Jotun Demidekk, verkrijgbaar in ons assortiment.
Zwart houten huis, geschilderd met Jotun Demidekk.

Jotun Demidekk verf: extreem duurzame Noorse houtbescherming


De Jotun Demidekk productserie staat voor hoogwaardige afwerking en ongeëvenaarde duurzaamheid. Het Noorse merk Jotun, opgericht in 1926, produceert Jotun Demidekk beitsen die getest zijn onder de strenge Noorse weersinvloeden. Denk hierbij aan regen, sneeuw, ijzige wind en natuurlijk veel zonlicht en UV-straling. Zo ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige beitsen die voldoen aan de hoogste standaarden qua duurzaamheid en ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Met geavanceerde formules en een uitgebreid kleurenpalet, biedt de Jotun Demidekk productserie de perfecte combinatie van stijl en kwaliteit.

Verfexpert van Verf.nl    Verfexpert van Verf.nl:

Ben je op zoek naar extreem duurzame beits voor de buitenkant van het huis en houtwerk in de tuin? Dan zijn de Jotun Demidekk producten precies wat je zoekt. Ze behoren tot de meest duurzame beitsen op de markt van decoratieve verf.

Dekkende Jotun Demidekk verf

Ben je op zoek naar dekkende Jotun Demidekk beits? De ultramoderne dekkende beitsen uit deze productserie zijn over de jaren heen geoptimaliseerd voor buitengebruik. Regen, wind en zon zijn geen probleem, waardoor je geniet van een onderhoudsarme periode van 10 tot 12 jaar, waarin je niet opnieuw hoeft te schilderen.

Of je nu een nieuw oppervlak wil beitsen of een bestaand oppervlak wil vernieuwen, Jotun Demidekk biedt een ultieme dekking en bescherming. Door de uitgebreide keuze aan kleuren, is er voor elke smaak en stijl een geschikt Jotun Demidekk product te vinden. Dus zoek je een beits voor de gevel, kozijnen, schuttingen, tuinhuisjes of ander buitenhoutwerk? Jotun Demidekk does the job! We lichten hieronder enkele dekkende Jotun Demidekk producten toe.

  • Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg
    Zijdeglans buitenbeits met een hoge waterdampdoorlatendheid. Met de Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg ben je verzekerd van een zeer duurzaam resultaat, met langdurig kleur- en glansbehoud en een beitslaag die onder alle weersomstandigheden het hout tot 12 jaar beschermt.
  • Jotun Demidekk Infinity Pure Matt
    Dit is de vernieuwde en verbeterde versie van de Jotun Demidekk Ultimate Helmatt. De vernieuwde Jotun Demidekk Infinity Pure Matt is voorzien van een "Stay Clean" technologie. Dit betekent dat de Demidekk beits zelfreinigend is, omdat microscopische deeltjes in de verf vuil en verontreinigingen afstoten, waardoor dit zich niet aan het oppervlak hecht. Een regenbui zal het vuil eenvoudig wegspoelen.
  • Jotun Demidekk Infinity Details
    Zijdeglans buitenbeits die speciaal geschikt is voor deuren en kozijnen, omdat de beits niet plakt aan andere oppervlakken. De Jotun Demidekk Infinity Details is ook zeer goed geschikt voor houten tuinmeubels. Net als de Jotun Demidekk Infinity Details is deze Demidekk beits zelfreinigend.

Tip van de schilder
Zorg ervoor dat je het oppervlak altijd op de juiste manier voorbehandelt voordat je een dekkende Jotun Demidekk beits aanbrengt. Op onbehandeld nieuw hout en kaal gemaakt hout, dien je bijvoorbeeld eerst de Jotun Visir Oljegrunning Klar als primer te gebruiken.

Ga je een dekkend Jotun Demidekk product aanbrengen op onbehandeld nieuw hout? Breng dan eerst de kleurloze Jotun Visir Oljegrunning Klar aan als primer. Deze primer beschermt het hout tegen vocht, schimmel en houtrot en zorgt voor een optimale hechting van de Jotun Demidekk beits. Jotun Visir Oljegrunning Klar impregneert het hout, zodat het van binnenuit beschermd wordt.

Jotun Demidekk zwart

De dekkende Jotun Demidekk beitsen in ons assortiment zijn ook in het zwart leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan RAL 7021 Zwartgrijs of de meest donkere RAL 9005 Gitzwart. Wij mengen Jotun Demidekk zwarte kleuren op gecertificeerde Jotun mengmachines, zodat je altijd de officiële kleur in huis haalt.

Transparante Jotun Demidekk verf

Naast de dekkende Jotun Demidekk producten, hebben wij ook transparante Jotun Demidekk beitsen in ons assortiment. De Jotun Demidekk Terrasslasyr is bijvoorbeeld een semi-transparante buitenbeits die in veel verschillende kleuren leverbaar is. Zo kun je houtwerk buiten beschermen en een andere kleur geven, maar blijft de natuurlijke houtstructuur wel zichtbaar. Deze transparante en waterafstotende Jotun Demidekk verf beschermt het hout tegen vocht, schimmel, houtrot en vergrijzing door UV-straling. Zo heeft het hout onder alle weersomstandigheden een lange levensduur. Vroeger kon je bij ons ook de Jotun Demidekk Strukturlasyr kopen, maar dit product wordt niet meer geproduceerd.

Jotun Demidekk Terrassfix

Naast de dekkende en transparante Jotun Demidekk producten, hebben wij ook de Jotun Demidekk Terrassfix in ons assortiment. Gebruik dit 3-in-1 product voor het intensief reinigen van vuil en verweerd hout in de tuin. De Jotun Demidekk Terrassfix wordt veel gebruikt voor het reinigen van vlonders, terrasvloeren en tuinmeubels. Het product verwijdert vuil, ontkleurd vergrijsde oppervlakken en bleekt houten onderdelen. Hierdoor is het een perfecte reiniger voordat je het hout opnieuw gaat behandelen met een Jotun Demidekk verfsysteem.

Laat de Jotun Demidekk reiniger eerst 15 tot 20 minuten inwerken op het oppervlak en schrob met een borstel vuil, schimmel etc. van het hout af. Spoel het oppervlak hierna goed na met schoon water, bijvoorbeeld met een tuinslang.

Jotun Demidekk kopen

Ben je op zoek naar de hoogwaardige Jotun Demidekk producten voor een voordelige prijs? Bestel dekkende Jotun Demidekk producten, zoals Jotun Demidekk zwart, maar ook transparante producten eenvoudig bij Verf.nl

Heb je verder nog vragen over Jotun Demidekk producten, de toepassing ervan of andere producten uit ons assortiment? Wij helpen jou graag verder, zodat jij goed voorbereid aan jouw schilderklus begint en het resultaat behaalt dat jij voor ogen hebt.

img

Spreek een verfspecialist

Neem contact op met een van onze experts, die je graag meer vertelt over alle Jotun Demidekk producten in ons assortiment!