Flexa Pure Kleurtester. Nog niet helemaal zeker van de kleur?
Flexa Pure Kleurtester.

Je wilt je huis een make-over geven met Flexa Pure, maar bent nog niet helemaal zeker van de kleur. Je twijfelt, die zachte roze kleur, of juist die gave blauwe. Wat zal het met de ruimte doen, hoe gaat de kleur samen met de lichtinval? Zoveel keuzes, je zou die make-over bijna overslaan. Halleluja voor de kleurtesters van Flexa, die ons leven een stuk makkelijker maken. Lees hier wat een kleurtester is, hoe deze werkt en waar je hem kunt bestellen.

Test nu ook je Flexa Pure kleur

De kleurentester van Flexa bestaat al een tijdje in de collecties Creations, Strak op de Muur, Colour Futures en Expert. De testers zijn in ruim vierhonderd kleuren te bestellen en maken het ons supermakkelijk om de juiste kleur te kiezen. Maar één collectie, een nógal belangrijke als je het ons vraagt, ontbrak nog in dit rijtje. Namelijk Flexa Pure. Maar dat is vanaf vandaag verleden tijd, want nu kun je ook al je favoriete Pure kleuren vooraf testen. Flexa Pure staat bekend om zijn klassieke kleuren met een prachtige kleurintensiteit. Een luxe lijn met een fantastisch uniek kleurenpallet.

Wat is een kleurtester?

De kleurtesters van Flexa zijn klein verpakkingen van 30 ml. Deze tester is voorzien van een muurverfroller. Zo kun je heel gemakkelijk een testvlak op je muur rollen. Met deze testers kun je checken of de kleur die je in je hoofd hebt ook echt zo uitpakt bij jou thuis.

Hiermee voorkom je dat je een duur blik koopt en er na het openmaken (en gebruiken) pas achter komt dat de kleur niet helemaal zo uitkomt als je had bedacht. En dat voor slechts €1,99. Hoe het werkt? Openmaken en rollen maar!

Bestel jouw favoriete kleuren

De lichte of de donkerdere tint? Het is vaak lastig om vanaf je computer of uit een blaadje een kleur te kiezen. Want bij jou thuis kan de lichtinval wel heel anders zijn en kan de kleur een stuk donkerder lijken. Bestel daarom jouw Flexa Pure tester altijd in tenminste twee verschillende tinten, zodat je zeker weet dat het helemaal jouw kleur is. Of maak juist gebruik van verschillende tinten om meer diepte in een ruimte te creëren! Iedereen kent Flexa Pure van de diepe, intense kleuren. Iedere kleur heeft verschillende tinten binnen het Pure pallet. Vind je bijvoorbeeld de kleur River erg mooi? Bestel dan de Gentle River, Subtle River en Mild River (van licht naar donker) om te bepalen welke kleur het best in jouw interieur past. Flexa Pure maakt gebruik van vier kleurenfamillies: vergrijsde kleuren, pastel kleuren, natuurlijke kleuren en felle kleuren.

Waar Flexa Pure tester bestellen?

Nu rest ons alleen nog het antwoord op de vraag: Maar waar bestel ik die Flexa Pure tester dan? Dat doe je heel gemakkelijk en snel bij Flexa. Je hebt al een tester voor €1,99 en betaalt geen verzendkosten. Waar wacht je nog op?

Tags: Inspiratie