Inloggen
Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 50,- Nummer 1 verfwinkel - 4,9/5 - Trustpilot Grootste verf- en kleuraanbod 30 dagen bedenktijd
TrustPilot
Thuiswinkel
-
Gratis razendsnelle verzending v.a. € 50,-

ClimateCoating ThermoProtect - Mengkleur - 5 l

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Inhoud/ liter
5 liter 12,5 liter
Kleur
Kies je kleur Wit (RAL 9003)
165,17 136,50 Excl. BTW
Reviews
Gebaseerd op 2 reviews

Kies tijdens het afrekenen één van de onderstaande cadeaus.

DeltaPlus Werkhandschoenen - Wit - Large (09)
Kresto Handreiniger - 30 ml
Professionele Verfblikopener
Autodrop Total Loss - 85 g
Toevoegen aan favorieten
 • Gratis verzending v.a. € 50,-
 • 6 dagen per week thuisbezorgd
 • Ophalen bij 3.800+ ophaalpunten
 • Gratis roerhoutjes per verfkleur en -soort
 • 2 jaar product- en kleurgarantie
 • Gratis cadeautje v.a. € 75,-
 • Klantbeoordeling 4,9/5 (23.837 reviews)

Erkend verfspecialist spreken?
072-5323331 (ma - vrij 9.00 - 13.00 en 13.30 - 17.00 uur)

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
PostNL bezorgt ruim 98% van alle pakketten de volgende dag (met uitzondering van zondag).


Aanmelden voor bedrijfsvoordeel
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Dit heb je ook nodig
 • Vragen over dit product
 • Reviews

Artikelomschrijving

Dit product heeft een nieuwe uitstraling!

ClimateCoating ThermoProtect

Schilderen met ClimateCoating ThermoProtect (voorheen Thermoshield Exterieur)? Het is muurverf voor buiten, voorzien van een keramisch filter dat een aantal belangrijke eigenschappen toevoegt. Dat je betekent dat je er op een hoogwaardige manier mee schildert, zowel om de temperatuur als bijvoorbeeld vocht te reguleren. Het garandeert een goede afwerking, waarmee je zo min mogelijk omkijken hebt naar onderhoud aan het schilderwerk.

Het keramisch filter van de ClimateCoating ThermoProtect muurverf voor buiten beschikt over het GREENGUARD GOLD-certificaat. Je kunt rekenen op hoge kwaliteit, waarmee je bovendien tot 10 jaar garantie kunt krijgen op materiaal en arbeid.

Ondertussen is het keramisch filter in de muurverf voor buiten ultra dun, robuust en bovendien elastisch. Verder kunnen we het in iedere kleur voor je mengen, zodat je er zowel in wit als in RAL-kleuren en andere tinten van de diverse merken mee kunt schilderen.

 • Hoge UV-bestendigheid
 • Extreem duurzaam
 • Zonlicht- en warmtereflecterend
 • Niet geschikt voor binnen

Meest gestelde vragen

Welke kwast heb je nodig?

Bij het schilderen van je muren en plafonds gebruik je een kwast om verf (en voorstrijk) goed aan te brengen in hoeken waar een roller niet goed bij kan. Je kunt kiezen voor een ronde of platte kwast. Beiden zijn geschikt, maar met een platte kwast is het eenvoudiger strakke lijnen te schilderen. Ideaal als je wel je muur maar niet het plafond gaat schilderen. 

- Ronde kwast: Goudhaantje Aqua 286 Patentkwast (keuze van de vakman)
- Platte kwast: SAM Pro Platte Muurverf Kwast S109 (meest besteld)

Welke roller heb je nodig?

De type vacht van een muurverfroller kies je op basis van de structuur van je ondergrond. Kies voor randen en kleine(re) oppervlakten een roller met breedte 10 cm of 12 cm en voor de grote oppervlakten een breedte van 18 cm of 25 cm.

Gladde structuur
Voor ondergronden zoals pleister- en stucwerk, gips- en houten platen, beton, (glasvezel)behang adviseren we de Goudhaantje Verfroller Microstar.

Lichte structuur
Ondergronden zoals spackspuitwerk, spachtelputz, rustiekputz en granol rol je met de Goudhaantje Muurverfrollers met een poolhoogte (vachtdikte) 13 mm. 

Grove structuur
Bestaat je ondergrond uit grof stucwerk of metselwerk? Kies dan voor de Goudhaantje Muurverfrollers met een poolhoogte 21 mm.

Heb je beschadigingen aan je muur?

Voordat je begint met het voorstrijken of het schilderen van je muur moet je ervoor zorgen dat je de beschadigingen aan de muur eerst repareert met een geschikt vulmiddel.

Heb je een gat, scheur of barst in je muur?
Wij adviseren de Red Devil Onetime Plamuur om de gaten, scheuren en barsten te herstellen. De Red Devil Onetime Plamuur is geschikt voor het vullen van gaten, scheuren en barsten tot wel 30mm diep.

Wil je een naad repareren tussen 2 oppervlakten?
Wij adviseren de Den Braven Zwaluw Acryl-W om de naden tussen 2 oppervlakten te herstellen. Denk hierbij aan naden tussen het plafond en de muur, tussen kozijnen en de muur of in de hoek tussen 2 muren in. De Den Braven Zwaluw Acryl-W is geschikt voor het dichten van naden tot wel 10mm diep.

Moet ik voorstrijk gebruiken?

Er hoeft niet altijd voorstrijk gebruikt te worden bij het schilderen van een muur. Alleen wanneer de muur sterk zuigend of poreus is moet je eerst voorstrijken met ClimateCoating Fixplus

Hoe weet je of de muur poreus is?
Neem een natte spons en druk deze tegen de muur. Wordt het water opgenomen door de steen, dan is de muur poreus en dient er wel voorstrijk gebruikt te worden. Druppelt het water eenvoudig naar beneden, dan is voorstrijken niet nodig.

Let op!
Voorstrijk mag nooit op bestaande verflagen worden gebruikt.

Raadpleeg het ‘’Voorstrijk aanbrengen: is dat nodig?'' blog voor meer informatie.

Hoeveel liter heb ik nodig?

Met ClimateCoating ThermoProtect schilder je ongeveer één laag van 4 m² per liter. Onderstaand ons advies om het voordeligst een bepaald oppervlak te schilderen. Let op dat dit een richtlijn is en kan verschillen per type oppervlak dat je gaat schilderen.

0 tot 20 m² (1 x 5 liter)
20 tot 40 m² (2 x 5 liter)
40 tot 60 m² (1 x 12,5 liter)
60 tot 80 m² (1 x 12,5 en 1 x 5 liter)
80 tot 100 m² (2 x 12,5 liter)

Twijfel je aan de te bestellen hoeveelheid? Bestel in dat geval minder dan de afgegeven hoeveelheid. Bijbestellen kan altijd. Te veel bestelde verf op kleur kan niet worden geretourneerd.

Is dit product verspuitbaar?

De ClimateCoating ThermoProtect is verspuitbaar. De fabrikant adviseert een spuitdruk van 70-100 bar in combinatie met een spuitopening van 0,015-0,019 inch onder een spuithoek van 50°.

Bovengenoemde instellingen zijn een indicatie. Afhankelijk van de situatie adviseren we altijd een testvlak te spuiten. Afhankelijk van de uitstraling die je wilt bereiken kun je het gespoten oppervlak narollen. Raadpleeg onderstaand productinformatie document voor meer informatie.

Zijn er alternatieven?

De ClimateCoating ThermoProtect is een extreem duurzame buitenmuurverf van ClimateCoating. Onderstaand vergelijkbare producten van andere merken met vergelijkbare eigenschappen.

- Trimetal Globacryl Villa Mat

Waarom kleurverschil?
Elke verffabrikant gebruikt zijn eigen kleurmengsysteem met eigen kleurpasta's. Hierdoor kunnen mengkleuren van verschillende fabrikanten onderling licht verschillen.

Gezondheid en veiligheid


Van dit product is geen gevaaraanduiding bekend.

Barcodenummer overzicht

4260067864120: Mengkleur - 5 l - Accent
4260067864229: Mengkleur - 12,5 l - Accent
4260067864205: Mengkleur - 12,5 l - Witte kleur
4260067864106: Mengkleur - 5 l - Witte kleur
4260067864106: Wit (RAL 9003) - 5 l - Wit (samengesteld)
4260067864205: Wit (RAL 9003) - 12,5 l - Wit (samengesteld)

Voordelen van ClimateCoating ThermoProtect

Benieuwd naar de voordelen van ClimateCoating ThermoProtect? Het is muurverf met een keramisch filter, zoals dat eerder werd gebruikt door onder andere NASA. Het merk heeft de producten en technologie doorontwikkeld, waardoor je er nu bijvoorbeeld op de buitengevel gebruik van kunt maken. Je profiteert daarmee van een aantal belangrijke voordelen:

 • Temperatuurregulerend
 • Vochtregulerend
 • Met verzekerde garantie tot 10 jaar

Temperatuurregulerend

De muurverf voor buiten werkt temperatuurregulerend. Het betekent in de praktijk dat de stookkosten omlaag kunnen, en daarmee ook de CO2-uitstoot. Je hoeft minder te stoken, dankzij de verf die ervoor zorgt dat de temperatuur beter gereguleerd wordt. Je zal merken dat het in de winter warmer blijft, omdat de warmte niet zomaar naar buiten toe kan ontsnappen. Aan de andere kant warmt het in de zomer niet zoveel op, waardoor je minder hoeft te koelen.

Er is sprake van een verbeterde zonlichtreflectie. Met een witte kleur leidt dat tot 86% meer reflectie. Het zonlicht krijgt niet de kans om het materiaal op te warmen, waardoor je de warmte veel beter buiten de deur kunt houden. En kies je een donkere kleur op de buitengevel? Zelfs dan kun je rekenen op 50% meer reflectie. Het helpt de ruimte lekker koel te houden, waardoor je geen airconditioning nodig hebt om toch goed te kunnen werken en bijvoorbeeld fijn te slapen.

Vochtregulerend

Tegelijkertijd werkt de ClimateCoating ThermoProtect verf met het keramisch filter vochtregulerend. Dat betekent dat er sprake is van actieve ontvochtiging, om de gevel zo goed mogelijk droog te houden. Dit garandeert de originele isolatiewaarde, waardoor je het binnen in de winter makkelijker aangenaam warm houdt.

En begint het te regenen? Het keramisch filter zorgt ervoor dat vocht van buitenaf niet naar binnen toe door kan dringen. Dat is belangrijk, omdat een toename van 2 tot 4% vochtigheid al zou leiden tot een afname van de isolatiewaarde met 50%. Het betekent dat de isolatie bij deze verf veel beter op peil blijft.

Zolang het regenwater de muur niet kan binnendringen profiteer je van betere isolatie en voorkom je bovendien een voedingsbodem voor mossen, algen en schimmels. Ze hebben geen geschikte voedingsbodem om te groeien, waardoor je minder omkijken hebt naar het onderhoud en de gevel goed van kwaliteit blijft.

Met verzekerde garantie tot 10 jaar

ClimateCoating ThermoProtect is dusdanig ontwikkeld dat de fabrikant daarop een officiële en verzekerde garantie kan aanbieden. Dat betekent dat je kunt rekenen op de beste bescherming tegen invloeden zoals neerslag, smog, zuren en zouten. Er is sprake van een robuust en elastisch keramisch filter, dat bovendien niet bros wordt en niet of nauwelijks zal verouderen.

Het voorkomt scheurtjes in het filter, om dat zo lang mogelijk goed van kwaliteit te houden. Zo geniet je langer van de energiebesparende en CO2-besparende muurbehandelingsproducten. Met de 10 jaar verzekerde garantie weet je al die tijd zeker dat je hier geen problemen mee zal hebben. De garantie geldt zowel voor het materiaal als voor arbeid, als je kiest voor een professionele schilder om ClimateCoating ThermoProtect aan te laten brengen.

Toepassingen van ClimateCoating ThermoProtect

Benieuwd hoe je ClimateCoating ThermoProtect kunt toepassen? Je kunt het gebruik op de buitengevel gebruiken, als je zoekt naar een muurverf voor buiten. Gebruik de verf op minerale en metalen ondergronden.

Wil je buiten schilderen op een kalkachtige ondergrond? Gebruik dan History. En gaat het om een houten ondergrond die je buiten wilt schilderen? Dan kun je daarvoor gebruik maken van Nature.

Tip: schilder je een minerale of metalen ondergrond en wil je die afwerken met een mooie structuurverf? Dan is Stuccotex geschikt.

Belangrijke producteigenschappen

Je kunt met ClimateCoating ThermoProtect rekenen op een aantal belangrijke producteigenschappen. Het keramisch filter levert een aantal voordelen op, waarvan we er een paar voor je op een rij zetten:

 • Energiebesparend
  Minder stoken en een lagere CO2-uitstoot? Met keramisch filter voor goede bescherming.
 • Met verzekerde garantie
  Geen omkijken naar het onderhoud, dankzij tot 10 jaar verzekerde garantie.
 • Vochtregulerend
  Goed vochtregulerend, om regenwater en ander vocht buiten de deur te houden.
 • Levensduurverlengend
  Voorkom problemen met de gevel, voor een langere levensduur dankzij de verf.
 • Mos-, algen- en schimmelwereld
  Zo min mogelijk last van mossen, algen en schimmels in de gevel.

Uiteraard kunnen we ClimateCoating ThermoProtect mengen in de kleur waar je graag gebruik van wilt maken. Wil je schilderen in wit of in een andere lichte tint? Net als de andere RAL-kleuren en kleuren van andere merken kunnen we zonder problemen voor je mengen.

ClimateCoating ThermoProtect kopen: eenvoudig aan te brengen

Benieuwd hoe je ClimateCoating ThermoProtect moet aanbrengen als je daar de buitenmuur mee wilt schilderen? De verf met het keramische filter laat zich net zo gebruiken als een andere muurverf. Je merkt er nauwelijks iets van, waardoor je daar gewoon een vachtroller of een verfspuitmachine voor kunt gebruiken.

Houd rekening met 1 liter aan verf per 6 vierkante meter. Om de bijzondere eigenschappen van de verf goed tot uiting te laten komen breng je minimaal 2 lagen aan. Zo zorg je met ClimateCoating ThermoProtect voor een mooi resultaat, dat dankzij het keramische filter uitstekend beschermt.


Documenten

Specificaties

Retourneren (30 dagen)

Op alle producten geldt een bedenktijd van 30 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd.

Retourneren (30 dagen) ja: wit/ standaard wit
uitgesloten: mengkleuren
Locatie

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt. Welke producten wel, dat zie je hier.

Locatiebuiten
(Kleur)dekkingdekkend
Uitstralingmat/ matt
Kwaliteitprofessioneel
Ondergrond

Een beknopte samenvating voor welke ondergronden deze producten geschikt zijn. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondsteen(achtig)
stucwerk
plaatmateriaal
beton
Basiswaterverdunbaar (acryl)
Type verdunning

Vrijwel al onze producten zijn gebruiksklaar. Hier zie je welke verdunning toegevoegd kan worden indien nodig. Controleer altijd de productinformatie!

Type verdunningwater
Extra eigenschappenvochtregulerend
warmtewerend
licht reflecterend
Gemiddeld M² per liter

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Gemiddeld M² per liter> 6 m2
Prijs per M²

De Prijs per m² op basis van de goekoopste variant en gunstigste omstandigheden. Vergelijk uw situatie altijd met de bijbehorende productinformatie.

Prijs per M²3,50 - 4,00 per m2
Gebruiksklaar

Ja: Product kan meteen aangebracht worden Nee: Lees de productinformatie voor aanvullende informatie

Gebruiksklaarlees productinformatie
Aanbrengen met

Een beknopte opsomming hoe dit product aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
verfroller
verfspuit
Verwerkingstemperatuur

De minimum en maximum verwerkingstemperatuur, Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Verwerkingstemperatuur5 tot 25 graden
Droogtijden

De aangegeven droogtijd is een theoretische indicatie rond de 20° C. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie!

Droogtijdenoverschilderbaar na 4 uur
Voor gebruiklees productomschrijving
2 minuten links- en rechtsom roeren
Tijdens gebruikproduct niet in de zon zetten
deksel terugplaatsen op verpakking
Na gebruikdeksel terugplaatsen op verpakking
vorstvrij op donkere plek wegzetten
Productgarantieja
Kleurgarantieja
MerkClimateCoating
CategorieBuitenverf
EAN Code4260067864106
Artikelcode6607
Verpakkingemmer (5 liter)

Dit heb je ook nodig

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

 • Voor binnen en buiten
 • Algemeen gebruik
 • Voor diverse ondergronden
5,72 4,73 Excl. BTW
Goudhaantje Muurverfroller

Goudhaantje Muurverfroller

 • Algemene werkzaamheden
 • Poolhoogte 13 en 21 mm
 • Gestructureerde ondergronden
1,51 1,25 Excl. BTW
ClimateCoating Fixplus

ClimateCoating Fixplus

 • Fixeer voor zuigende minerale ondergronden
 • Zorgt voor een optimale hechting van de afwerklaag
 • Aanlengen met leidingwater
72,00 59,50 Excl. BTW
Den Braven Zwaluw Acryl-W

Den Braven Zwaluw Acryl-W

 • Afdichten aansluitvoegen
 • Overschilderbaar alle verven
 • Geen primer nodig
3,52 2,91 Excl. BTW
Goudhaantje Aqua 286 Patentpuntkwast

Goudhaantje Aqua 286 Patentpuntkwast

 • Duurzame ronde kwasten
 • Watergedragen verf
 • Streeploos resultaat
5,71 4,72 Excl. BTW
Red Devil Onetime Plamuur

Red Devil Onetime Plamuur

 • Goed vullend
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Voor diverse ondergronden
5,02 4,15 Excl. BTW
SAM Verfemmer

SAM Verfemmer

 • Stevig ijzeren handvat
 • Voor grotere klussen
 • 8 en 12 liter
2,29 1,89 Excl. BTW

Reviews

5/5 2 reviews
Geplaatst op 07-08-2021

Climate coating besteld, verbruik was meer dan verwacht daarom met spoed verf.nl gebeld en paar uur later in Alkmaar opgehaald. Bestelling stond al klaar, behulpzaam door medewerker in auto gezet en weer terug naar huis zodat de schilders de klus af konden maken. Met dank voor vriendelijke en behulpzame service.

Geplaatst op 07-04-2021

Prima product en makkelijk verwerkbaar.
Supersnel geleverd. Oh ja en vriendelijke hulplijn.
Ga zo door!

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

       

Winkelwagen

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20211023 16:35:34 PC11False0FalseTrue220102