Renovatiepasta en reparatiemuurvuller

Bestel je Red Devil Onetime in wit, bijvoorbeeld in 1 liter? Het product zorgt voor een uitstekende hechting, krimpt niet, droogt snel en heeft een gladde en strakke afwerking.

Daarnaast biedt Red Devil Onetime een aantal andere belangrijke voordelen:

 • Scheurt niet
  Red Devil Onetime scheurt niet. Het is een sterk product, waarmee je voorkomt dat hier op termijn scheuren in ontstaan (die je gaat zien door het schilderwerk heen).
 • Vangt krimp en uitzetting op
  Krimpt de ondergrond of zet die door de jaren heen wat uit? Geen probleem, omdat je dat met Red Devil Onetime kunt overbruggen. Dat betekent dat je er in het schilderwerk niets van zal zien.
 • Niet nodig om te schuren
  Je kunt gebruik maken van Red Devil Onetime, zonder dat je daarna hoeft te schuren. In plaats daarvan zorg je voor een supergladde afwerking, die je meteen kunt schilderen.
 • Zakt niet uit
  Het product zakt niet uit, waardoor je het kunt aanbrengen op precies de plek die je voor ogen hebt.
 • Snel overschilderbaar
  Wil je zo snel mogelijk aan de slag met het schilderwerk? Dankzij Red Devil Onetime hoef je niet lang te wachten, omdat het product vlot uithardt en daarna geschikt is om te schilderen.

Voor binnen en buiten: pleister-, stucwerk en meer

Benieuwd hoe je Red Devil Onetime kunt gebruiken? De plamuur is geschikt voor bijvoorbeeld pleisterwerk, stucwerk en nog veel meer dan dat. Dus gaat het om gipsplaten, om gipsblokken of kalk- en zandsteenblokken? Net als hout, zacht- en hardboard kun je ermee vullen of repareren.

Dat kun je bovendien binnen en buiten doen, zodat je met Red Devil Onetime echt alle kanten op kunt. Het is een handig product, dat je kunt inzetten als plamuur voordat je gaat schilderen. De toepassing is eenvoudig, en uiteraard staat op het product netjes aangegeven hoe je dat moet doen.

Red Devil Onetime kopen

Wil je Red Devil Onetime kopen? Wij zorgen regelmatig voor aanbiedingen. Bovendien betaal je online standaard al een scherpe prijs. Je kunt het online bestellen, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. In de meeste gevallen hebben we de producten voor je op voorraad. Je kunt online de plamuur bestellen, zodat je de reparatiemuurvuller bijvoorbeeld de volgende dag al kunt gebruiken. Daarna kun je snel door met het schilderwerk.

En bestel je voor minimaal €50 aan Red Devil Onetime en andere producten? De verzending naar jouw adres is dan gewoon gratis. Je maakt geen extra kosten, zonder dat je er de deur voor uit hoeft.