Binnen ons brede assortiment verf heb je de keuze uit allerlei soorten. Zoek je bijvoorbeeld naar verf op waterbasis of vloerverf? Het zijn specifieke toepassingen, net als houtverf en metaalverf. Bestel ze eenvoudig online, gewoon door aan te geven waar je naar op zoek bent. En gaat het je om krijtverf of spuitbusverf? Wij zorgen ervoor dat je voor de beste kwaliteit van merken als Sikkens, Sigma, Wijzonol en Trimetal toch een lage prijs betaalt.

Verfsoorten op een rij: wat is het?

Benieuwd naar de beste binnenlak, waarmee je het hout netjes kunt lakken? Binnen ons brede assortiment verf heb je de keuze uit allerlei soorten. Zoek je bijvoorbeeld naar verf op waterbasis of vloerverf? Het zijn specifieke toepassingen, net als houtverf en metaalverf. Bestel ze eenvoudig online, gewoon door aan te geven waar je naar op zoek bent. En gaat het je om krijtverf of spuitbusverf? Wij zorgen ervoor dat je voor de beste kwaliteit toch een lage prijs betaalt. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

- Muurverf
- Houtverf
- Betonverf
- Tegelverf
- Grondverf
- Buitenverf
- Binnenverf

Wat is Muurverf?

We beginnen met de verf waar de meeste mensen gebruik van maken: muurverf. Ideaal om de muur in RAL 9010 af te werken en het plafond in een meer witte tint. Of in een andere kleur natuurlijk, omdat we die prachtig voor je kunnen mengen.

De muurverf is er in verschillende glansgraden. Populair voor binnen zijn de extra matte en de matte verf, net als zijdeglans. Hoogglans is een bekendere keuze voor buiten, dankzij de hoogwaardige bescherming waar je daarmee voor kunt zorgen.

Wat is houtverf?

De kozijnen schilderen en daarvoor op zoek naar de beste verf? Je kunt denken aan houtverf. Het is de reguliere lakverf, soms aangegeven zonder een specifieke toepassing daarvan. In de meeste gevallen kun je er ook metaal en kunststof goed mee schilderen.

De houtverf bevat een aantal fijne eigenschappen, als je kiest voor de A-merken die je online bij ons kunt bestellen. Het gaat om verf die bijvoorbeeld goed huidvetresistent is. De ideale keuze op deuren, waarmee je voorkomt dat er na verloop van tijd lelijke vlekken ontstaan.

Wat is betonverf?

Binnen de verf op zoek naar meer specifieke toepassingen? Je kunt gebruik maken van betonverf. Speciaal voor op de betonnen vloer en andere toepassingen van beton. Ideaal om het beton te schilderen of om dit een beschermende laag te geven. Maak jouw keuze uit de dekkende en (semi)transparante uitvoeringen van de producten.

Let op: betonverf is iets anders dan betonlook verf. Met dit laatste zorg je er juist voor dat je de ondergrond kunt laten lijken op beton, terwijl dit het niet is.

Wat is tegelverf?

De tegels in de badkamer of in de keuken schilderen? Binnen ons assortiment verf kun je gebruik maken van tegelverf. Speciaal geschikt voor op deze harde ondergrond. Ideaal om de badkamer of de keuken een nieuwe uitstraling te geven, zonder dat je de tegels meteen dient te vervangen. In plaats daarvan kun je de ondergrond schilderen, waarmee je ervoor zorgt dat je een mooie kleur op de muur of op de vloer kunt aanbrengen.

Wat is grondverf?

Grondverf is de ideale keuze onder de laklaag die je wilt aanbrengen. Belangrijk als je de kozijnen opnieuw wilt schilderen of als je een kast een nieuwe kleur wilt geven. De grondverf zorgt voor een goede basis, zodat je met de laklaag kunt rekenen op een betere dekking.

Het is mogelijk om de grondverf alvast op kleur te laten mengen. Met grondverf in de kleur die je uiteindelijk wilt aanbrengen zorg je ervoor dat het geheel beter dekkend zal zijn. Een mooie keuze voor op de kozijnen, waarmee je zorgt voor zowel bescherming als een mooie kleur.

Wat is buitenverf?

Ons assortiment verf is er onder andere voor buiten. De buitenverf is goed bestand tegen de verschillende invloeden van het weer. Dat betekent dat je zo min mogelijk omkijken hebt naar het schilderwerk. In sommige gevallen gaat dit tot wel 10 jaar mee, waardoor je kunt rekenen op de best mogelijke bescherming.

Binnen de verf voor buiten heb je de keuze uit een groot aantal merken en producten. Wil je schilderen in hoogglans of in zijdeglans? En vind je het vooral belangrijk dat je dit ook bij lage temperaturen kunt doen? Of dat je kiest voor een kras- en slijtvast product. Wij laten je graag zien welke verf voor buiten er beschikbaar is, zodat je daar online eenvoudig en voordelig een keuze uit kunt maken.

Wat is binnenverf?

De verf voor binnen zit op een andere manier in elkaar. Het gaat eigenlijk altijd om verf op waterbasis. Dat betekent een andere samenstelling, bijvoorbeeld met de eigenschap om vergeling op de kozijnen tegen te gaan. En in mat of zijdeglans voor de muren, in plaats van de hoogglans die voor de buitenkozijnen veel gebruikelijker is. Op die manier kies je eenvoudig voor hoogwaardige verf voor binnen, waarmee je zowel als vakschilders als op basis van doe-het-zelf goed aan de slag kunt.

Alle soorten verf: krijtverf, muurverf, betonlook en meer?

Benieuwd naar alle soorten verf? Ontdek dan ook de krijtverf, de muurverf in verschillende soorten en onze betonlook verf. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je daar op een mooie manier gebruik van kunt maken. Inclusief de kwasten en rollers, net als de andere benodigdheden die je daarbij goed kunt gebruiken. Wij zorgen ervoor dat je als een vakschilder aan de slag kunt. De meeste verf hebben we gewoon op voorraad. Bestel die meteen online, dan zorgen wij ervoor dat je het zo snel mogelijk in huis hebt.

Heb je vragen over verf of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.