Welke houtsoorten kan ik lakken?

Benieuwd naar de houtsoorten waarop je gebruik kunt van de producten van Hermadix? We zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

 • Hardhout
  Wil je het hardhout in de tuin lakken en daarmee goed beschermen? Je kunt Hermadix gebruiken voor de schutting, voor andere panelen en bijvoorbeeld voor de pergola. Zo weet je zeker dat je het hout goed van kwaliteit houdt en daar jaar na jaar van kunt genieten.
 • Geïmpregneerd hout
  Gaat het om tuinmeubelen die je hebt gekocht of om ander hout dat is geïmpregneerd? Ook daarvoor kun je gebruik maken van Hermadix, speciaal voor tuinhout. Het dringt er diep in door, door rekening te houden met de bewerking in de fabriek om het te impregneren.
 • Steigerhout- en Douglashout
  Zowel steigerhout als douglashout heeft een unieke samenstelling en bijzondere karaktereigenschappen. Met de producten van Hermadix kun je dit mooi behouden en bijvoorbeeld de natuurlijke uitstraling daarvan benadrukken.
 • Vuren en grenen
  Wil je vurenhout, grenenhout of ander hout lakken? Ook daarvoor kun je gebruik maken van de producten van Hermadix. Je kunt rekenen op hoge kwaliteit en een langdurige bescherming, natuurlijk in allerlei verschillende kleuren.
 • Meubelen
  Ga je meubelen lakken? Doe dat in een mooie kleur, waarvoor je gebruik maakt van de beits of de verf van Hermadix. De lak is goed van kwaliteit, gewoon watergedragen en daardoor ook binnen te gebruiken.
 • Trappen
  Gaat het je specifiek om Hermadix traplak? Het is een hoogwaardige keuze, waarmee je zorgt voor een goede bescherming. Zo weet je zeker dat de treden niet snel meer zullen slijten.
 • Vloeren
  Je kunt met de producten van Hermadix zelfs heel de houten vloer op een mooie manier lakken. Het is de beste keuze om het hout goed te beschermen en op een prachtige wijze af te werken.
 • Deuren- en kozijnlak
  Ten slotte kun je gebruik maken van lak voor deuren en kozijnen. Het is een mooie en degelijke keuze, gewoon op waterbasis. Dat maakt het makkelijk om met de producten van Hermadix te werken.

Producten van Hermadix

Benieuwd naar de belangrijkste producten van Hermadix? We zetten ze voor je op een rij:

 • Douglas olie
  Gaat het om Douglas-hout of om lariks-hout? In de beide gevallen kun je gebruik maken van deze olie. Het product is gewoon watergedragen, dus je kunt er op een mens- en milieuvriendelijke manier mee lakken. Bovendien is het een eenvoudig product om mee te werken, net als de rest van het assortiment van het merk.
 • Bangkirai olie
  Geniet je van de mooie en warme kleur van het hout? Dit type hout heeft de neiging om snel te vergrijzen. Je kunt dat voorkomen door gebruik te maken van de Hermadix Bangkirai olie. Zo blijf je langer genieten van de mooie uitstraling van het hout, dat op die manier een prachtige keuze is in de tuin.
 • Tuindecoratiebeits
  Wil je geïmpregneerd hout in de tuin schilderen of lakken? Je kunt dan goed gebruik maken van Hermadix Ook hiermee is het makkelijk werken en het product is gewoon weer op waterbasis, dus niet schadelijk voor mens en milieu.
 • Steigerhoutbeits
  Gaat het je om steigerhout in de tuin? Dit unieke hout heeft ontzettend veel karakter. Je kunt dat mooi behouden met de producten van Hermadix, die beschikbaar zijn in maar liefst 7 verschillende kleuren.

Innovatief, duurzaam en makkelijk

Benieuwd naar de belangrijkste productvoordelen die gelden voor het hele assortiment van Hermadix? We zetten ze voor je op een rij:

 • Innovatief
  De producten van Hermadix zitten op een innovatieve manier in elkaar. Door gebruik te maken van nieuwe grondstoffen en andere natuurlijke materialen ontstaat er een steeds beter product. Dit garandeert een goede bescherming, maakt het makkelijk om mee te werken en voorkomt bijvoorbeeld schadelijke effecten voor het milieu. Het bedrijf heeft een eigen verffabriek en onderzoeksafdeling, om met nieuwe innovaties tot nog betere producten voor de diverse toepassingen te komen.
 • Duurzaam
  Vind je het belangrijk om een duurzame keuze te maken met de lak, verf of beits die je kiest? De producten van Hermadix zitten standaard heel duurzaam in elkaar. Het bedrijf heeft dat nog nooit anders gedaan, dus vindt het niet meer dan vanzelfsprekend om daar rekening mee te houden. Het complete assortiment is volledig verantwoord en op die manier een goede keuze. Door de producten mens- en milieuvriendelijk te produceren kun je daar zonder problemen gebruik van maken.
 • Makkelijk
  Ten slotte hoef je geen vakschilder te zijn om ermee aan de slag te gaan. Dus wil je lak of olie gebruiken zonder strepen achter te laten? Met de producten van Hermadix zorg je voor een mooi resultaat, ook als je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Het is bovendien niet nodig om grondverf aan te brengen en als je een onderhoudslaag lakt hoef je de oude bescherming niet eerst te schuren.

Hermadix olie kopen

Wil je Hermadix olie kopen? Je hebt de keuze uit de diverse producten voor de specifieke toepassingen binnen en in de tuin. En kom je er zelf niet helemaal uit of ben je benieuwd hoeveel je van een product nodig hebt? Vraag het onze experts in verf en kleur, dan denken we graag met je mee. Zo maak je een goede keuze om het hout mee af te werken, iets dat je met Hermadix zowel transparant als in kleur kunt doen.