Inloggen
Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 50,- Nummer 1 verfwinkel - 4,9/5 - Trustpilot Grootste verf- en kleuraanbod 30 dagen bedenktijd
TrustPilot
Thuiswinkel
-
Gratis razendsnelle verzending v.a. € 50,-

Copperant Minerale Muurprimer - Kleurloos - 2,5 l

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Inhoud/ liter
2,5 liter 10 liter
Kleur
Kleurloos
40,90 33,80 Excl. BTW
Zet op verlanglijstje
Reviews
Gebaseerd op 1 review
Toevoegen aan favorieten
 • Gratis verzending v.a. € 50,-
 • 6 dagen per week thuisbezorgd
 • Ophalen bij 3.800+ ophaalpunten
 • Gratis roerhoutjes per verfkleur en -soort
 • 2 jaar product- en kleurgarantie
 • Gratis cadeautje v.a. € 75,-
 • Klantbeoordeling 4,9/5 (23.837 reviews)

Erkend verfspecialist spreken?
072-5323331 (ma - vrij 9.00 - 13.00 en 13.30 - 17.00 uur)

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
PostNL bezorgt ruim 98% van alle pakketten de volgende dag (met uitzondering van zondag).


Aanmelden voor bedrijfsvoordeel
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Dit heb je ook nodig
 • Vragen over dit product
 • Reviews

Artikelomschrijving

Copperant Minérale Muurprimer

Copperant Minérale Muurprimer kopen? Een kleurloze primer om te impregeren, gebaseerd op kieselsol en waterglas, wat samen zorgt voor sol-silicaat. Het is op die manier een duurzame keuze met natuurlijke grondstoffen, iets waar het merk om bekend staat.

Zoek je een product om een sterk of onregelmatig zuigende ondergrond te fixeren? Het product is speciaal geschikt voor licht-poederende minerale ondergronden. Breng een goede grondlaag aan, zodat je daar daarna het muurverf-systeem van Copperant op kunt gebruiken.

De Minérale Muurprimer van Copperant wordt onder andere gebruik voor veel historische gebouwen en monumenten. Het product is goed geschikt voor zowel het behandelen van cement- als kalkbepleistering. Het gaat om toepassingen voor buiten, al kun je er ook binnen zonder problemen gebruik van maken. Daardoor zijn er allerlei mogelijkheden, om op een hoogwaardige en toch milieuvriendelijke manier te schilderen.

Ideale voorstrijk

Wil je de muur schilderen met Copperant Minérale Muurverf in Kalkmat? Je kunt gebruik maken van dit product als de ideale voorstrijk. Bovendien kun je gebruiken om de eerste laag van de muurverf met 5 tot 10% te verdunnen, om die goed aan te kunnen brengen. Dat is een goede keuze bij minder sterk zuigende ondergronden, terwijl je de voorstrijk toe kunt passen als de zuiging sterker is.

Tip: twijfel je of je te maken hebt met een zuigende ondergrond? Vraag het onze specialisten, dan denken we graag met je mee en adviseren we je de producten die je het best kunt gebruiken.

Copperant Minérale Muurprimer combineert de ideale voorstrijk op basis van goede producteigenschappen en een fijne duurzame keuze. Met natuurlijke grondstoffen, waardoor je er bijvoorbeeld goed gebruik van kunt maken voor het circulair bouwen.

Je kunt het product binnen en buiten gebruiken als ideale voorstrijk voor het behandelen van cementbepleistering, kalkbepleistering, historische gebouwen en bijvoorbeeld oude gevels van zuigende bakstenen. En gaat het om monumenten die je van binnen en van buiten opnieuw wilt schilderen? Ook dan is de Copperant Minérale Muurprimer een uitstekende keuze. Het product is dampdiffusie-open, niet-filmvormen en micro-poreus. Bovendien is de verf onbrandbaar en UV-bestendig, waardoor je daar bovendien op een heel veilige manier mee aan de slag kunt.

Toepassingen

Benieuwd naar specifieke toepassingen van Copperant Minérale Muurprimer? Het si de ideale verdunning voor de eerste laag van de Muurverf Kalkmat uit dezelfde Minérale-serie van Copperant.

Wil je schilderen op een sterk-zuigende ondergrond? In dat geval is het niet voldoende om de Muurverf te verdunnen. In plaats daarvan is het belangrijk om een voorstrijk aan te brengen. Het gaat dan bijvoorbeeld om stucwerk en bepleisteringen, waar de zuigende werking vaak sterker van is. Met de Minérale Muurprimer van Copperant voorkom je de zuigende werking, waardoor je de muurverf er vervolgens op een mooi dekkende manier op kunt aanbrengen. Uiteraard denken we graag met je mee over de beschikbare toepassingen en hoe je daar het best gebruik van kunt maken. Ook adviseren we je over kwasten, rollers en andere benodigdheden, om er als een ware vakschilder mee aan de slag te gaan.

Eigenschappen van Copperant Minérale Muurprimer

Benieuwd naar de eigenschappen van Copperant Minérale Muurprimer? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

 • Uitstekende hechting op zuigende ondergronden
  Op zoek naar een product voor op een (sterk) zuigende ondergrond? Dan is Minérale Muurprimer van Copperant een uitstekende keuze. Dankzij de diepe penetratie in de ondergrond heft het de zuigende werking op, om daarna de muurverf aan te kunnen brengen.
 • Natuurlijke grondstoffen
  De natuurlijke grondstoffen voor de muurprimer maken het een milieuvriendelijke en duurzame keuze. Ideaal om circulair mee te bouwen en om het groene imago van jouw project of klus meer kracht bij te zetten.
 • Hoge waterdampdoorlatendheid
  De Copperant Minérale Muurprimer heeft een hoge waterdampdoorlatendheid, voorkomt filmvorming en is micro-poreus. Fijne eigenschappen om de laag te laten ademen, terwijl je tegelijkertijd zorgt voor de ideale basis om de muurverf aan te brengen.
 • UV-stabiel
  De muurprimer is volledig UV-stabiel, waardoor je daar zowel binnen als buiten zonder problemen gebruik van kunt maken.
 • Zuur- en alkalibestendig
  Tenslotte is het product zowel zuur- als alkalibestendig. De fijne eigenschappen van dit product gaan verrassend goed hand-in-hand met de milieuvriendelijke en duurzame basis dankzij de natuurlijke grondstoffen.

Bovendien is het product biologisch afbreekbaar, dankzij de sol-silicaat verdunning en grondering. Het is een bindmiddelcombinatie van kiezelsol en waterglas, waarmee het een duurzame keuze is van de groenste specialist op het gebied van verf en lak.

Verbruik per vierkante meter (m2)

Wil je meer weten over het verbruik per vierkante meter (m2) van de Copperant Minérale Muurprimer? Het gaat om 0,1 tot 0,33 liter per vierkante meter. Het is helaas lastig om dit specifieker aan te geven, omdat de precieze waarde in jouw geval afhangt van de mate waarin de ondergrond zuigt.

Het precieze verbruik per vierkante meter hangt af van de structuur en de zuigende werking van de ondergrond. We denken daar graag over met je mee, om je zo goed mogelijk te adviseren. We helpen je op die manier de juiste hoeveelheid Minérale Muurprimer van Copperant te bestellen.

Tip: benieuwd naar de hoeveelheid muurprimer die je nodig hebt? Voer een proef uit, waarbij we je natuurlijk kunnen helpen. Het is de beste manier om het verbruik te ontdekken, op basis waarvan je vervolgens een bestelling kunt doen. Wij zorgen ervoor dat je de juiste hoeveelheid daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

Heb je vragen over Copperant Minérale Muurprimer of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.


Documenten

Specificaties

Retourneren (30 dagen)

Op alle producten geldt een bedenktijd van 30 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd.

Retourneren (30 dagen) ja: standaard kleur
uitgesloten: mengkleuren
Locatie

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt. Welke producten wel, dat zie je hier.

Locatiebinnen en buiten
(Kleur)dekkingtransparant
Uitstralingmat/ matt
Kwaliteitprofessioneel
Ondergrond

Een beknopte samenvating voor welke ondergronden deze producten geschikt zijn. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondsteen(achtig)
beton
Basiswaterverdunbaar (acryl)
Type verdunning

Vrijwel al onze producten zijn gebruiksklaar. Hier zie je welke verdunning toegevoegd kan worden indien nodig. Controleer altijd de productinformatie!

Type verdunningwater
Gemiddeld M² per liter

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Gemiddeld M² per liter> 22 m2
Prijs per M²

De Prijs per m² op basis van de goekoopste variant en gunstigste omstandigheden. Vergelijk uw situatie altijd met de bijbehorende productinformatie.

Prijs per M²1,00 - 1,50 per m2
Gebruiksklaar

Ja: Product kan meteen aangebracht worden Nee: Lees de productinformatie voor aanvullende informatie

Gebruiksklaarlees productinformatie
Aanbrengen met

Een beknopte opsomming hoe dit product aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
verfroller
Verwerkingstemperatuur

De minimum en maximum verwerkingstemperatuur, Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Droogtijden

De aangegeven droogtijd is een theoretische indicatie rond de 20° C. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie!

Droogtijdenstofdroog na 30 min
overschilderbaar na 12 uur
Voor gebruiklees productomschrijving
2 minuten links- en rechtsom roeren
Tijdens gebruikproduct niet in de zon zetten
deksel terugplaatsen op verpakking
Na gebruikdeksel terugplaatsen op verpakking
vorstvrij op donkere plek wegzetten
Productgarantieja
Kleurgarantieja
CertificeringPremium Copperant Dealer
Mengmachinefabrikant gelicenseerd en onderhouden
Biobased

Biobased producten zijn gebaseerd op herwinbare natuurlijke grondstoffen, zoals planten, bomen en gewassen.

Biobasednee
MerkCopperant
CategorieAlle voorstrijkmiddelen
EAN Code
Per blik (2,5 liter):8717471307072
Per blik (2,5 liter):8717471309212
Artikelcode4702
Verpakkingblik (2,5 liter)

Dit heb je ook nodig

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

 • Voor binnen en buiten
 • Algemeen gebruik
 • Voor diverse ondergronden
5,72 4,73 Excl. BTW
Goudhaantje Verfroller Microstar - 9 mm

Goudhaantje Verfroller Microstar - 9 mm

 • Glad resultaat
 • Voor muurverven en voorstrijkmiddel
 • Ook voor parketlakken
1,57 1,30 Excl. BTW
Den Braven Zwaluw Acryl-W

Den Braven Zwaluw Acryl-W

 • Afdichten aansluitvoegen
 • Overschilderbaar alle verven
 • Geen primer nodig
3,52 2,91 Excl. BTW
Goudhaantje Aqua 286 Patentpuntkwast

Goudhaantje Aqua 286 Patentpuntkwast

 • Duurzame ronde kwasten
 • Watergedragen verf
 • Streeploos resultaat
5,71 4,72 Excl. BTW
Goudhaantje Futura 381 Blokwitter

Goudhaantje Futura 381 Blokwitter

 • Duurzaam
 • Muurverf en voorstrijk
 • Mooi egaal resultaat
15,55 12,85 Excl. BTW
SAM Afdekfolie

SAM Afdekfolie

 • Leverbaar in diverse maten
 • Wegwerpkwaliteit
 • Handig en voordelig
1,42 1,17 Excl. BTW
SAM Verfemmer

SAM Verfemmer

 • Stevig ijzeren handvat
 • Voor grotere klussen
 • 8 en 12 liter
2,29 1,89 Excl. BTW

Reviews

5/5 1 reviews
Geplaatst op 06-09-2020

Kwaliteits primer! Makkelijk aan te brengen, laat geen vlekken achter, is kleur en geurloos. Zeker aan te raden.

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

       

Winkelwagen

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20211022 22:32:09 PC11False0FalseTrue220102