Van Allesvuller tot Spack Spray en de andere meer specifieke producten: wij zorgen ervoor dat je online de keuze hebt uit een breed assortiment. Zo maak je altijd de goede keuze, voor een product dat de ondergrond voorbereidt om te gaan schilderen of lakken.

Voor hout, steen, metaal, tegels en voegen

Benieuwd op welke ondergronden je gebruik kunt maken van Alabastine? Je kunt er hout mee voorbereiden om te schilderen, bijvoorbeeld als er sprake is van houtrot en je daar wat aan wilt doen. En gaat het om steen, om metaal, om tegels of om voegen? De oplossingen van Alabastine zijn geschikt voor:

 • Gips
 • Hout
 • Kunststof
 • Metaal
 • polyester
 • Sanitair
 • Steen
 • Tegels
 • Voegen

Het betekent in de praktijk dat je er eigenlijk overal in en om het huis gebruik van kunt maken. Dus heb je een schilderklus uitgekozen en wil je ervoor zorgen dat je de ondergrond goed voorbereidt? Dan is het verstandig om daarvoor gebruik te maken van de producten van Alabastine. Zo zorg je ervoor dat de verf goed zal hechten, dat je eventuele houtrot eerst oplost of dat je er op gips en tegels voor zorgt dat je met de verf of de lak aan de slag kunt.

In iedere glans en met unieke eigenschappen

Bovendien heb je met de producten van Alabastine de keuze uit een aantal verschillende uitstralingen en afwerkingen. Wil je bijvoorbeeld schilderen in hoogglans, in zijdeglans of in mat? Je legt de ideale basis met de producten die er beschikbaar zijn, waarna je binnen en buiten op een mooie manier kunt verven. Op die manier bepaal je al vanuit de basis van het verfsysteem hoe het er aan de buitenkant uiteindelijk uit komt te zien.

En zoek je naar specifieke eigenschappen van het verfsysteem? Met Alabastine maak je jouw project bijvoorbeeld:

 • Slijtvast
  Wil je voorkomen dat de verf na verloop van tijd slijtage gaat vertonen? Om het zo lang mogelijk netjes te houden kun je gebruik maken van de producten van Alabastine. Zo weet je zeker dat het een mooie keuze is en blijft, waar je zo lang mogelijk plezier van hebt.
 • Schimmelwerend
  Op een vergelijkbare manier kun je in de badkamer en de rest van het sanitair voorkomen dat je te maken krijgt met schimmels. De producten zijn in sommige gevallen speciaal schimmelwerend, waarmee je voorkomt dat je hier uiteindelijk last van krijgt.

Verder kun je de producten van Alabastine gebruiken bij een houtrotreparatie, als houtrotvuller en bijvoorbeeld als een plamuur. En zoek je naar een houtvuller of muurvuller die je vooral makkelijk kunt gebruiken? In de meeste gevallen is Alabastine al kant-en-klaar of hoef je daar alleen wat water aan toe te voegen. Zo kun je er gewoon zelf mee aan de slag, ook als je geen ervaren vakschilder bent.

Welk Alabastine-product moet ik kiezen?

Wil je aan de slag met de producten van Alabastine, maar weet je niet goed wat je moet kiezen? Onze experts in verf en kleur vertellen je er graag meer over. Of bekijk 5 van de populaire producten, waarvan de kans groot is dat jij er gebruik van kunt maken voor jouw project:

 • Voorstrijk Sneldrogend Transparant
  Dit product van Alabastine is supersnel overschilderbaar, omdat het heel snel droogt. Dat betekent dat je de muur er goed mee kunt voorstrijken, om een betere dekking van de verf te garanderen. Daarnaast voorkomt het aanzetten en kleurverschillen, voor een strak en mooi resultaat.
 • Garagevloer Coating
  Ben je bezig met de garagevloer en zoek je daarvoor een hoogwaardige coating? Dankzij de 2-componenten kun je er als een vakschilder mee werken. Tegelijkertijd maakt het de garage eenvoudig te reinigen en is de afwerking goed bestand tegen bandafdrukken.
 • 2-in-1 Muurverf Badkamer en Keuken Schimmelbestendig
  Wil je de muren verven in de badkamer en/of de keuken? Met dit product van Alabastine voorkom je eventuele schimmels, die in een vochtige omgeving anders makkelijk ontstaan. Bovendien is de witte muurverf al in één laag dekkend, zodat je het op een eenvoudige manier kunt aanbrengen.
 • Allesvuller (Kant en Klaar)
  Wil je een groter gat vullen, bijvoorbeeld tot 2cm doorsnee? Met dit product kun je het gat snel vullen, als er sprake is van een steenachtige ondergrond. Het product is bovendien al kant-en-klaar, waardoor je er meteen mee aan de slag kunt.
 • Extra Krachtige Tegelreiniger Spray
  Zoek je een spray om de tegels te reinigen, als er sprake is van kalkaanslag of cementsluiers? Op sterk vervuilende oppervlakten kun je gebruik maken van dit product van Alabastine. De sterke concentratie zorgt ervoor dat je zelfs hardnekkige verkleuring weer recht kunt trekken.

Alabastine producten kopen

Wil je de producten van Alabastine kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, dat we in de meeste gevallen voor je op voorraad hebben. En bestel je voor minimaal €50 aan verfproducten en andere accessoires? Dankzij de gratis verzending naar jouw adres kun je bijvoorbeeld voordelig gebruik maken van alles dat je kunt bestellen bij Alabastine.