We kunnen de Keim verf helaas niet leveren, omdat we die nog niet in ons assortiment hebben. Dus zoek je deze verf voor buiten, bijvoorbeeld voor het beton of de gevel? Natuurlijk heb je wel de keuze uit een aantal goede alternatieven. Bekijk onze betonverf en gevelverf. Het is verf van de beste merken, dus in dezelfde hoge kwaliteit als bij Keim. En gaat het je specifiek om milieuvriendelijke verf? Ook daarvan hebben we een overzicht voor je verzameld.

Waarom verf van Keim?

De Keim (muur)verf voor buiten biedt een aantal belangrijke voordelen:

 • Duurzaam: ecologisch verantwoord
  De verf van Keim is ontzettend duurzaam en dus heel ecologisch verantwoord. Er wordt goed gelet op de ingrediënten, om daarmee de schadelijke invloed op het milieu tot een minimum te beperken.
 • Veilig voor mens en milieu
  De Keim verf is veilig voor mens en milieu, zodat je daar zonder zorgen gebruik van kunt maken. De verf heeft minimale schadelijke invloed, terwijl je wel kunt rekenen op de hoogste kwaliteit.
 • Lichtecht en kleurstabiel
  Je zoekt verf van goede kwaliteit, die zo lang mogelijk mooi blijft. De verf van Keim is lichtecht en kleurstabiel. Het voorkomt verkleuringen, en zorgt ervoor dat de verf precies de kleur biedt waar je naar op zoek bent.
 • Tot 20 jaar kleurgarantie
  Dankzij de kleurgarantie tot wel 20 jaar weet je zeker dat het schilderwerk mooi blijft. Aan eventuele verkleuringen zal het met de verf van Keim in ieder geval niet liggen.
 • Zonder toevoeging van oplosmiddelen
  Het merk bereikt die geweldige kwaliteit zonder gebruik te maken van oplosmiddelen. Dit houdt de producten eenvoudig en maakt ze veel meer milieuvriendelijk.
 • Zonder weekmakers
  Er zitten geen weekmakers in de verfproducten. Dat betekent dat je er zonder zorgen op allerlei ondergronden gebruik van kunt maken. Kijk goed naar de producteigenschappen, om te zien waarop je dit precies kunt doen.
 • Bladdert en schilfert niet
  De verf van Keim bladdert en schildert niet. Dat betekent dat het schilderwerk mooi strak blijft, ook als het buiten onder invloed van het weer veel te verduren heeft.

Voor specialistische toepassingen

Veel mensen die de Keim verf kopen doen dat vanwege de specialistische toepassingen waarmee ze aan de slag willen. Dus zoek je naar buitenmuurverf, bijvoorbeeld speciaal voor beton of voor de gevel? Het is belangrijk om verf te gebruiken die goed van kwaliteit is. En die bijvoorbeeld een minimale schadelijke invloed heeft op het milieu.

De Keim verf kunnen we je helaas niet leveren, omdat we dat merk nog niet in ons assortiment hebben. Wel kunnen we je een goed alternatief adviseren. Dus geef onze experts in verf en kleur aan waar je naar op zoek bent. Wij vinden de verf bij de klus waar je mee aan de slag wilt. En natuurlijk kun je rekenen op dezelfde hoge kwaliteit. En de mooie kleuren, die zowel lichtecht als kleurstabiel zullen blijken. Dat is waar we voor zorgen, zodat ook het alternatief precies past bij het mooie resultaat dat je voor ogen hebt.

In de mooiste kleuren

Anderen die de verf van Keim kopen doen dat bijvoorbeeld om de specifieke kleuren die er beschikbaar zijn. Een groot voordeel van deze kleuren is dat ze met de verf prachtig tot leven komen. Het komt door de gebruikte pigmenten, in een kwalitatief hoogwaardige verf.

Gelukkig heb je ook met de andere merken de keuze uit prachtige kleuren. En sterker nog, we kunnen de kleuren uit de Keim kleurenwaaier ook bij andere merken voor je mengen. Dus heb je in de kleurenkaart van Keim een kleur gezien waarin je buiten graag wilt schilderen? Wij zorgen ervoor dat we precies die kleur voor je mengen. Dat doen we in een betonverf of een gevelverf van een ander merk. In een aantal gevallen kun je zelfs kiezen voor milieuvriendelijke verf, zodat de eigenschappen nagenoeg gelijk zijn.

Onze experts in verf en kleur denken graag met je mee, zowel over de verf als de kleur. Zo vinden we het beste alternatief voor de verf van Keim, omdat je die online nog niet bij ons kunt bestellen.

Keim verf kopen

Dus wilde je Keim verf kopen? Wij helpen je het alternatief te vinden dat daar het best voor geschikt is. Op die manier weet je zeker dat je toch een goede keuze maakt, om je daarover niet druk te hoeven maken. In plaats daarvan schilder je in dezelfde hoge kwaliteit. Ook milieuvriendelijk en bijvoorbeeld op basis van de specifieke kleur waar je naar op zoek bent.

Stel ons je vragen of bestel online het alternatief. Dan gaan we er voor je mee aan de slag en heb je de verf natuurlijk snel in huis. Bovendien betaal je vanaf €50 geen verzendkosten. Dat betekent dat je de alternatieven voor de verf van Keim voordelig in huis haalt, om er bijvoorbeeld op beton of op de gevel mooi mee te gaan schilderen.