De beste verf uit Groot-Britannië

Met de verf en paint van Little Greene kies je voor de beste kwaliteit. Het belangrijkste uitgangspunt toen het bedrijf daar ruim 250 jaar geleden mee begon. Het is nog steeds een belangrijk onderdeel van de filosofie, waardoor je kunt rekenen op producten waar je op een vakkundige manier mee kunt schilderen. Dankzij de beste grondstoffen en met verf die zich makkelijk laat verwerken. Eenvoudig online te bestellen, en natuurlijk te mengen in iedere RAL-kleur of kleur van Little Greene waar je gebruik van wilt maken.

Waarom kiezen anderen voor Little Greene verf?

Benieuwd waarom de verf van Little Greene zo populair is bij veel vakschilders en anderen die vaak schilderen? Het geeft bijvoorbeeld te maken met het pigment dat erin verwerkt zit. Het gaat standaard om 40% meer pigment. Dat garandeert een enorme diepte in de kleur, iets dat je goed terugziet op zowel de muur als bijvoorbeeld op het houtwerk dat je ermee schildert.

En wil je een subtiele nuance creëren of zorgen dat het licht een mooie invloed zal hebben op het resultaat waar je aan werkt? In de beide gevallen is de Little Greene verf een uitstekende keuze. Voor een bijzondere afwerking, waarmee je de muur prachtig kunt schilderen. Of om het houtwerk netjes af te werken, uiteraard met verf die ondertussen een geweldige bescherming biedt.

Waarvoor kan ik de verf gebruiken?

Met de verf van Little Greene heb je een aantal verschillende mogelijkheden:

 • Little Greene muurverf
  Gaat het je om de muurverf van Little Greene? Het is de mooiste keuze om de muur te schilderen. Bijvoorbeeld met de witte verf, de neutrale verfkleuren of de grijze tinten. En natuurlijk in rood of in roze, net als in allerlei andere kleuren. Met een historisch karakter en als je zoekt naar gedempte kleuren, net als in de diepe tinten die de muur er op een mooie manier uit laten springen.
 • Little Greene lak voor hout
  Wil je het hout lakken of schilderen op bijvoorbeeld kunststof of aluminium? Dan kun je daar de lakverf van Little Greene voor gebruiken. Het is verf met een andere samenstelling, natuurlijk ook met het hoge percentage pigment. Voor diepe kleuren en een mooie afwerking. In zowel de lichte als de donkere tinten, die het hout of de andere ondergrond een goede bescherming bieden.
 • Primers en grondverf
  Wil je de muur of de kozijnen goed voorbereiden, om ze daarna te kunnen schilderen? Bekijk de primers en de grondverf die er beschikbaar is. Je creëert op die manier een goed verfsysteem, waarmee je meerdere producten van Little Greene combineert. Als professionele en vakkundige keuze, zodat je zeker weet dat je het op een mooie manier aan kunt brengen.

Tip: twijfel je over de verf van Little Greene die je het best kunt gebruiken? En of het nodig is om eerst een primer of een grondverf aan te brengen? Vraag het onze experts in verf en kleur. Zij denken er graag over met je mee, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

De beste verf van Little Greene: een overzicht

Benieuwd naar de beste verfproducten van Little Greene? We zetten een aantal suggesties voor je op een rij:

 • Intelligent Matt Emulsion
  Deze verf van Little Greene kun je uitstekend gebruiken op de muur. Het is een schrobvaste verf, waarmee je er bovendien voor zorgt dat je vlekken, strepen en andere vervuilingen makkelijk kunt verwijderen. Verder is de verf kindvriendelijk en zit het product bovendien heel milieuvriendelijk in elkaar. Een fijne keuze voor binnen, waar je de muur mooi mee kunt schilderen.
 • Floor Paint
  De vloer schilderen en daarvoor op zoek naar een kras- en slijtvast product? Dan is Little Greene Floor Paint de beste keuze. Het product maakt de afwerking makkelijk in onderhoud en laat zich bovendien eenvoudig aanbrengen. Speciaal voor hout en beton, waardoor je er verschillende soorten vloeren mee kunt afwerken. En natuurlijk te mengen in iedere (RAL)kleur waar je naar op zoek bent.
 • Intelligent Eggshell
  Schilderen op hout of op een andere ondergrond? Dan kun je gebruik maken van Intelligent Eggshel van Little Greene. Het is verf die je binnen kunt gebruiken en die bovendien op een heel kindvriendelijke manier in elkaar zit. Je kunt vertrouwen op een sterke hechting op bestaande verflagen, waardoor je daar na het licht opschuren gewoon overheen kunt schilderen.

Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit veel meer paint en verf van Little Greene. Zoek je bijvoorbeeld naar Absolute Matt Emulsion, Intelligent Gloss, Intelligent Primer Undercoat of Traditional Oil Gloss? Wij zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat je online de verf kunt bestellen die je zoekt.

Tip: twijfel je over de mooiste kleur om te schilderen met de verf van Little Greene? Bestel de kleurtesters. Als handige samples, waarmee je maximaal een paar vierkante meter kunt verven. Zodat je de kleur kunt beoordelen, waarna je daar de beste keuze mee maakt.

Little Greene verf kopen

Wil je de Little Greene verf kopen? Je hebt online de keuze uit alle soorten verf waar je naar op zoek bent. Eenvoudig te bestellen, omdat we de verf in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad hebben. En bestel je voor minimaal €50? Dankzij gratis verzending betaal je onder de streep bovendien een zo scherp mogelijke prijs.

Heb je vragen over de Little Greene verf of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.