Inloggen
Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 50,- Nummer 1 verfwinkel - 4,9/5 - Trustpilot Grootste verf- en kleuraanbod 30 dagen bedenktijd
TrustPilot
Thuiswinkel
-
Gratis razendsnelle verzending v.a. € 50,-

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF - Mengkleur - 1 l

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Inhoud/ liter
1 liter 5 liter 10 liter
Kleur
Mengkleur kiezen
32,95-38%
20,59 17,02 Excl. BTW
Reviews
Gebaseerd op 192 reviews
Toevoegen aan favorieten
 • Gratis verzending v.a. € 50,-
 • 6 dagen per week thuisbezorgd
 • Ophalen bij 3.500+ ophaalpunten
 • Gratis roerhoutjes per verfkleur en -soort
 • 2 jaar product- en kleurgarantie
 • Gratis cadeautje v.a. € 75,-
 • Klantbeoordeling 4,9/5 (18.215 reviews)

Erkend verfspecialist spreken?
072-5323331 (ma - vrij: 10.00 - 16.00)


Aanmelden voor bedrijfsvoordeel
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Dit heb je ook nodig
 • Vragen over dit product
 • Reviews
 • Blogs

Artikelomschrijving

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen? De ideale verf voor gladde wanden en plafonds. Het is een zeer sterke, isolerende en goed dekkende matte muurverf. Een hoogwaardig product van Sikkens dat zich bovendien makkelijk laat schoonmaken. Dat betekent dat je er goed gebruik van kunt maken in de woonkamer, de keuken en zelfs in ruimten waar gewerkt wordt.

 • Extreem matte uitstraling
 • Uitstekende dekking dankzij de All Acrylic Formula
 • Streeploos en glad eindresultaat door lange open tijd.
 • Hoogste schrobklasse, eenvoudig te reinigen muurverf zonder opglanzen
 • Niet geschikt voor buiten

De extreem matte afwerking van Sikkens Alphacryl Pure Mat SF maakt het een fijne keuze in ruimten met invallend strijklicht. De matte uitstraling voorkomt dat er glans ontstaat door het licht dat naar binnen valt. In plaats daarvan blijft het wit mooi wit en kun je rekenen op de pure andere kleuren waarin we je de verf kunnen leveren. Je hebt namelijk de keuze uit alle mogelijke RAL-kleuren en andere kleurnamen, ook als die oorspronkelijk niet van Sikkens zijn. Wij kunnen de kleur voor je mengen, zodat je daar in iedere gewenste tint mooi gebruik van kunt maken.

Meest gestelde vragen

Welke kwast en roller?

Benieuwd hoe je de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF het best kunt aanbrengen? 

Kwast
Bij het schilderen van je muren en plafonds gebruik je een een kwast om verf (en voorstrijk) goed aan te brengen in hoeken waar een roller niet goed bij kan. Je kunt kiezen voor een ronde of platte kwast. Beiden zijn geschikt, maar met een platte kwast is het eenvoudiger strakke lijnen te schilderen. Ideaal als je wel je muur maar niet het plafond niet gaat schilderen. 

- Ronde kwast: Meesterhand Aqua Patentpunt (keuze van de vakman)
- Platte kwast: SAM Pro Platte Muurverf Kwast S109 (meest besteld)

Roller
De type vacht van een muurverfroller kies je op basis van de structuur van je ondergrond. Kies voor randen en kleine(re) oppervlakten een roller met breedte 10 cm of 12 cm en voor de grote oppervlakten een breedte van 18 cm of 25 cm.

Voor gladde ondergronden zoals pleister- en stucwerk, gips- en houten platen, beton, (glasvezel)behang adviseren we de Meesterhand Muurverfroller Microvezel.

Kies voor ondergronden met een lichte structuur zoals spackspuitwerk, spachtelputz, rustiekputz en granol de Meesterhand Muurverfroller met een poolhoogte (vachtdikte) 13 mm. 

Heb je een grove ondergrond zoals grof stucwerk of metselwerk? Kies dan voor de Meesterhand Muurverfroller met een poolhoogte 21 mm.

Moet ik voorstrijk gebruiken?

Voorbehandelde ondergrond? Let op!
Voorbehandelde ondergronden zijn ondergronden die voorzien van verf, fixeermiddel of voorstrijk. Een al voorbehandelde muur hoef je niet te behandelen met een voorstrijkmiddel. 

Onbehandelde ondergrond? 
Onbehandeld ondergronden zijn niet voorzien van verf of voorstrijk. Denk hierbij aan nieuw stucwerk, kaal beton of metselwerk. Afhankelijk van de ondergrond (poederend en/of zuigend) en kleur adviseren we de volgende producten.

Poederende ondergronden: 
Wrijf eerst met de hand over de muur. Zit er vervolgens poeder op je hand? Dan heb je te maken met een poederende ondergrond. Behandel je muur vervolgens met Sikkens Alpha Fix (kleurloos). Na droging nog 2 lagen muurverf aanbrengen voor een mooi en dekkend resultaat.  

Zuigende ondergronden: 
Schilder je de muur in een lichte kleur? Kies in dat geval voor de Sikkens Alphacryl Pure Primer. Dit product is in dezelfde kleur te mengen als de muurverf en heeft een uitstekende dekking. Hierdoor hoef je na droging slechts 1 laag muurverf aan te brengen.  

Wordt de muur geschilderd in een donkere kleur? Kies dan voor de Sikkens Alpha Aquafix. Na droging nog 2 lagen muurverf aanbrengen. 

Tip van de schilder
Is het te schilderen oppervlak niet zo groot, dan kan het zijn dat de aanschaf van voorstrijk te prijzig wordt. Verdun in deze gevallen de eerste laag Sikkens Alphacryl Pure Mat SF met 10% water. Dit zorgt ervoor dat de eerste laag goed hecht en intrekt op de onbehandelde ondergrond. Let op! Deze tip geldt niet voor poederende ondergronden.

Hoeveel liter verf heb ik nodig?

Met Sikkens Alphacryl Pure Mat SF schilder je ongeveer één laag van 8 - 12 m2 per liter. Onderstaand ons advies om het voordeligst een bepaald oppervlak te schilderen. Let op dat dit een richtlijn is en kan verschillen per type oppervlak dat je gaat schilderen.

0,0 tot 12,0 m2 (1 x 1 liter)
12,0 tot 24,0 m2 (2 x 1 liter)
24,0 tot 36,0 m2 (3 x 1 liter)
36,0 tot 48,0 m2 (4 x 1 liter)
48,0 tot 60,0 m2 (1 x 5 liter)
60,0 tot 72,0 m2 (1 x 5 en 1 x 1 liter)
72,0 tot 84,0 m2 (1 x 5 en 2 x 1 liter)
84,0 tot 96,0 m2 (1 x 5 en 3 x 1 liter)
96,0 tot 108,0 m2 (1 x 5 en 4 x 1 liter)
108,0 tot 120,0 m2 (1 x 10 liter)
120,0 tot 132,0 m2 (1 x 10 en 1 x 1 liter)
132,0 tot 144,0 m2 (1 x 10 en 2 x 1 liter)
144,0 tot 156,0 m2 (1 x 10 en 3 x 1 liter)
156,0 tot 168,0 m2 (1 x 10 en 4 x 1 liter)
168,0 tot 180,0 m2 (1 x 10 en 1 x 5 liter)
180,0 tot 192,0 m2 (1 x 10 en 1 x 5 en 1 x 1 liter)

Twijfel je aan de te bestellen hoeveelheid? Neem dan contact op met een van onze verfexperts.

Ga je de verf verspuiten?
Houd rekening met een lager rendement. Afhankelijk van de situatie adviseren we altijd een testvlak te spuiten. 

Hoe breng ik deze verf aan?

Stap 1 - Schoonmaken
Maak de ruimte zoveel mogelijk vrij en dek de meubels en de vloer zorgvuldig af (ons advies: SAM afdekfolie). Verwijder stof en maak de muur goed schoon met een ontvetter (ons advies: Universol verfreiniger). Plak daarna alles wat je niet wilt schilderen af met tape (ons advies: 3M Scotch 244 Afplaktape).

Stap 2: Beschadigingen
Zijn er beschadigingen of gaten aanwezig in de muur, repareer deze met een geschikt vulmiddel. Kies een overschilderbare kit voor naden en kieren.

Stap 3: Voorstrijk
Is je muur voorzien van verf of voorstrijk. Dan is voorbehandeling met voorstrijk niet nodig. Is de muur onbehandeld, dan kan deze zuigend of poederend zijn. Dit kun je eenvoudig testen. 

1. Maak de muur nat met een spons of plantenspuit. Trekt water in de ondergrond dan heb je een zuigende ondergrond.
2. Wrijf eerst met de hand over de muur. Zit er vervolgens poeder op je hand? Je hebt een poederende ondergrond.

Bij onbehandelde zuigende ondergronden adviseren we eerst Sikkens Alphacryl Pure Primer of Sikkens Alpha Aquafix aanbrengen. Voor poederende ondergronden adviseren de Sikkens Alpha Fix. Voorstrijk en fixeermiddel gebruik je nooit in combinatie met elkaar. Lees verder bij vraag “Welke Voorstrijk?”. 

Stap 4: Schilderen
Deel de muur op in denkbeeldige vierkanten van ongeveer 1m². Werk in verticale banen van boven naar beneden. Start aan de kant met de kleinste oppervlakken, bijvoorbeeld naast een raam of deur. Schilder eerst de randen van een vlak van ongeveer 1m² met een kwast. Breng vervolgens voldoende verf aan op met een verfrol, rol de verf uit in rechte horizontale banen tot de verf gelijkmatig verdeeld is, rol tenslotte af van onder naar boven.Werk elk vlak af van onder naar boven.

Tip van de schilder
Zorg dat het voorgaande vlak nog nat is als u het overlappende vlak schildert. Schilder elke muur in één keer, zonder te pauzeren.

Verwijder ten slotte de tape direct na de klus om beschadigingen te voorkomen.

Is dit product verspuitbaar?

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is onverdund verspuitbaar. We adviseren een spuitdruk van 80-120 bar in combinatie met de volgende spuittips.

- Graco: LP 517 of 519 spuittip RAC X LP TIP
- Wagner: HEA Protip 5-17

Bovengenoemde instellingen zijn een indicatie. Afhankelijk van de situatie adviseren we altijd een testvlak te spuiten. Afhankelijk van de uitstraling die je wilt bereiken kun je het gespoten oppervlak narollen.

Gezondheid en veiligheid


Van dit product is geen gevaaraanduiding bekend.

Voorzorgsmaatregelen
P101 - Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Algemeen
P102 - Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P262 - Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P312 - Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Verwijdering
P501 - Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Wat te doen met verfafval?
Restanten van watergedragen verf (latex), oplosmiddelhoudende verf en hittebestendige verf behoren bij het klein chemisch afval. Dit afval mag je per pakket naar ons retour sturen (Boekel 42, 1921 CE Akersloot), afgeven in onze winkel of inleveren bij de dichtstbijzijnde milieustraat.

Barcodenummer overzicht

Wij kunnen de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF in elke verfkleur mengen die beschikbaar is. Dit doen we met gecertificeerde verfmengmachines, originele mengpasta's en basisproducten. Onderstaand een overzicht van de basisproducten en bijbehorende barcodenummers die op het product staan vermeld.

8711115338293: Mengkleur - 1 l - Lichte kleur
8711115338279: Mengkleur - 1 l - Midden kleur
8711115338248: Mengkleur - 5 l - Lichte kleur
8711115338194: Mengkleur - 5 l - Midden kleur
8711115338262: Wit - 5 l - Witte kleur
8711115338255: Wit - 10 l - Witte kleur
8711115338231: Mengkleur - 10 l - Lichte kleur
8711115338200: Mengkleur - 10 l - Midden kleur
8711115338224: Mengkleur - 10 l - Donkere kleur

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF ervaring van onze klanten is uitstekend, zowel op de wand als op het plafond. Bestel je bijvoorbeeld 10 liter van deze verf? Je kunt daar goed mee uit de voeten in de diverse ruimten van je huis. Goed geschikt voor een mooie matte afwerking, waarmee je de muur bovendien beschermt tegen lelijke vlekken. De verf is goed schoon te schrobben, waardoor je die zo lang mogelijk mooi kunt houden.

4 voordelen van Sikkens matte verf voor wanden en plafonds

Je profiteert met Sikkens Alphacryl Pure Mat SF van een aantal belangrijke voordelen:

 • Extreem mat uiterlijk
  Je hebt mat en je hebt extreem mat. Met Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zorg je voor een extreem matte uitstraling, waardoor de verf op de muur niet zal gaan glanzen. Een mooie keuze, vooral als er in de ruimte sprake is van invallend strijklicht. Het licht door de ramen maakt de ruimte optisch groter, zonder dat dit een nadelige invloed heeft op je schilderwerk. De kleur van je muren en plafonds blijft mooi behouden, dankzij de zeer matte afwerking door de Sikkens verf.
 • Hoog isolerend vermogen
  Je hebt veel minder last van vlekken en problemen met de verf, dankzij het hoge isolerende vermogen. De ideale keuze om een goed dekkende verf aan te brengen, waar je jarenlang plezier van hebt. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF werkt goed isolerend en is daarmee een prachtige binnenmuurverf.
 • Niet glanzend na reinigen
  Een vlek op de muur kan de besten overkomen. Deze muurverf van Sikkens kun je goed reinigen, zelfs zonder dat het zal opglanzen. De verf blijft mooi, zelfs als je stevig aan de bak moet om een vlek of een streep te verwijderen.
 • Zeer schrobvast
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is zeer schrobvast, volgens klasse 1 (DIN EN 13300). Het is de ideale keuze in de keuken, de woonkamer en in ruimten waar gewerkt wordt. Uitstekend schrobvast, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.

Het zijn maar een paar voordelen van Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, waarmee we graag laten zien hoe goed de binnenmuurverf voor bij jou thuis geschikt is. Je kunt er op de muren gebruik van maken, net als op het plafond. Bestel 1 liter of 10 liter, afhankelijk van hoeveel je nodig hebt om daar thuis mee aan de slag te gaan.

Het product laat zich makkelijk verwerken, waardoor je daar ook als doe-het-zelver goed mee aan de slag kunt. Ondertussen is de Sikkens Alphacryl Mat-verf een populaire keuze bij professionele schilders. Zij herkennen de hoge kwaliteit van het product en zullen je dat daarom graag adviseren als je zoekt naar de beste keuze.

Twijfel je of Sikkens Alphacryl Pure Mat SF voor jou geschikt is of ben je benieuwd naar de ervaring van anderen? Vraag onze adviseurs naar de beste keuze voor het schilderwerk dat jij wilt aanbrengen. We denken met je mee over de producten die daarvoor het best geschikt zijn. En zoek je daar ook de juiste rollers, kwasten en andere materialen bij? Ook daar kunnen we je goed over adviseren, zodat het daar niet aan zal liggen.

In iedere kleur beschikbaar

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF van Sikkens is verkrijgbaar in iedere kleur die je zoekt. We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij:

 • Standaard wit
  Zonder de verf te mengen kunnen we die aanbieden in standaard wit. Het is verf zonder kleurnummer, om daar in de meest neutrale uitvoering gebruik van te maken. Puur wit, goed geschikt voor bijvoorbeeld het plafond.
 • Verf in RAL 9010
  Ideaal om de muren bijna wit te schilderen. RAL 9010 is een mengkleur, omdat het net geen standaard wit is. Een iets warmere tint, waarmee je er op de muren voor zorgt dat er een fijne uitstraling ontstaat voor thuis.
 • Verf op kleur
  Zoek je naar Sikkens Alphacryl Pure Mat SF in een andere kleur? We kunnen iedere kleur voor je mengen. Op basis van een RAL-kleur, net als aan de hand van een kleurnaam van Sikkens of een van de andere merken.

We kunnen je iedere kleur Sikkens Alphacryl Pure Mat SF leveren, zodat je daarmee de muren en het plafond op een mooie manier af kunt werken. En twijfel je over de juiste kleur? Ook daarover denken we graag met je mee, zodat je een goede keuze maakt uit het beschikbare productassortiment.

1L tot 10L: online Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen

Je kunt de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen in 10 liter, net als in een van de andere hoeveelheden. Wil je gebruik maken van verschillende kleuren, bijvoorbeeld om muren mooi met elkaar in contrast te brengen? De verf is beschikbaar vanaf 1 liter, zodat je daar geen grote hoeveelheden van hoeft af te nemen. En gaat het je juist wel om een grotere hoeveelheid in bijvoorbeeld wit voor het plafond of de muren? Dankzij de grotere volumes profiteer je van onze extra lage prijzen. Een goedkope keuze voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, zodat je daar online nooit te veel voor betaalt.

We hebben de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF binnenmuurverf voor het plafond en de wanden natuurlijk netjes voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending meteen in orde maken, zodat jij jouw bestelling plaatst. Je hebt de binnenmuurverf standaard de volgende werkdag in huis, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

En bestel je voor minimaal €50 aan verf en andere producten? Je profiteert van gratis verzending voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF en de rest van je bestelling, waardoor je daar geen extra kosten voor hoeft te maken. Bestel meteen online of neem contact met ons op als je nog vragen hebt, dan helpen we je daar graag mee op weg.


Documenten

Specificaties

Retourneren (30 dagen)

Op alle producten geldt een bedenktijd van 30 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd.

Retourneren (30 dagen) uitgesloten: mengkleuren
ja: wit/ standaard wit (ongemengd)
Locatie

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt. Welke producten wel, dat zie je hier.

Locatiebinnen
Dekkingdekkend
Uitstralingmat/ matt
Kwaliteitprofessioneel
Ondergrond

Een beknopte samenvating voor welke ondergronden deze producten geschikt zijn. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondsteen(achtig)
stucwerk
behang
Type verdunning

Vrijwel al onze producten zijn gebruiksklaar. Hier zie je welke verdunning toegevoegd kan worden indien nodig. Controleer altijd de productinformatie!

Type verdunningwater
Schrobvastheid

Klasse 1 (woonkamer, keuken, badkamer, bijkeuken hal), klasse 2 (woon- en slaapkamer), klasse 3 (goedkopere muurverf voor bijv. studentenkamer)

Schrobvastheidklasse 1
Extra eigenschappenisolerend vermogen
oplosmiddelvrij
Gemiddeld M² per liter

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Gemiddeld M² per liter> 10 m2
Prijs per M²

De Prijs per m² op basis van de goekoopste variant en gunstigste omstandigheden. Vergelijk uw situatie altijd met de bijbehorende productinformatie.

Prijs per M²1,00 - 1,50 per m2
Gebruiksklaar

Ja: Product kan meteen aangebracht worden Nee: Lees de productinformatie voor aanvullende informatie

Gebruiksklaarja
Aanbrengen met

Een beknopte opsomming hoe dit product aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
muurverfroller
Verwerkingstemperatuur

De minimum en maximum verwerkingstemperatuur, Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Droogtijden

De aangegeven droogtijd is een theoretische indactie rond de 20° C. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie!

Droogtijdenoverschilderbaar na 6 uur
stofdroog na 1 uur
Voor gebruiklees productomschrijving
2 minuten links- en rechtsom roeren
Tijdens gebruikproduct niet in de zon zetten
deksel terugplaatsen op verpakking
Na gebruikdeksel terugplaatsen op verpakking
vorstvrij op donkere plek wegzetten
Productgarantieja
Kleurgarantieja
CertificeringErkend Sikkens Specialist
Online Sikkens Specialist
Mengmachinefabrikant gelicenseerd en onderhouden
Certificering

Certificering die in bepaalde mate garandeerd dat de productie op milieuvriendelijke wijze gebeurt.

CertificeringEU Ecolabel
MerkSikkens
CategorieWitte verf
EAN Code8711115338293
Artikelcode1000019003462
Vendorcode-
Verpakkingblik (1 liter)

Dit heb je ook nodig

. 3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

 • Voor binnen en buiten
 • Algemeen gebruik
 • Voor diverse ondergronden
6,10 5,04 Excl. BTW
Sikkens Alphacryl Pure Primer SF

Sikkens Alphacryl Pure Primer SF

 • Isoleert roet/nicotine
 • Hoge dekkracht
 • Oplosmiddelvrij
73,77 60,97 Excl. BTW
. Meesterhand Muurverfroller Microvezel

Meesterhand Muurverfroller Microvezel

 • Meest gladde eindresultaat
 • Muur/ Parket/ Voorstrijk
 • Herbruikbaar
1,27 1,05 Excl. BTW
. Muurverfset

Muurverfset

 • Complete verfset
 • Groot en klein
 • Gladde ondergronden
22,00 18,18 Excl. BTW
Den Braven Zwaluw Acryl-W

Den Braven Zwaluw Acryl-W

 • Afdichten aansluitvoegen
 • Overschilderbaar alle verven
 • Geen primer nodig
2,50 2,07 Excl. BTW
SAM Afdekfolie

SAM Afdekfolie

 • Leverbaar in diverse maten
 • Wegwerpkwaliteit
 • Handig en voordelig
1,42 1,17 Excl. BTW
SAM Verfemmer

SAM Verfemmer

 • Stevig ijzeren handvat
 • Voor grotere klussen
 • 8, 10 en 12 liter
2,29 1,89 Excl. BTW

Reviews

5/5 192 reviews
Geplaatst op 22-09-2020

Super tevreden!

Allereerst de levering, 's avonds besteld, 's ochtends in huis!

De Consumentenbond testten 23 witte muurverven om te kijken welke verf goed hecht en een mooi resultaat geeft. De "Sikkens Alphacryl Pure Mat SF" kwam daarbij het beste uit deze test.

Alle binnenmuren in huis met geverfd, ging erg snel en gemakkelijk en 't resultaat is schitterend!

Geplaatst op 22-09-2020

Snelle levering en duidelijke website: je weet waar je aan toe bent en je kunt snel je klus beginnen!

Geplaatst op 22-09-2020

Prachtige kleur en zeer goede verf.
Dekt in 1 keer.
Wij zijn erg tevreden.

Geplaatst op 21-09-2020

Voor het eerst een goede verf gekocht. Sikkens alphacryl pure mat. Wat een zaligheid. Had ik al veel eerder moeten doen. Wat heeft dit tijd en moeite bespaard. Verft enorm gemakkelijk uit. Over een rode muur, dus niet makkelijk. Hebben de gok gewaagd het zonder eerst een grijs of wit tint te doen. 2 lagen waren al super. We hebben er voor de zekerheid een 3e laag over gedaan. Maar dat was niet echt nodig. Geweldige kleur, echt waar.
Voor mij nooit geen huismerken meer.
Heb vt voren ook contact gehad met de klantendienst voor wat info. Heel vriendelijk en correct behandeld geweest.
Ik ben enorm tevreden.
Tot het volgende project!
Oh en savonds besteld en de volgende dag al geleverd in België

Geplaatst op 20-09-2020

Hele goede en snelle service, wat heel fijn is als je in een 'klus periode' zit!
De verf is prettig aan te brengen en het resultaat is een mooie 'strakke' en egale muur! Dekt in een keer, ook als je het een beetje verdunt. De afwasbaarheid moeten we nog ervaren want het is nog maar net klaar.

Meer reviews tonen

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

     

Winkelwagen

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20200928 07:27:18 PC11False0FalseTrue0