Bij Caparol kun je tevens een bepaalde betrokkenheid verwachten van het bedrijf. De wensen en verwachtingen van de klant vormen bij het merk de basis bij het ontwikkelen en produceren van nieuwe producten. Het merk denkt op deze manier optimaal in te kunnen spelen op de wensen van de afnemers.

Belangrijke internationale speler

Mede door deze continue innovatie heeft Caparol in de wereld van verf naam voor zichzelf gemaakt. In vele Europese landen heeft het een belangrijke marktpositie weten te bemachtigen. In landen als Duitsland en Oostenrijk is Caparol zelfs marktleider op het gebied van bouwverven. Caparol is een buitengewoon gerespecteerd merk in de internationale verfindustrie.

De gestreepte olifant

De verf van Caparol wordt makkelijk herkend aan het logo met de gestreepte olifant. In 1959 werd er door het bedrijf voor het eerst geadverteerd met een afbeelding van een (streep- en kleurloze) olifant. Hierbij werd de tekst “muurverven moeten dikhuiden zijn” gezet. In 1963 werd de, nog altijd streep- en kleurloze, olifant officieel tot symbool van het merk gemaakt. In 1983 kreeg de olifant zes strepen. De primaire kleuren rood, geel, blauw en de secundaire kleuren oranje, groen, violet. Ondanks dat het logo door de jaren heen nog meerdere keren is gewijzigd, bleef de zojuist genoemde kern onaangetast.

Assortiment Caparol op Verf.nl

Verf.nl biedt een breed assortiment aan Caparol producten aan. Dit assortiment bestaat onder andere uit Caparol muurverven, Caparol grondverven en Caparol lakverven. Verf.nl biedt zowel acryl- als alkyd-verfsystemen van Caparol aan. Kijk eens rond op de website en kies het geschikte product voor jouw klus.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Filter de producten op basis van jouw klus. Maak eerst onderscheid tussen binnen- en buitenproducten. Vervolgens is het belangrijk om een product te selecteren die geschikt is voor de te bewerken ondergrond. Filter als laatst op de gewenste afwerking en specifieke producteigenschappen.

Kom je er ondanks deze tips nog niet uit? Dan staan onze verfspecialisten klaar om je te helpen. Zoek telefonisch of per mail contact met ze op.

Caparol producten kopen

Wil je online verf van Caparol kopen? Verf.nl biedt een ruim assortiment aan deze producten aan. Dat betekent dat je die goedkoop en snel online kunt bestellen. Bekijk de aanbiedingen en profiteer van onze vaste lage prijzen. Bestel je voor minimaal €50 aan verf van Caparol of andere producten? Dan is de verzending gratis. Deze kosten nemen wij op ons.