Dus wil je schilderen aan een monumentaal pand, gaat het om een mooie woning uit de jaren ’30 of wil je er gewoon thuis op een bijzondere manier mee aan de slag? Met onze Boonstoppel verf in de aanbieding betaal je altijd de laagste prijs voor deze hoge kwaliteit.

Boonstoppel verf: Meer dan 100 jaar ervaring

De verf van Boonstoppel is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het bedrijf weet als geen ander wat er nodig is om verfproducten te ontwikkelen die speciaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld monumentale panden, stadse woningen, boerderijen, kastelen en molens. Dus zoek je naar een manier om hout en steen zowel binnen als buiten prachtig af te werken? Dan is de verf van Boonstoppel een uitstekende keuze.

De Boonstoppel verf wordt veel gebruikt door vakschilders, die weten dat ze daarmee zorgen voor een prachtig resultaat. Ze werken er zowel binnen als buiten mee, bijvoorbeeld op basis van de watergedragen verf. Dat doen ze in RAL 9010 en in alle andere kleuren, die je kunt bekijken in de Boonstoppel verf kleurenwaaier. Gebruik die om de mooiste kleur te kiezen, of om een mooie combinatie van kleuren samen te stellen.

Het merk heeft een lange traditie en weet aan de andere kant goed wat er speelt. Dat betekent dat je natuurlijk kunt rekenen op prachtige kleuren, verf om makkelijk mee te schilderen en bovendien een goede bescherming. Zo heb je er zo min mogelijk omkijken naar, om het schilderwerk er zo lang mogelijk prachtig uit te laten zien.

Welke boonstoppel verf kan ik kopen?

Benieuwd naar de verf van Boonstoppel die kunt kopen? Je kunt schilderen met hoogwaardige verf in allerlei kleuren, die bovendien geschikt is voor verschillende ondergronden:

 • Hout
  Wil je schilderen op hout en daarvoor gebruik maken van de Boonstoppel verf? Je kunt gebruik maken van grondverf en lak, zowel in hoogglans, zijdeglans en bijvoorbeeld in mat. Gebruik de Interieur Lak of bijvoorbeeld de Garantie Onderhoudsverf en Garantie Systeemverf.
  Tip: twijfel je over de beste verf voor hout van Boonstoppel? Onze experts in verf en kleur helpen je graag de juiste keuze te maken. Vertel ons wat je van plan bent, dan laten wij je zien welk product het best geschikt is.
 • Minerale ondergronden
  Ga je de muur schilderen? Je kunt zowel binnen als buiten gebruik maken van de verf van Boonstoppel. Schilder bijvoorbeeld met Garantietex Acryl, Garantietex Satin en de verf die speciaal schimmelbestendig is. Gebruik Topcoat of Superdek, net als de andere producten waarmee je op een hoogwaardige manier schildert. Uiteraard kunnen we je er goed bij helpen om de juiste producten te kiezen.
 • Metaal en kunststof
  En wil je schilderen met verf speciaal voor metaal en kunststof? Gebruik Garantie Primer Universeel. Dit helpt de verf die je daarna gebruikt goed te hechten en te dekken, voor een mooi resultaat in de kleur waar je naar op zoek bent.

Het brede assortiment met verf van Boonstoppel zorgt ervoor dat je op bijna iedere ondergrond goed aan de slag kunt. Dat geldt voor binnen en voor buiten, dankzij de goede bescherming. De verf is er in mat, zijdeglans en bijvoorbeeld hoogglans, zodat je zelf kiest voor de glansgraad waar je gebruik van wilt maken.

Waarom verf van Boonstoppel?

Benieuwd waarom zoveel vakschilders en anderen schilderen met de verf van Boonstoppel? We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

 • Hoogste kwaliteit
  Met de verf van Boonstoppel schilder je in de hoogste kwaliteit. Dat geldt voor de verf in RAL 9010, voor de andere populaire RAL-kleuren en de andere tinten waar je naar op zoek bent. Uiteraard kun je er bovendien zowel binnen als buiten mooi mee schilderen, zonder je zorgen te hoeven maken over de goede bescherming.
 • Jarenlange ervaring
  Het merk heeft meer dan 100 jaar ervaring en weet dus als geen ander waar de producten kwalitatief aan moeten voldoen. De rijke Hollandse geschiedenis gaat goed samen met de specifieke eisen die vakschilders vandaag de dag stellen. Het resultaat is een keuze voor geweldige kwaliteit.
 • Modern met gevoel voor traditie
  De tradities bij Boonstoppel maken het merk de ideale keuze voor monumentale panden, woningen uit de jaren ’30 en bijvoorbeeld boerderijen met een klassieke uitstraling. Tegelijkertijd is er sprake van moderne technieken die bijvoorbeeld de beste bescherming garanderen.
 • Tijdloze traditie
  Zowel het assortiment kleuren als producten en toepassingen laat zien hoe je heel tijdloos gebruik kunt maken van de Boonstoppel verf. Je hebt de keuze uit een breed assortiment, dat voldoet aan de moderne eisen. Tegelijkertijd lijken de tradities en het ambacht bij het merk gelukkig niet verloren te gaan.
 • Breed assortiment
  Je kunt de Boonstoppel verf kopen binnen een breed assortiment. Ontdek de grondlakverven en bijvoorbeeld de beitsen en vernissen, net als de aslakverven en de muurverven die er beschikbaar zijn. Je hebt een brede keuze, waarover zowel wij als het merk je bovendien heel deskundig kunnen adviseren.

Met de bovenstaande voordelen is Boonstoppel verf gegarandeerd goed, door de jarenlange bewezen kwaliteit. Het is het belangrijke motto van het merk, waarmee je kunt vertrouwen op verfproducten die een uitstekende keuze vormen voor jouw verfklus.

Boonstoppel verf kopen bij Verf.nl

Wil je Boonstoppel verf kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, dat we in de meeste gevallen voor je op voorraad hebben. Bestel eenvoudig online, waarna we ermee aan de slag gaan en jij de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

En zoek je Boonstoppel verf in de aanbieding? Met onze vaste lage prijzen weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Bovendien helpen we je graag de juiste kwasten, rollers en andere verfbenodigdheden mee te bestellen.