Vind online de juiste 3M producten bij Verf.nl. Ontdek een uitgebreide selectie aan hoogwaardige 3M producten die je schilderklus een stuk gemakkelijker maken. Of je nu ervaring op het schildersgebied hebt of een doe-het-zelver zonder ervaring, met de schildersbenodigdheden van 3M zit je in de meeste gevallen goed. Met ons assortiment aan 3M schuurpapier, 3M schilderstape en andere benodigdheden haal je profesionele kwaliteit in huis. Een mooi schilderresultaat gaat niet alleen gepaard met vakmanschap. De juiste schildersbenodigdheden spelen ook een grote rol en daarbij zijn de 3M producten van waarde.

3M: innovatie in schildersbendodigdheden

Start 3M

Het merk 3M is een gerenommeerd merk in de wereld van schildersbenodigdheden, zoals schuurmiddelen en afplakmaterialen. 3M werd opgericht in 1902 onder de naam Minnesota Mining and Manufacturing Company met als doel om hoogwaardige schuurpapuer te produceren. In 1951 ontstond 3M Nederland en vestigde het zijn hoofdkantoor in Delft. Het bedrijf begon met het aanbieden van een beperkt assortiment 3M producten. Als snel werd bekend dat het bedrijf veel meer potentie had dan alleen 3M schuurmaterialen en de innovatie en doorontwikkelig van het bedrijf was een feit.

Doorontwikkeling

3M innoveerde en ontwikkelde diverse producten, waaronder plakmaterialen zoals 3M tape. In de loop van de jaren daarna bleef het merk zich doorontwikkelen en innoveren en verschenen er talloze nieuwe producten. Diverse veiligheidsproducten, tapes en nog veel meer hoogwaardige producten van 3M werden op de markt gebracht.

Wereldwijd bedrijf

Uiteindelijk is 3M uitgegroeit tot een wereldwijd bedrijf die hoogwaardige en betrouwbare producten levert en produceert voor onder andere de schilderindustrie. De ervaringen van de professional als de doe-het-zelver over de specifieke 3M producten zijn uitstekend. Met de rijke geschiedenis die 3M en 3M Nederland heeft is het een toonaangevend leverancier van schildersbendodigdheden en veiligheidsproducten.

De geschiedenis van 3M. Werknemers zijn bezig met de ontwikkeling van hoogwaardige benodigdheden.

Welke producten van 3M heb ik nodig?

Zoek je schildersbenodigdheden om een schilderklus op een professionele manier aan te pakken, dan heb je aan 3M producten een goede keuze. Voor een schilderklus zijn de er een aantal 3M producten essentieel. Dit is natuurlijk per schilderklus verschillend. Hieronder noemen wij wat

 • 3M Schuurpapier
  Met 3M schuurpapier bereid je de oppervlakken perfect voor door oneffenheden glad te maken voor een gelijkmatige verflaag. Door te schuren zorg je voor een betere hechting van de verf op je oppervlak.
 • 3M Afplaktape
  Gebruik 3M afplaktape om randen en delen die je niet wilt schilderen nauwkeurig af te plakken, zodat je strakke verflijnen creëert en niet op een oppervlak schildert wat je niet wil schilderen.
 • 3M Afplakfolie
  Bescherm meubels, vloeren en andere oppervlakken tijdens het schilderen met 3M afdekfolie om spatten te voorkomen.
 • 3M Masker
  Bescherm je longen met het 3M Masker tegen het stof wat vrij komt bij het schuren. Wij hebben het 3M Masker beschikbaar in het 3M masker met filter en zonder filter.
 • 3M Maskeerpapier
  3M maskingtape is ideaal voor tijdelijke bevestigingen en markeren van zones bij ingewikkelde schilderklussen.

Met deze hoogwaardige schildersbenodigdheden van 3M ben je verzekerd van een soepele en efficiënte schilderklus met een prachtig eindresultaat.

3M tape: welke soorten?

3M staat bekend om hoogwaardige afplakmaterialen. Wij hebben bij Verf.nl 5 verschillende soorten 3M schildertape of 3M afplaktape in ons assortiment. Zo is er voor jouw schilderklus altijd wel een 3M tape beschikbaar die je kunt gebruiken. We lichten de verschillende soorten even voor je toe.

Diverse soorten 3M Scotch
 • 3M Scotch 244 Afplaktape - Goud
  3M Scotch 244 Afplaktape - Goud is een algemene tape van 3M die veelal in- en om het huis wordt gebruikt.
 • 3M Scotch 2090 Afplaktape - Blauw
  De 3M Scotch 244 Afplaktape - blauw heeft een middelsterke kleefkracht en is voor binnen- en buitengebruik op gladde ondergronden.
 • 3M Scotch 2070 Afplaktape - Wit
  De 3M Scotch 2070 Afplaktape - Wit heeft een lichte kleefkracht en is goed te gebruiken op kwetsbare oppervlakken die snel beschadigen.
 • 3M Scotch 2060 Afplaktape - Groen
  De groene variant uit de lijn van 3M tapes heeft een zeer sterke kleefkracht en wordt gebruikt voor ruwe en poreuze ondergronden waarop andere 3M tapes niet hechten.
 • 3M Scotch 244 Afplaktape - Goud
  De beige variant uit het ruime assortiment van 3M afplakmaterialen is geschikt voor algemene afplakwerkzaamheden.

Met deze verschillende soorten tapes biedt 3M een breed scala aan oplossingen voor diverse schilderklussen. Je kunt de 3M tapes op diverse ondergronden toepassen, afhankelijk van de kleefkracht.

De gele, blauwe en groene variant van de 3M Scotch tapes naast elkaar.

3M Schuurpapier: machinaal en handwerk

3M schuurpapier is in ons verkrijgbaar voor de schuurmachine en voor schuurwerk wat je met de hand wilt doen. Ga je aan de slag met de hand, dan hebben wij de 3M Schuurpapier rol voor je in ons assortiment. De 3M schuurpapier rol is verkrijgbaar in diverse korrelstructuren. Wil je het schuurwerk machinaal doen? Gebruik dan, afhankelijk van de vorm van je schuurmachine, de 3M Hookit Rechthoek of de 3M Hookit Schuurschijf.

Het schuurpapier van 3M staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en effectiviteit bij het schuren van verschillende oppervlakken. Met het 3M Schuurpapier schuur je op een professionele manier. Of je nu gaat voor de 3M Schuurpapier rol of machinaal gaat schuren met één van de 3M Hookit producten, het resultaat zal er zijn. Of je nu hout, metaal, kunststof of verf wilt schuren, 3M schuurpapier biedt de perfecte oplossing voor een glad en gelijkmatig resultaat. Het schuurpapier van 3M is verkrijgbaar in diverse korrelgroottes, waardoor je kunt kiezen voor de juiste grofheid die past bij jouw specifieke schuurbehoeften.

Meer 3M prodcuten

Het assortiment van 3M is breder dan alleen de 3M schuurpapier producten en de 3M tapes. Zo heeft 3M nog veel meer producten om toepassingen af te dekken en klussen veiliger te maken. Denk hierbij aan 3M afplakfolie, 3M Maskeerfolies, 3M mondkapjes, 3M maskers met filter en zonder filter en nog veel meer. Ook op het gebied van mondmaskers en overige producten heeft 3M een uitstekende reputie opgebouwd als betrouwbare leverancier.

3M producten kopen bij Verf.nl

Wil je 3M producten kopen bij Verf.nl? Bij Verf.nl heb je een ruime keuze aan 3M producten waardoor je de voorbehandeling van je schilderwerk tot een goed eind kunt brengen. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan schildersbenodigdheden die wij op vooraaad hebben. Of je nu op zoek bent naar 3M schuurpapier, 3M afplaktape uit de 3M Scotch serie, maskingtape of andere hoogwaardige producten, Verf.nl heeft een ruim assortiment beschikbaar. Zo is er voor iedere toepassing of klus wel een product van 3M beschikbaar.

Bestel vandaag nog je 3M producten bij Verf.nl. Je kiest gegarandeerd voor topkwaliteit schildersbenodigdheden van de hoogste plank. Door de jarenlange ervaring van het merk 3M en 3M Nederland maak je de juiste keuze. Heb je nog vragen over één van de 3M tapes, 3M mondkapjes, 3M schuurpapier producten of andere 3M producten? Stel ze gerust aan onze klantenservice. Je kunt de experts bereiken op 072-5323331. Ze helpen je graag met het adviseren van de juiste producten, zodat je altijd de juiste benodigdheden hebt om jouw verfklus tot een goed einde te brengen.