Inloggen
Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 50,- Nummer 1 verfwinkel - 4,9/5 - Trustpilot Grootste verf- en kleuraanbod 30 dagen bedenktijd
TrustPilot
Thuiswinkel
-
Gratis razendsnelle verzending v.a. € 50,-

Sigma Sigmatin DGL Matt - Mengkleur - 2,5 l

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Inhoud/ liter
2,5 liter 5 liter 10 liter
Kleur
Kies je kleur
39,95-35%
25,97 21,46 Excl. BTW
Reviews
Gebaseerd op 51 reviews
Toevoegen aan favorieten
 • Gratis verzending v.a. € 50,-
 • 6 dagen per week thuisbezorgd
 • Ophalen bij 3.800+ ophaalpunten
 • Gratis roerhoutjes per verfkleur en -soort
 • 2 jaar product- en kleurgarantie
 • Gratis cadeautje v.a. € 75,-
 • Klantbeoordeling 4,9/5 (21.735 reviews)

Erkend verfspecialist spreken?
072-5323331 (ma - vrij 10.00 - 12.30 en 13.30 - 16.00 uur)

PostNL drukker door lockdown
Ondanks alle extra inzet van PostNL kan de bezorging dagen later zijn dan je van ons gewend bent. We vragen hiervoor begrip.


Aanmelden voor bedrijfsvoordeel
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Dit heb je ook nodig
 • Vragen over dit product
 • Reviews
 • Vergelijkbare producten

Artikelomschrijving

Sigma Sigmatin DGL Matt

Sigma Sigmatin DGL Matt kopen? Een matte muurverf op waterbasis, die je binnen kunt gebruiken. De verf is makkelijk te verwerken, dekt goed en zorgt voor een frisse aanblik van de muren die je schildert. Je kunt er gebruik van maken op bijvoorbeeld beton, pleisterwerk en schuurwerk. Net als op gipskartonplaten, bestaande muurverflagen en andere minerale materialen.

Benieuwd waarvoor je Sigma Sigmatin DGL Matt kunt gebruiken, wat de voordelen van het product zijn en welke toepassingen de fabrikant adviseert? We zetten het voor je op een rij, zodat je de verf online kunt kopen. In 2,5 liter, in 5 liter of in 10 liter, zodat je daarvan altijd voldoende achter de hand hebt. In wit en in de andere kleuren, zowel met de lichte als de donkere tinten die we voor je kunnen mengen.

Waarvoor kan ik de verf gebruiken?

Zeker weten dat Sigma Sigmatin DGL Matt geschikt is voor de verfklus die je op de planning hebt staan? De verf is goed geschikt voor de meeste wanden en plafonds, die je er op een mooie manier mee kunt schilderen. En zeker weten dat de verf goed hecht op de ondergrond? Je kunt het product gebruiken op:

 • Beton
 • Stucwerk
 • Schuurwerk
 • Gipsplaten
 • Metselwerk
 • Glasweefsel(behang)
 • Glasvlies(behang)

Daarnaast kun je met Sigma Sigmatin DGL Matt schilderen op een aantal andere minerale ondergronden. Bovendien is het product goed geschikt voor bestaande (muurverf)lagen en structuurpleisters. Het is in die gevallen wel belangrijk dat de onderlaag (nog) goed hecht.

Tip: weet je niet zeker of je Sigma Sigmatin DGL Matt kunt kopen voor de ondergrond die jij wilt schilderen? Vraag het onze experts in verf en kleur, dan denken we graag met je mee.

Voordelen van Sigma Sigmatin DGL Matt

De ervaringen met Sigma Sigmatin DGL Matt zijn uitstekend. Onze klanten verven er graag mee, dankzij een aantal belangrijke voordelen:

 • Schrobklasse 2
  Belangrijk op de muren en ook op het plafond: de verf is goed geschikt om een eventuele vlek weg te werken. Het is niet de meest schrobvaste klasse, maar een kleine vlek of streep krijg je er normaal gesproken nog goed af. Ook als je schildert in een lichte kleur, dus je kunt de Sigma Sigmatin DGL Matt verf met een gerust hart gebruiken.
  Tip: wil je de keuken of de gang schilderen? Als je meer risico loopt op vlekken kun je schilderen met verf met een nog betere schrobklasse, zodat vuil zich niet kan hechten.
 • Dekkingsklasse 2
  Je wilt natuurlijk dat de verf goed dekt, zodat je een mooie egale laag kunt aanbrengen. De Sigma Sigmatin DGL Matt ervaringen zijn wat dat betreft uitstekend. De verf brengt een mooie dekkende laag aan, waarmee je als een vakschilder verf. Ook als je daar als doe-het-zelver juist weinig ervaring mee hebt.
 • Makkelijk in gebruik
  De muur- en plafondverf op waterbasis is eenvoudig in het gebruik. Je kunt de verf makkelijk verwerken, bijvoorbeeld dankzij de goede vloeiing daarvan. Het betekent dat je hier echt geen vakschilder voor hoeft te zijn, om de muren en het plafond er toch netjes mee af te werken.
 • Vergeelt niet
  Schilderde je jaren geleden al met een lichte kleur voor binnen? Je liep het risico dat de verf na verloop van tijd zou vergelen. Met Sigma Sigmatin DGL Matt heb je daar geen last van. In plaats daarvan breng je een mooie matte laag muurverf aan, die zowel op de muren als op het plafond z’n (lichte) kleur zal behouden.
 • Waterdampdoorlatend
  Heel belangrijk om de ademende werking van de muur te behouden. De verf zorgt voor een mooie egale laag in de kleur die je wilt. Maar, het product sluit niet helemaal af. In plaats daarvan is de verf waterdampdoorlatend, waardoor je er op de muren en plafonds op een hoogwaardige manier gebruik van kunt maken.

Bovendien schilder je met Sigma Sigmatin DGL Matt in degelijke kwaliteit en is de verf volledig oplosmiddel- en emissievrij. Belangrijke eigenschappen voor zowel vakschilders als andere doe-het-zelvers, net als de makkelijke manier waarop je de verf kunt verspuiten.

Toepassingen en materialen

Benieuwd naar typische toepassingen van Sigma Sigmatin DGL Matt? We zetten ze voor je op een rij:

 • Minerale ondergrond die licht tot matig zuigt
  Verwijder eventueel vuil, net als de eventueel aanwezige cementhuid op beton. Repareer en egaliseer met een kalkvrij reparatiemiddel, om de ondergrond mooi vlak te maken. Breng een laag Sigma WallPrim of vergelijkbare primer aan. Werk af met een laag Sigma Sigmatin DGL Matt en gebruik een tweede als dat nodig is voor een mooie dekking.
  Tip: laat de primer alvast op kleur mengen, zodat er een betere dekking voor de afwerklaag ontstaat.
 • Minerale ondergrond die licht tot sterk zuigt
  Verwijder ook in dit geval eventueel vuil en een eventuele cementhuid. Repareer en egaliseer, zodat de ondergrond mooi egaal is. Gebruik Sigmafix Universal of een vergelijkbaar product om te fixeren. Werk de muur en het plafond daarna mooi af met de Sigma Sigmatin DGL Matt verf die je online kunt kopen.
 • Glasweefsel- of glasvliegbehang op minerale ondergrond
  Schilderen op glasweefsel- of glasvliesbehang? Gebruik de bovenstaande richtlijnen om de ondergrond goed voor te bereiden. Gebruik daarna bijvoorbeeld ProGold Glasweefsel of ProGold Glasvlies, net als de vergelijkbare producten. Werk niet-gepigmenteerd glasweefsel af met twee lagen Sigma Sigmatin DGL Matt. En gaat het om gepigmenteerd behang? Dan is het voldoende om één laag aan te brengen, behalve als de dekking dan nog niet goed genoeg is.

Online Sigma Sigmatin DGL Matt kopen

Online Sigma Sigmatin DGL Matt kopen en op zoek naar 2,5 liter, 5 liter of 10 liter? We zijn jouw specialist, standaard met lage prijzen. Om de verf goedkoop te bestellen, die we bovendien voor je op kleur kunnen mengen. In iedere RAL-kleur die je zoekt, zodat je de muren en het plafond daar op een mooie manier mee kunt schilderen.

Ga je binnen en buiten aan de slag, kies dan Sigma Sigmatex Superlatex Matt. Voor andere klussen kijk vooral naar het hele assortiment van Sigma.

Heb je vragen over Sigma Sigmatin DGL Matt of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag op telefoonnummer 072 532 3331. Is onze klantenservice gesloten? Neem dan online contact met ons op via het contactformulier. We horen graag van je..

Gezondheid en veiligheid


Van dit product is geen gevaaraanduiding bekend.

Voorzorgsmaatregelen

Algemeen
P101 - Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102 - Buiten het bereik van kinderen houden.

Meer informatie
Zie onderstaand productinformatiedocument > Veiligheidsinformatie.VerpakkingEAN
2,5 liter standaard wit of lichte kleur8716242887850
2,5 liter donkere kleur8716242887874
5 liter standaard wit of lichte kleur8716242887867
5 liter donkere kleur8716242887881
10 liter standaard wit of lichte kleur8716242713685

Documenten

Specificaties

Retourneren (30 dagen)

Op alle producten geldt een bedenktijd van 30 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd.

Retourneren (30 dagen) ja: wit/ standaard wit (ongemengd)
uitgesloten: mengkleuren
Locatie

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt. Welke producten wel, dat zie je hier.

Locatiebinnen
(Kleur)dekkingdekkend
Uitstralingmat/ matt
Kwaliteitprofessioneel
Ondergrond

Een beknopte samenvating voor welke ondergronden deze producten geschikt zijn. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondsteen(achtig)
stucwerk
behang
beton
Type verdunning

Vrijwel al onze producten zijn gebruiksklaar. Hier zie je welke verdunning toegevoegd kan worden indien nodig. Controleer altijd de productinformatie!

Type verdunningwater
Schrobvastheid

Klasse 1 (woonkamer, keuken, badkamer, bijkeuken hal), klasse 2 (woon- en slaapkamer), klasse 3 (goedkopere muurverf voor bijv. studentenkamer)

Schrobvastheidklasse 2
Gemiddeld M² per liter

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Gemiddeld M² per liter> 8 m2
Prijs per M²

De Prijs per m² op basis van de goekoopste variant en gunstigste omstandigheden. Vergelijk uw situatie altijd met de bijbehorende productinformatie.

Prijs per M²0,50 - 1,00 per m2
Gebruiksklaar

Ja: Product kan meteen aangebracht worden Nee: Lees de productinformatie voor aanvullende informatie

Gebruiksklaarja
Aanbrengen met

Een beknopte opsomming hoe dit product aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
muurverfroller
Verwerkingstemperatuur

De minimum en maximum verwerkingstemperatuur, Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Droogtijden

De aangegeven droogtijd is een theoretische indicatie rond de 20° C. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie!

Droogtijdenstofdroog na 1 uur
overschilderbaar na 4 uur
Voor gebruiklees productomschrijving
2 minuten links- en rechtsom roeren
Tijdens gebruikproduct niet in de zon zetten
deksel terugplaatsen op verpakking
Na gebruikdeksel terugplaatsen op verpakking
vorstvrij op donkere plek wegzetten
Productgarantieja
Kleurgarantieja
CertificeringSigma Dealer
Mengmachinefabrikant gelicenseerd en onderhouden
MerkSigma verf
CategorieBinnenverf
EAN Code8716242887850
Artikelcode5067
Verpakkingemmer (2,5 liter)

Dit heb je ook nodig

. 3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

 • Voor binnen en buiten
 • Algemeen gebruik
 • Voor diverse ondergronden
4,48 3,70 Excl. BTW
. Meesterhand Muurverfroller Microvezel

Meesterhand Muurverfroller Microvezel

 • Meest gladde eindresultaat
 • Muur/ Parket/ Voorstrijk
 • Herbruikbaar
1,32 1,09 Excl. BTW
. Muurverfset

Muurverfset

 • Complete verfset
 • Groot en klein
 • Gladde ondergronden
22,00 18,18 Excl. BTW
Alabastine Sneldrogende Muurvuller (kant en klaar)

Alabastine Sneldrogende Muurvuller (kant en klaar)

 • Kleine gaten/scheuren tot 2 cm diep
 • Kant-en-klaar
 • Snel egaliseren van oneffenheden
5,93 4,90 Excl. BTW
Den Braven Zwaluw Acryl-W

Den Braven Zwaluw Acryl-W

 • Afdichten aansluitvoegen
 • Overschilderbaar alle verven
 • Geen primer nodig
2,50 2,07 Excl. BTW
SAM Afdekfolie

SAM Afdekfolie

 • Leverbaar in diverse maten
 • Wegwerpkwaliteit
 • Handig en voordelig
1,42 1,17 Excl. BTW
SAM Verfemmer

SAM Verfemmer

 • Stevig ijzeren handvat
 • Voor grotere klussen
 • 8, 10 en 12 liter
2,29 1,89 Excl. BTW
Sigma Sigmafix Universal

Sigma Sigmafix Universal

 • Binnen en buiten
 • Opheffing zuigende werking
 • Uitstekende hechting
16,87 13,94 Excl. BTW

Vergelijkbare producten

Sikkens Alpha Projecttex

Sikkens Alpha Projecttex

 • Wasvaste muurverf binnen
 • Goed dekkend
 • Goed reinigbaar
24,68 20,40 Excl. BTW

Reviews

4.9/5 51 reviews
Geplaatst op 26-03-2021

Prettige muurverf, goed te verwerken, mooi op kleur gemengd. Nette verzending en verpakking, meer dan tevreden!

Geplaatst op 08-03-2021

Snelle levering, goede service en zeer goed denkende verf

Geplaatst op 05-03-2021

Zeer goede kwaliteit zeker niet de goedkoopste maar wel super fijn om mee te werken.

Snelle levering en het geld van de verf wat op het moment niet leverbaar was werd naar goed onderling overleg gelijk retour gestort
super sevice

Geplaatst op 01-03-2021

Prima verf, dekt goed, makkelijk te verwerken. Snelle levering

Geplaatst op 04-02-2021

Fijne saus, spat weinig tot niet en dekte bij ons heel mooi in 1 laag.

Meer reviews tonen

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

       

Winkelwagen

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20210422 16:42:21 PC11False0FalseTrue2202