Owatrol producten in ons assortiment

Wij hebben verschillende producten van Owatrol in ons assortiment, voor verschillende toepassingen. We zetten een aantal populaire producten voor je op een rij:

 • Owatrol D1 Olie
  Impregnerende en verzadigende houtolie voor harde en vettige houtsoorten, die zorgt voor optimale bescherming van het hout. Dit product wordt vooral aangeraden voor exotische houtsoorten zoals Mahonie, Bankirai en Teak. Owatrol D1 Olie kan binnen en buiten gebruikt worden. Buiten is het onder andere geschikt voor tuinmeubels, terrassen en vlonders, maar ook voor boten boven de waterlijn.
 • Owatrol Rustol C.I.P.
  Roestwerend primer die kan worden overgeschilderd met bijna alle verfsoorten, maar bij uitstek geschikt is voor een 2-componenten verfsysteem. Owatrol Rustol C.I.P. is vooral geschikt voor veeleisende toepassingen zowel binnen als buiten, zoals op fabrieksmachines, in omgevingen met corrosieve dampen en op auto’s en boten en is hittebestendig tot +175 °C.
 • Owatrol Olie Puur
  Antiroestmiddel voor binnen en buiten met olieachtige eigenschappen. Owatrol Olie Puur kan direct over roest toegepast worden en zorgt voor de vorming van een soepele beschermlaag die roestvorming stopt en voorkomt. Owatrol Olie Puur kan ook worden toegepast als additief om andere verf roestwerend te maken, waarbij het ook zorgt voor een betere hechting van de verf.
 • Owatrol Polytrol
  Universele kleurhersteller voor onder andere metaal, kunststof, marmer en tegels binnen en buiten. Owatrol Polytrol herstelt de glans van onbewerkte oppervlakken en verf- en laklagen die verkleurd zijn door weerinvloeden of waarop gedurende de tijd een doffe laag gevormd is.
 • Owatrol Floetrol
  Verfadditief voor verf op waterbasis (acryl) dat ervoor zorgt dat de verf een beter vloeiing en langere opentijd krijgt. Door toevoeging van Owatrol Floetrol worden verfstrepen en rolafdrukken voorkomen en kan de verf beter verwerkt worden in moeizame weeromstandigheden, zoals erg warm of koud weer of bij een hoge luchtvochtigheid.
 • Owatrol Net-Trol
  Krachtig reinigingsmiddel voor hout dat de natuurlijke houtkleur van vergrijsd en onafgewerkt hout buiten herstelt. Owatrol Net-Trol verwijdert vuil tot in het hout en tast de houtvezels niet aan. Dit product geeft het hout een stralende natuurlijke uistraling.

Owatrol kopen bij verf.nl

Wil je een Owatrol product kopen? Bij verf.nl bestel je producten van dit merk eenvoudig online. En bestel je voor een bedrag boven de €50? Dan is de verzending gratis. Heb je verder nog vragen over Owatrol verf? We adviseren je graag tijdens kantooruren op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.