Verf.nl is er trots op om hoogwaardige ProGold spullen aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. We geloven sterk in de kwaliteit en betrouwbaarheid van ProGold-producten, en we willen ervoor zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de beste schildersbenodigdheden op de markt.

Waarom ProGold?

ProGold, onderdeel van PPG Industries, is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van professionele kwasten, rollers en andere schildersbenodigdheden. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit schildersbenodigdheden. De visie van het bedrijf luidt dan ook: ‘’schilders voorzien van de allerbeste producten om buitengewone resultaten te bereiken’’.

ProGold is opgericht door schilderexperts die al jarenlange ervaring hebben in de verfindustrie. Het verhaal van ProGold gaat al even terug in de tijd, en is ontstaan vanuit de behoefte van de professionele schilders en vakmannen. Er was toendertijd een duidelijke kloof zichtbaar tussen de wensen van de schilder en de beschikbare schildersbenodigdheden. Vanuit die wensen is ProGold zijn kwasten, rollers en andere hoogwaardige schildersbenodigdheden gaan ontwikkelen. Van ProGold kwasten tot ProGold rollers. ProGold heeft alles wat een schilder nodig heeft.

ProGold is een vertrouwd merk in de verfindustrie. De schildersbenodigheden van ProGold zijn betrouwbaar en bewijzen zich keer op keer door een strak en glad eindresultaat. De ProGold kwasten en rollers worden veelal geadviseerd bij de verven van Sigma. Je haalt als klant dus niet alleen een hoogwaardig product binnen, maar ook een prachtig resultaat van jouw verfklus.

ProGold kwast polyestervezels: voor de vakman

ProGold begrijpt goed wat de behoefte zijn van de professionele schilders en doe-het-zelvers. Vandaar dat ProGold kwaliteitskwasten heeft ontwikkeld die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant. ProGold kwasten zijn verkrijgbaar in een breed scala en zijn geschikt voor diverse toepassingen.

ProGold kwast: voor verf op terpentinebasis

ProGold heeft diverse kwasten ontwikkeld die gebruikt kunnen worden om een verf op terpentinebasis te verwerken. Deze ProGold kwasten zijn gemaakt van gemodificeerde polyestervezels en beschikken over een gesloten vezelstructuur. Dit zorgt ervoor dat je de verf beter kunt verfwerken en de juiste laagdikte kunt aanbrengen. De volgende kwasten binnen de ProGold kwastenserie kun je gebruiken voor verf, blanke lakken en beitsen op terpentinebasis. Achter de kwast is aangegeven waarvoor deze geschikt is.


ProGold kwast: ProGold kwast: voor verf op waterbasis

ProGold heeft diverse kwasten die zijn geproduceerd om verf, blanke lak en beitsen op waterbasis aan te brengen. Ook deze kwasten zijn gemaakt van gemodificeerde polyestervezels en zorgen voor een hoe verfopname en een gemakkelijke verwerking van de verf.

Een schilder die met een ProGold kwast een deur aflakt.

ProGold kwast Chinees varkenshaar: streeploos resultaat

ProGold heeft ook enkele kwasten ontwikkeld die zijn gemaakt van Chinees varkenshaar. Deze kwasten beschikken over een juiste flexibiliteit en zorgen ervoor dat je een strak en streeploos resultaat kunt neerzetten. De volgende ProGold kwasten zijn hiervan gemaakt.


Hierboven enkele ProGold kwasten uit het uitgebreide en professionele assortiment. ProGold kwasten, de keuze van professionals en doe-het-zelvers die streven naar perfectie.

ProGold verfrollers: rol je verfklus naar perfectie

Naast het grote aanbod aan kwasten zijn de ProGold rollers ook in een breed scala te vinden bij ons. De ProGold rollers zijn, net als de kwasten, speciaal ontworpen om aan de eisen van de professionele schilder en doe-het-zelver te voldoen. De ProGold rollers zijn gemakkelijk in gebruik, zorgen voor een soepele verwerking en verdelen de verf gelijkmatig over het oppervlak. Hieronder lichten wij enkele bestsellers toe.

ProGold roller voor lak

ProGold roller voor muurverven

Gouden producten van ProGold.

ProGold beschikt over een veel breder assortiment aan verfrollers. Ontdek het uitgebreide assortiment aan verfrollers bij Verf.nl. Zo heb je ook geschikte verfollers voor het aanbrengen van blanke lak, beitsen en 2-componentenverven op terpentine- en waterbasis.

ProGold tape, ProGold vulmiddelen en nog meer

Het assortiment van ProGold biedt meer dan alleen kwasten en verfrollers. Als toonaangevende leverancier van schildersbenodigdheden biedt ProGold een breed scala aan hoogwaardige producten die elke schilderklus tot een succes maken. Naast kwasten en rollers biedt ProGold bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment schuurpapier en schuurmiddelen. Daarnaast heeft ProGold een ruime keuze aan plamuurmessen en vulmiddelen om oneffenheden en scheuren in muren en oppervlakken te repareren. ProGold biedt ook een assortiment afplaktapes en beschermfolies. Kortom, genoeg om alles in huis te halen voor een optimaal en vlekkeloos eindresultaat van je schilderklus.

ProGold kwast, roller of andere schildersbenodigdheden kopen

Of je nu een professionele schilder bent die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige schildersbenodigdheden, of een gepassioneerde doe-het-zelver bent die streeft naar perfectie. Bij Verf.nl vind je een ruime selectie ProGold-producten die je helpen om een prachtig resultaat van je schilderwerk te behalen. Ontdek het assortiment aan ProGold-producten dat wij beschikbaar hebben en ervaar zelf de kwaliteit van de diverse ProGold kwasten, rollers of andere benodigdheden.