten

Repair Care levert wat dat betreft veel meer dan alleen de hoogwaardige producten. Je kent het merk misschien van Dry Flex 16, Dry Flex 2-in-1 en Super Finish, al doet het bedrijf veel meer dan dat. Er werken mensen met verstand van zaken, die bijvoorbeeld samenwerkingen opzetten met brancheorganisaties en groothandels. Op die manier is Repair Care uitgegroeid tot een autoriteit, waarvan je de producten eenvoudig online kunt bestellen. Gewoon bij ons in het assortiment, met producten die zorgen voor reparaties die makkelijk 10 jaar mee gaan. Een garantie die het merk als enige in de markt durft te bieden. Dankzij het diepe vertrouwen in de eigen oplossingen.

Uitgebreid assortiment Repair Care-producten

Benieuwd naar de producten van Repair Care die je kunt kopen? We zetten een aantal van de populaire keuzes voor je op een rij:

 • Bio Flex Allround
  Een product dat je heel het jaar kunt verwerken, waardoor je daar eigenlijk altijd gebruik van kunt maken. Biologisch gebaseerd en daarmee bovendien een milieuvriendelijke en meer duurzame keuze. Voor reparaties van 5 tot 50mm diep, waardoor je daar in allerlei situaties goed mee uit de voeten kunt.
 • Bio Flex Cool
  De beste keuze voor een snelle houtreparatie, met een pasta die biologisch gebaseerd is. Speciaal te gebruiken bij lage temperaturen, als andere producten over het algemeen geen mogelijkheden meer bieden. Geschikt voor reparaties van 5 tot 40mm diep, waardoor er allerlei toepassingen mogelijk zijn.
 • Dry Fix Uni
  Zoek je de ideale voorstrijk voor Dry Flex en Bio Flex-producten? Dit product van Repair Care garandeert een optimale hechting, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Het product is makkelijk verwerkbaar, waardoor je daar ook als doe-het-zelver goed mee aan de slag kunt.
 • Dry Flex 1
  De beste keuze voor snelle houtrotreparaties. Je kunt Dry Flex 1 van Repair Care gebruiken voor reparaties van 5 tot 15mm diep, dus het is belangrijk dat dit niet te diep zit. Je kunt er zowel binnen als buiten gebruik van maken, waardoor je daarin heel flexibel bent.
 • Dry Flex 16
  Is er geen sprake van tijdsdruk? Maak dan gebruik van Dry Flex 16. Ideaal om zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor reparaties van 5 tot 50mm diep, waardoor je ook de meer grote problemen grondig aan kunt pakken.
 • Dry Flex 4
  Ideaal om heel het jaar mee te kunnen werken, zowel voor binnen als voor buiten. Een complete oplossing, waar je eenvoudig gebruik van kunt maken. Voor reparaties van 5 tot 50mm diep.
 • Dry Flex SF
  Gaat het om kleine gebreken, waarvoor je toch op zoek bent naar een goede oplossing? Gebruik Dry Flex SF. Voor reparaties van 0 tot 6mm diep. Het product is oplosmiddelvrij, om er op een duurzame manier mee te kunnen werken.

Tip: op zoek naar de belangrijke benodigdheden bij de producten van Repair Care die je kunt kopen? Onze experts in verf en kleur adviseren je graag over bijvoorbeeld het juiste aanbrandmes, een doseerpistool, kitmes of een Dry Seal en Dry Shield.

Repair Care: Dry Flex en Super Care

Enthousiast over de producten van Repair Care en wil je daar graag zelf mee aan de slag? Het is in veel gevallen de beste oplossing bij houtrot en houtschade. Om dat op een vakkundige manier te herstellen, ook als je daar zelf niet de ervaring mee hebt. En er wel zelf voor wilt zorgen dat je dit duurzaam kunt repareren. Met producten die daarvoor speciaal zijn ontwikkeld, door specialisten die er meer dan 30 jaar ervaring mee hebben. Bestel de producten eenvoudig online, vaak gewoon vanuit onze eigen voorraad en dus standaard snel in huis.

Heb je vragen over de Repair Care producten of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.