Inloggen
Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 50,- Nummer 1 verfwinkel - 4,9/5 - Trustpilot Grootste verf- en kleuraanbod 30 dagen bedenktijd
TrustPilot
Thuiswinkel
-
Gratis razendsnelle verzending v.a. € 50,-

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean - Mengkleur - 1 l

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Inhoud/ liter
1 liter 2,5 liter 5 liter 10 liter
Kleur
Mengkleur kiezen
34,49-38%
21,55 17,81 Excl. BTW
Reviews
Gebaseerd op 164 reviews
Toevoegen aan favorieten
 • Gratis verzending v.a. € 50,-
 • 6 dagen per week thuisbezorgd
 • Ophalen bij 3.800+ ophaalpunten
 • Gratis roerhoutjes per verfkleur en -soort
 • 2 jaar product- en kleurgarantie
 • Gratis cadeautje v.a. € 75,-
 • Klantbeoordeling 4,9/5 (24.172 reviews)

Erkend verfspecialist spreken?
072-5323331 (ma - vrij 9.00 - 13.00 en 13.30 - 17.00 uur)

Aanmelden voor bedrijfsvoordeel
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Dit heb je ook nodig
 • Vragen over dit product
 • Reviews

Artikelomschrijving

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean kopen? Sinds februari 2021 is Sikkens Alpha Rezisto Mat omgenoemd naar Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean. Het is de vlekafstotende en makkelijk te reinigen binnenmuurverf van Sikkens. Een populaire keuze, bijvoorbeeld omdat uit reviews en ervaringen blijkt dat veel mensen daar met veel plezier gebruik van maken. Net als vakschilders, die er graag mee schilderen om de muren op een heel strakke manier af te werken. Het is op die manier een keuze voor veel vakschilders en doe-het-zelvers, waarbij wij de verf natuurlijk in iedere kleur voor je kunnen mengen. Bijvoorbeeld in RAL 9010 en andere wittinten, net als iedere andere RAL-kleur waar je naar op zoek bent.

Je kiest met Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean voor matte muurverf in de hoogste kwaliteit. Beschikbaar in grote verpakkingen van 5 of van 10 liter, zodat je daarmee veel meters kunt maken. De ideale keuze, waarbij reviews en ervaringen bovendien laten zien dat je er heel eenvoudig mee kunt schilderen. Een gebruiksvriendelijke keuze, die er op de muur voor zorgt dat je een prachtige kleur kunt aanbrengen. En minstens zo belangrijk, dat je een vlek op de muur gewoon weer kunt verwijderen.

 • Extreem vuilafstotend, makkelijk reinigbaar
 • Extreem schrobvast, glanst niet op na reinigen
 • Stoot water en vet af
 • Niet voor vochtige ruimtes zoals badkamers
 • Merkbaar dikker product vergeleken met andere muurverf

Meest gestelde vragen

Welke kwast heb je nodig?

Benieuwd hoe je de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean het best kunt aanbrengen? 

Bij het schilderen van je muren en plafonds gebruik je een een kwast om verf (en voorstrijk) goed aan te brengen in hoeken waar een roller niet goed bij kan. Je kunt kiezen voor een ronde of platte kwast. Beiden zijn geschikt, maar met een platte kwast is het eenvoudiger strakke lijnen te schilderen. Ideaal als je wel je muur maar niet het plafond gaat schilderen. 

- Ronde kwast: Anza Diamond Aqua Rond (keuze van de vakman)
- Platte kwast: SAM Pro Platte Muurverf Kwast S109 (meest besteld)

Welke roller heb je nodig?

De type vacht van een muurverfroller kies je op basis van de structuur van je ondergrond. Kies voor randen en kleine(re) oppervlakten een roller met breedte 10 cm of 12 cm en voor de grote oppervlakten een breedte van 18 cm of 25 cm.

Gladde structuur
Voor ondergronden zoals pleister- en stucwerk, gips- en houten platen, beton, (glasvezel)behang adviseren we de Anza Antex Platinum Muurverfroller.

Lichte structuur
Ondergronden zoals spackspuitwerk, spachtelputz, rustiekputz en granol rol je met de Goudhaantje Muurverfroller met een poolhoogte (vachtdikte) 13 mm. 

Grove structuur
Bestaat je ondergrond uit grof stucwerk of metselwerk? Kies dan voor de Goudhaantje Muurverfroller met een poolhoogte 21 mm.

Heb je beschadigingen aan je muur?

Voordat je begint met het voorstrijken of het schilderen van je muur moet je ervoor zorgen dat je de beschadigingen aan de muur eerst repareert met een geschikt vulmiddel.

Heb je een gat, scheur of barst in je muur?
Wij adviseren de Red Devil Onetime Plamuur om de gaten, scheuren en barsten te herstellen. De Red Devil Onetime Plamuur is geschikt voor het vullen van gaten, scheuren en barsten tot wel 30mm diep.

Wil je een naad repareren tussen 2 oppervlakten?
Wij adviseren de Den Braven Zwaluw Acryl-W om de naden tussen 2 oppervlakten te herstellen. Denk hierbij aan naden tussen het plafond en de muur, tussen kozijnen en de muur of in de hoek tussen 2 muren in. De Den Braven Zwaluw Acryl-W is geschikt voor het dichten van naden tot wel 10mm diep.

Moet ik voorstrijk gebruiken?

Kies de juiste voorstrijk op basis van de kleur waarin de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean laat mengen. Voorstrijk breng je aan met een geschikte blokwitter of roller. 

Lichte kleuren
Ga je het oppervlak in een witte of lichte kleur schilderen, dan adviseren we het oppervlak voor te strijken met Sikkens Alphacryl Pure Primer. Dankzij de uitstekende vloeiing en dekking van deze voorstrijk is slecht 1 laag Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean voldoende voor een mooi eindresultaat. Hierdoor bespaar je met deze voorstrijk niet alleen tijd, maar ook kosten. 

Er is een vriendelijker geprijsde voorstrijk, de Alabastine Rolbare Voorstrijk Sneldrogend, die alleen in de kleur wit is te bestellen. Deze voorstrijk zorgt voor een prima dekking, maar vloeit minder goed waardoor kans op baanvorming bestaat.

Donkere kleur
Ga je voor een donkere kleur, dan adviseren we het oppervlak voor te behandelen met de Sikkens Alpha Muurfix. Deze voorstrijk is transparant waardoor je pas een mooi dekkend resultaat krijgt als je het oppervlak afwerkt met 2 lagen Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean. 

Op zoek naar een prijstechnisch voordeliger alternatief? Kies dan voor de Alabastine Voorstrijk Sneldrogend Transparant.

Niet teveel voorstrijk!
Teveel voorstrijk trekt niet meer in de ondergrond, waardoor het op de muur droogt en een filmlaag vormt. Dit is te zien doordat de muur gaat glimmen. De filmlaag zorgt ervoor dat de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean niet meer goed kan hechten op de ondergrond.

Tip van de schilder
Is het te schilderen oppervlak niet zo groot, dan kan het zijn dat de aanschaf van voorstrijk te prijzig wordt. Verdun in deze gevallen de eerste laag Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean met 10% water. Dit zorgt ervoor dat de eerste laag goed hecht en intrekt op de onbehandelde ondergrond. Let op! Deze tip geldt niet voor poederende ondergronden.

Hoe breng je dit product aan?

Stap 1 - Schoonmaken
Maak de ruimte zoveel mogelijk vrij en dek de meubels en de vloer zorgvuldig af (ons advies: SAM afdekfolie). Verwijder stof en maak de muur goed schoon met een ontvetter (ons advies: Universol verfreiniger). Plak daarna alles wat je niet wilt schilderen af met tape (ons advies: 3M Scotch 244 Afplaktape).

Stap 2: Beschadigingen
Zijn er beschadigingen of gaten aanwezig in de muur, repareer deze met een geschikt vulmiddel. Kies een overschilderbare kit voor naden en kieren.

Stap 3: Voorstrijk
Is je muur voorzien van verf of voorstrijk. Dan is voorbehandeling met voorstrijk niet nodig. Is de muur onbehandeld, dan kan deze zuigend of poederend zijn. Dit kun je eenvoudig testen. 

1. Maak de muur nat met een spons of plantenspuit. Trekt water in de ondergrond dan heb je een zuigende ondergrond.
2. Wrijf eerst met de hand over de muur. Zit er vervolgens poeder op je hand? Je hebt een poederende ondergrond.

Bij onbehandelde zuigende ondergronden adviseren we eerst Sikkens Alphacryl Pure Primer (op kleur te mengen) of Sikkens Alpha Aquafix (kleurloos) aan te brengen. Voor poederende ondergronden adviseren de Sikkens Alpha Fix. Voorstrijk en fixeermiddel gebruik je nooit in combinatie met elkaar. Lees verder bij vraag “Welke Voorstrijk?”. 

Stap 4: Schilderen
Deel de muur op in denkbeeldige vierkanten van ongeveer 1m². Werk in verticale banen van boven naar beneden. Start aan de kant met de kleinste oppervlakken, bijvoorbeeld naast een raam of deur. Schilder eerst de randen van een vlak van ongeveer 1m² met een kwast. Breng vervolgens voldoende Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean aan met een verfrol, rol de verf uit in rechte horizontale banen tot de verf gelijkmatig verdeeld is, rol tenslotte af van onder naar boven.

Tip van de schilder
Zorg dat het voorgaande vlak nog nat is als u het overlappende vlak schildert. Schilder elke muur in één keer, zonder te pauzeren.

Verwijder ten slotte de tape direct na de klus om beschadigingen te voorkomen.

Raadpleeg het ‘’Hoe schilder je een binnenmuur'' stappenplan om je klus met de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean tot een goed eindresultaat te brengen.

Hoeveel liter heb ik nodig?

Met Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean schilder je ongeveer één laag van 9 - 11 m² per liter. Onderstaand ons advies om het voordeligst een bepaald oppervlak te schilderen. Let op dat dit een richtlijn is en kan verschillen per type oppervlak dat je gaat schilderen.

0 tot 11 m² (1 x 1 liter)
11 tot 22 m² (2 x 1 liter)
22 tot 33 m² (3 x 1 liter)
33 tot 44 m² (4 x 1 liter)
44 tot 55 m² (1 x 5 liter)
55 tot 66 m² (1 x 5 en 1 x 1 liter)
66 tot 77 m² (1 x 5 en 2 x 1 liter)
77 tot 88 m² (1 x 5 en 3 x 1 liter)
88 tot 99 m² (1 x 5 en 4 x 1 liter)
99 tot 110 m² (1 x 10 liter)
110 tot 121 m² (1 x 10 en 1 x 1 liter)
121 tot 132 m² (1 x 10 en 2 x 1 liter)
132 tot 143 m² (1 x 10 en 3 x 1 liter)
143 tot 154 m² (1 x 10 en 4 x 1 liter)
154 tot 165 m² (1 x 10 en 1 x 5 liter)
165 tot 176 m² (1 x 10 en 1 x 5 en 1 x 1 liter)
176 tot 187 m² (1 x 10 en 1 x 5 en 2 x 1 liter)
187 tot 198 m² (1 x 10 en 1 x 5 en 3 x 1 liter)

Twijfel je aan de te bestellen hoeveelheid? Bestel in dat geval minder dan de afgegeven hoeveelheid. Bijbestellen kan altijd. Te veel bestelde verf op kleur kan niet worden geretourneerd.

Ga je de verf verspuiten?
Houd rekening met een lager rendement. Afhankelijk van de situatie adviseren we altijd een testvlak te spuiten. 

Is dit product verspuitbaar?

De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is verspuitbaar. De fabrikant adviseert een spuitdruk van 80-120 bar.

Bovengenoemde instellingen zijn een indicatie. Afhankelijk van de situatie adviseren we altijd een testvlak te spuiten. Afhankelijk van de uitstraling die je wilt bereiken kun je het gespoten oppervlak narollen.

Zijn er alternatieven?

De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is een goede matte binnenmuurverf met Easyclean technology van Sikkens. Onderstaand een vergelijkbaar product van een ander merk met vergelijkbare eigenschappen.

- Sigma Sigmapearl Clean Matt

Waarom kleurverschil?
Elke verffabrikant gebruikt zijn eigen kleurmengsysteem met eigen kleurpasta's. Hierdoor kunnen mengkleuren van verschillende fabrikanten onderling licht verschillen.

Gezondheid en veiligheid


Van dit product is geen gevaaraanduiding bekend.

Voorzorgsmaatregelen
P101 - Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P262 - Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.
P312 - Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Algemeen
P102 - Buiten het bereik van kinderen houden.

Verwijdering
P501 - Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean opbergen?
Heb je nog Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean over, dan is kun je dat nog prima bewaren. Doe de deksel terug op de verpakking en zet deze vorstvrij weg op een donkere plek. Open je de verpakking na een lange periode, controleer dan altijd of (1) de verf stinkt, (2) er een vel op de verf zit en (3) er klonten in de verf zitten. Verf die stinkt of klonten bevat is niet meer goed. Ruikt je verf goed, maar zit er een vel op? Verwijder de vel zorgvuldig en roer de resterende goede (natte) verf goed door. 

Verfemmer met verf weggooien?
Restanten van Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean horen bij het klein chemisch afval. Dit afval mag je per pakket naar ons retour sturen (Boekel 42, 1921 CE Akersloot), afgeven in onze winkel of inleveren bij de dichtstbijzijnde milieustraat.

Lege verfemmers weggooien?
Een verfemmer waarin geen of uitgedroogde verfrestant zit, kun je bij het restafval doen. Let op! Deze mag niet in de zak of container bestemd voor plastic verpakkingen en blik.

Barcodenummer overzicht

Wij kunnen de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean in elke verfkleur mengen die beschikbaar is. Dit doen we met gecertificeerde verfmengmachines, originele mengpasta's en basisproducten. Onderstaand een overzicht van de basisproducten en bijbehorende barcodenummers die op het product staan vermeld.

8711115350707: Mengkleur - 2,5 l - Donkere kleur (N00)
8711115350691: Mengkleur - 2,5 l - Lichte kleur (WIT/W05)
8711115350608: Mengkleur - 1 l - Donkere kleur (N00)
8711115350578: Mengkleur - 1 l - Lichte kleur (WIT/W05)
8711115350615: Mengkleur - 5 l - Donkere kleur (N00)
8711115350585: Mengkleur - 5 l - Lichte kleur (WIT/W05)
8711115350622: Mengkleur - 10 l - Donkere kleur (N00)
8711115335773: Sikkens Alpha Rezisto Mat - Wit - 10 l - WIT (uitlopend)
8711115350592: Mengkleur - 10 l - Lichte kleur (WIT/W05)

Matte muurverf in de hoogste kwaliteit

Zoek je naar matte muurverf in de hoogste kwaliteit? Dan is Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean een uitstekende keuze. Het is natuurlijk verf die bekend staat om de goede dekking en de makkelijke manier waarop je dit kunt aanbrengen. Toch is dat niet alles, omdat het andere voordelen zijn die leiden tot de positieve reviews en ervaringen.

Thuis en in andere omgevingen kun je door vette handen, eten of vieze schoenen helaas snel te maken krijgen met vlekken en strepen op de muur. Heel vervelend, vooral als je die net in een mooie kleur hebt geschilderd. Gelukkig kun je daar iets aan doen, dankzij de muurverf van Sikkens. Die werkt ten eerste vlekafstotend en biedt daarnaast de mogelijkheid om de vlek eenvoudig te reinigen.

Je kunt viezigheid en vlekken verwijderen zonder de verflaag aan te tasten. En zonder dat er een glanzende plek ontstaat, waardoor je de muur weer netjes schoon kunt maken. Het maakt Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean de ideale keuze voor ruimtes in huis die je intensief gebruikt, zoals de:

 • Gang en hal
 • Woonkamer en keuken
 • Eetkamer en slaapkamer

Makkelijk mee te schilderen

De muurverf van Sikkens beschikt over een unieke samenstelling en slimme verftechnologie. Samen zorgen ze ervoor dat de verf als het ware een beschermende laag heeft, die vlekken buiten de deur houdt. De vlek komt ‘op’ de verf te liggen, zonder dat je daar iets van merkt op het moment dat je het op de muur wilt aanbrengen.

Sikkens maakt in de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean gebruik van Stain Shield Technology. Dat voorkomt dat er een glanzende plek ontstaat op het moment dat je een vlek wilt reinigen. Je kunt een vlek of een streep van de muur halen, zonder dat je daar later nog iets van terug zal zien. Daar merk je niets van tijdens het schilderen, waardoor je daar gewoon op een eenvoudige manier mee aan de slag kunt gaan.

Tip: benieuwd naar de schilderbenodigdheden die je het best kunt gebruiken? Onze experts in verf en kleur denken daarover graag met je mee.

Je kunt met Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean schilderen zoals je dat gewend bent, terwijl je dankzij de Stain Shield Technology zorgt voor een hoogwaardige keuze in ruimtes die je intensief gebruikt. Op die manier heb je geen last meer van vuil, vet, vloeistoffen en vlekken, zonder dat je daarvoor jarenlange ervaring als vakschilder moet hebben.

Review en ervaringen

Benieuwd naar de reviews en ervaringen met Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean? Die zijn uitstekend, omdat je er op een heel makkelijke manier mee kunt werken. En minstens zo belangrijk, omdat de meeste vlekken gewoon van de muur af zullen druppelen. Eenvoudig op te vangen en te verwijderen, zonder dat je er daarna nog iets van terug zal zien.

Uiteraard kun je er thuis goed gebruik van maken, al zijn de ervaringen ook bij andere instellingen uitstekend. Onder andere ziekenhuizen, scholen en horeca-gelegenheden maken er graag gebruik van. Je vindt dat terug in de reviews van Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean, waar die organisaties aangeven dat ze er op een hoogwaardige manier gebruik van maken. Ze zijn blij met de stralende resultaten, net als met de mogelijkheid om eventuele vlekken weer makkelijk te verwijderen.

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean: 10 liter en andere hoeveelheden

Wil je Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean bestellen en benieuwd naar de hoeveelheid die je daarvan nodig hebt? Er zijn verpakkingen van 5 liter en van 10 liter beschikbaar, waarmee je zeker weet dat je niet te weinig in huis haalt. Onze experts in verf en kleur denken daarover graag met je mee, door uit te rekenen hoeveel je nodig hebt om alles netjes te schilderen.

We hebben de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean-verf in de meeste gevallen netjes voor je op voorraad, zodat we jouw bestelling meteen in orde kunnen maken. Bestel de verf meteen online, dan gaan we er meteen mee aan de slag en heb jij alles zo snel mogelijk in huis.

Heb je vragen over Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.


Documenten

Specificaties

Retourneren (30 dagen)

Op alle producten geldt een bedenktijd van 30 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd.

Retourneren (30 dagen) ja: wit/ standaard wit (ongemengd)
uitgesloten: mengkleuren
Locatie

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt. Welke producten wel, dat zie je hier.

Locatiebinnen
(Kleur)dekkingdekkend
Uitstralingmat/ matt
Kwaliteitprofessioneel
Ondergrond

Een beknopte samenvating voor welke ondergronden deze producten geschikt zijn. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondsteen(achtig)
stucwerk
Type verdunning

Vrijwel al onze producten zijn gebruiksklaar. Hier zie je welke verdunning toegevoegd kan worden indien nodig. Controleer altijd de productinformatie!

Type verdunningwater
Schrobvastheid

Klasse 1 (woonkamer, keuken, badkamer, bijkeuken hal), klasse 2 (woon- en slaapkamer), klasse 3 (goedkopere muurverf voor bijv. studentenkamer)

Schrobvastheidklasse 1
Extra eigenschappenisolerend vermogen
extreem vuilafstotend
Gemiddeld M² per liter

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Gemiddeld M² per liter> 9 m2
Prijs per M²

De Prijs per m² op basis van de goekoopste variant en gunstigste omstandigheden. Vergelijk uw situatie altijd met de bijbehorende productinformatie.

Prijs per M²1,00 - 1,50 per m2
Gebruiksklaar

Ja: Product kan meteen aangebracht worden Nee: Lees de productinformatie voor aanvullende informatie

Gebruiksklaarja
Aanbrengen met

Een beknopte opsomming hoe dit product aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
spuit
muurverfroller
Verwerkingstemperatuur

De minimum en maximum verwerkingstemperatuur, Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Verwerkingstemperatuur5 tot 30 graden
Droogtijden

De aangegeven droogtijd is een theoretische indicatie rond de 20° C. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie!

Droogtijdenoverschilderbaar na 6 uur
stofdroog na 1 uur
Voor gebruiklees productomschrijving
2 minuten links- en rechtsom roeren
Tijdens gebruikproduct niet in de zon zetten
deksel terugplaatsen op verpakking
Na gebruikdeksel terugplaatsen op verpakking
vorstvrij op donkere plek wegzetten
Productgarantieja
Kleurgarantieja
CertificeringErkend Sikkens Specialist
Online Sikkens Specialist
Mengmachinefabrikant gelicenseerd en onderhouden
Certificering

Certificering die in bepaalde mate garandeerd dat de productie op milieuvriendelijke wijze gebeurt.

CertificeringEU Ecolabel
MerkSikkens
CategorieBinnenverf
EAN Code8711115350578
Artikelcode1531
Vendorcode-
Verpakkingblik (1 liter)

Dit heb je ook nodig

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

 • Voor binnen en buiten
 • Algemeen gebruik
 • Voor diverse ondergronden
5,52 4,56 Excl. BTW
Sikkens Alphacryl Pure Primer SF

Sikkens Alphacryl Pure Primer SF

 • Isoleert roet/nicotine
 • Hoge dekkracht
 • Oplosmiddelvrij
94,68 78,25 Excl. BTW
. Anza Antex Platinum Muurverfroller

Anza Antex Platinum Muurverfroller

 • Voor gladde ondergronden
 • Geschikt voor muurverf
 • Microvezelroller
4,15 3,43 Excl. BTW
Anza Diamond Aqua Rond

Anza Diamond Aqua Rond

 • Kwast voor watergedragen verf
 • Synthetische haren
 • Hoge kwaliteit voor de doe-het-zelver & professional
4,84 4,00 Excl. BTW
Den Braven Zwaluw Acryl-W

Den Braven Zwaluw Acryl-W

 • Afdichten aansluitvoegen
 • Overschilderbaar alle verven
 • Geen primer nodig
3,52 2,91 Excl. BTW
Red Devil Onetime Plamuur

Red Devil Onetime Plamuur

 • Goed vullend
 • Makkelijk verwerkbaar
 • Voor diverse ondergronden
5,02 4,15 Excl. BTW
SAM Afdekfolie

SAM Afdekfolie

 • Leverbaar in diverse maten
 • Wegwerpkwaliteit
 • Handig en voordelig
1,79 1,48 Excl. BTW
SAM Verfemmer

SAM Verfemmer

 • Stevig ijzeren handvat
 • Voor grotere klussen
 • 8 en 12 liter
2,50 2,07 Excl. BTW

Reviews

4.9/5 164 reviews
Geplaatst op 19-01-2022

Hele fijne muurverf om mee te werken, schildert goed en dekt in 1 keer(afhankelijk van de onderlaag) zeer blij met het resultaat.

Geplaatst op 19-01-2022

Dikke verf maar het rolt fijn uit. Met een mooi afneembaar mat resultaat. Maar de verf dekte niet in 1 keer.

We hadden de verf gemengd als licht grijs. De muren waren voorbehandeld met een witte voorstrijk. In de hoop dat we twee keer verven zouden kunnen voorkomen.. Helaas was dit niet het geval. Bij de tweede keer dekte hij wel perfect.

Geplaatst op 18-01-2022

De verf dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. Geeft een mooie matte afwerking en ook nog goed schoon te houden. Aanrader!

Geplaatst op 17-01-2022

De beste verf ooit! Is vrij dik, maar daardoor heb je ook aan 1 laag genoeg. En goed afwasbaar!

Geplaatst op 16-01-2022

Supersnel geleverd. Verf lijkt heel dik, ik moest ook flink roeren om de kleur mooi gemengd te krijgen. Vloeit mooi uit en dekt goed. Voor de zekerheid twee lagen opgebracht. Nu nog drie weken uitharden en dan is de keuken klaar voor geknoei!

Meer reviews tonen

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
  Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

       

Winkelwagen

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20220122 21:49:56 PC11False0FalseTrue220102