Inloggen
Winkelwagen
Gratis verzending vanaf € 50,- Nummer 1 verfwinkel - 4,9/5 - Trustpilot Grootste verf- en kleuraanbod 30 dagen bedenktijd
TrustPilot
Thuiswinkel
-
Gratis razendsnelle verzending v.a. € 50,-

Sikkens Rubbol XD High Gloss - Mengkleur - 500 ml

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Inhoud/ liter
500 ml 1 liter 2,5 liter
Kleur
Mengkleur kiezen
49,65-38%
31,02 25,64 Excl. BTW
Reviews
Gebaseerd op 308 reviews
Toevoegen aan favorieten
 • Gratis verzending v.a. € 50,-
 • 6 dagen per week thuisbezorgd
 • Ophalen bij 3.500+ ophaalpunten
 • Gratis roerhoutjes per verfkleur en -soort
 • 2 jaar product- en kleurgarantie
 • Gratis cadeautje v.a. € 75,-
 • Klantbeoordeling 4,9/5 (18.470 reviews)

Erkend verfspecialist spreken?
072-5323331 (ma - vrij: 9.00 - 17.30)


Aanmelden voor bedrijfsvoordeel
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Dit heb je ook nodig
 • Vragen over dit product
 • Reviews

Artikelomschrijving

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss kopen? De verf voor buiten heeft een vernieuwd recept en is daardoor nog beter bestand tegen de verschillende invloeden van het weer. Zowel regen, sneeuw en andere neerslag hebben nauwelijks invloed, net als UV-straling en ook de verschillen in hoge en lage temperaturen. De verf is er uitstekend tegen bestand, voor een mooie uitstraling van kozijnen en deuren en voor een uitstekende bescherming van het hout.

Zoek je naar maximale bescherming voor het hout, zodat je het schilderwerk tot 10 jaar onderhoudsvrij kunt houden? Dan is Sikkens Rubbol XD High Gloss een uitstekende keuze. De verf is beschikbaar in iedere kleur waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld in 1 liter, 2,5 liter of een andere hoeveelheid die je nodig hebt. Wij maken het je graag makkelijk om de verf te bestellen, zodat je daar buiten gebruik van kunt maken.

Voordelen: extreem duurzaam en uitstekend weervast

Benieuwd naar de voordelen van Sikkens Rubbol XD High Gloss in 1 liter of de andere hoeveelheden? We zetten er een aantal voor je op een rij:

 • Extreme duurzaamheid
  Op zoek naar extreme duurzaamheid? Met Sikkens Rubbol XD High Gloss kies je voor het beste dat er beschikbaar is. De ideale keuze voor buiten, als je zoekt naar een hoogglans buitenlak waar je niet of nauwelijks omkijken naar hebt. De enorme duurzaamheid maakt het een goede keuze voor minimaal 10 jaar. De ideale bescherming van het houtwerk, waardoor je er de kozijnen en deuren mooi mee kunt schilderen.
 • Uitstekend bestand tegen weersinvloeden
  Hoe die goede duurzaamheid van Sikkens Rubbol XD High Gloss tot stand komt? Het product biedt uitstekende bescherming tegen de verschillende invloeden van het weer. Zodra het hard begint te regenen en de zon daarna weer fel schijnt is er niets aan de hand. De lak biedt bescherming tegen UV-straling, tegen neerslag en kan goed omgaan met de verschillen in temperatuur die er in Nederland kunnen optreden.
 • Makkelijk te verwerken
  De Sikkens Rubbol XD High Gloss buitenlak in hoogglans laat zich op een eenvoudige manier verwerken, bij 0 tot 30 graden Celsius. Dat betekent dat je er in Nederland bijna heel het jaar door goed gebruik van kunt maken. Het wordt niet snel te warm of te koud, dus je kunt zelf bepalen wanneer je het onderhoud wilt doen om de kozijnen en deuren opnieuw in de lak te zetten.

UV-bescherming met optimaal glans- en kleurbehoud

Benieuwd naar meer voordelen van de Sikkens Rubbol XD High Gloss die je online en in de winkel in Akersloot kunt bestellen? De lak heeft een speciale UV-bescherming, waardoor de zon daar zo min mogelijk invloed op krijgt. In plaats daarvan biedt de lak goede bescherming tegen het houtwerk dat je er mee afwerkt. Prettig in de zomer, net als in het voorjaar en het najaar waarin de zon soms al onverwacht flink aan kracht kan winnen.

Je kunt met Sikkens Rubbol XD High Gloss rekenen op uitstekend glans- en kleurbehoud. De hoogglans lak heeft een mooie luxe uitstraling, die netjes behouden blijft gedurende de jaren. Kies je voor een mooie RAL-kleur waarin je de kozijnen of deuren wilt schilderen? Dan is het natuurlijk belangrijk om dit ook na verloop van tijd zo te houden. Daar zorgen we voor met dit product. Je kunt rekenen op maximaal behoud van de kleur, waardoor dit er na verloop van tijd nog net zo mooi uit zal zien als toen je het voor het eerst aanbracht.

Aanbieding: altijd de laagste prijs

Op zoek naar een aanbieding voor Sikkens Rubbol XD High Gloss, zodat je daar een scherpe prijs voor betaalt? Zowel de blikken van 1 liter en van 2,5 liter zijn net als de andere hoeveelheden heel scherp geprijsd. Het is bij ons niet nodig om daarvoor op een aanbieding te wachten, al kun je af en toe rekenen op extra korting. We zorgen er op die manier voor dat je nooit te veel betaalt voor de verf van de hoogst mogelijke kwaliteit.

We zorgen er met onze scherpe Sikkens Rubbol XD High Gloss prijs voor dat je daarvoor niet te veel betaalt, terwijl je tegelijkertijd kunt rekenen op vakkundig advies. Onze verfspecialisten helpen je graag te berekenen hoeveel verf je nodig hebt en kunnen je de juiste verfbenodigdheden adviseren. We denken met je mee over jouw project, zodat je bijvoorbeeld de juiste kwasten en rollers in huis haalt om daarmee te werken.

Sikkens Rubbol XD High Gloss kopen

Wil je 1 liter, 2,5 liter of een andere hoeveelheid Sikkens Rubbol XD High Gloss kopen? Je kunt de verf eenvoudig online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er snel voor je mee aan de slag, zodat je niet lang op de verf hoeft te wachten en daar buiten snel mee kunt schilderen. En bestel je voor minimaal €50 aan deze hoogglans buitenlak of andere verfproducten? Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. Jij kunt rekenen op gratis verzending, waardoor je een lage prijs betaalt voor de Sikkens verf van de hoogste kwaliteit.

Heb je vragen over Sikkens Rubbol XD High Gloss of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.

Gezondheid en veiligheid

OntvlambaarIrriterend/schadelijk

Waarschuwing
H226 - Ontvlambare vloeistof en damp.
H336 - Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
H412 - Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Voorzorgsmaatregelen

Algemeen
P101 - Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102 - Buiten het bereik van kinderen houden.

Preventie
P210 - Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
P233 - In goed gesloten verpakking bewaren.
P262 - Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden.

Reactie
P304 + P340 - NA INADEMING: De persoon in de frisse lucht brengen en ervoor zorgen dat deze gemakkelijk kan ademen.
P312 - Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

Opslag
P235 - Koel bewaren.

Verwijdering
P501 - Inhoud en verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale, regionale, nationale of internationale regelgeving.

Meer informatie
Zie onderstaand productinformatiedocument > Veiligheidsinformatie.VerpakkingEAN
0,5 liter lichte kleur8711115346434
0,5 liter donkere kleur8711115346403
1 liter wit of lichte kleur8711115346410
1 liter donkere kleur8711115346397
2,5 liter wit of lichte kleur8711115346427
2,5 liter donkere kleur8711115346380

Documenten

Specificaties

Retourneren (30 dagen)

Op alle producten geldt een bedenktijd van 30 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd.

Retourneren (30 dagen) ja: wit/ standaard wit (ongemengd)
uitgesloten: mengkleuren
Locatie

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt. Welke producten wel, dat zie je hier.

Locatiebuiten
Dekkingdekkend
Uitstralinghoogglans/ high gloss
Kwaliteitprofessioneel
Ondergrond

Een beknopte samenvating voor welke ondergronden deze producten geschikt zijn. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondhout (gegrond)
metaal (geprimerd)
kunststof (geprimerd)
Basisterpentine verdunbaar (alkyd)
Type verdunning

Vrijwel al onze producten zijn gebruiksklaar. Hier zie je welke verdunning toegevoegd kan worden indien nodig. Controleer altijd de productinformatie!

Type verdunningniet verdunnen
Gemiddeld M² per liter

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Gemiddeld M² per liter> 15 m2
Prijs per M²

De Prijs per m² op basis van de goekoopste variant en gunstigste omstandigheden. Vergelijk uw situatie altijd met de bijbehorende productinformatie.

Prijs per M²3,00 - 3,50 per m2
Onderhoudsvrij tot

De onderhoudsvrije periode welk haalbaar is in combinatie met de juiste grond-/ aflak. Raadpleeg voor jouw situatie altijd de technsiche informatie.

Onderhoudsvrij tot10 jaar
Gebruiksklaar

Ja: Product kan meteen aangebracht worden Nee: Lees de productinformatie voor aanvullende informatie

Gebruiksklaarja
Aanbrengen met

Een beknopte opsomming hoe dit product aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
verfroller
Verwerkingstemperatuur

De minimum en maximum verwerkingstemperatuur, Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Verwerkingstemperatuur0 tot 30 graden
Droogtijden

De aangegeven droogtijd is een theoretische indactie rond de 20° C. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie!

Droogtijdenstofdroog na 2 uur
overschilderbaar na 18 uur
kleefvrij na 4 uur
Voor gebruiklees productomschrijving
2 minuten links- en rechtsom roeren
Tijdens gebruikproduct niet in de zon zetten
deksel terugplaatsen op verpakking
Na gebruikdeksel terugplaatsen op verpakking
vorstvrij op donkere plek wegzetten
Productgarantieja
Kleurgarantieja
CertificeringErkend Sikkens Specialist
Online Sikkens Specialist
Mengmachinefabrikant gelicenseerd en onderhouden
Biobased

Biobased producten zijn gebaseerd op herwinbare natuurlijke grondstoffen, zoals planten, bomen en gewassen.

Biobasedja (40%-60%)
MerkSikkens
CategorieBuitenverf
EAN Code
Per blik (500 milliliter):8711115346434
Per blik (500 milliliter):8711115334288
Artikelcode1000428027612
Vendorcode-
Verpakkingblik (500 milliliter)

Dit heb je ook nodig

Sikkens Rubbol Primer Extra

Sikkens Rubbol Primer Extra

 • Extreem goede voorlak
 • Voor buiten
 • Beter glansbehoud
36,69 30,32 Excl. BTW
. 3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

3M Scotch 244 Afplaktape - Goud

 • Voor binnen en buiten
 • Algemeen gebruik
 • Voor diverse ondergronden
4,48 3,70 Excl. BTW
. Meesterhand Gold Patentpunt

Meesterhand Gold Patentpunt

 • Terpentine (alkyd) verven
 • Perfecte vloeing
 • Kunststof haren
4,49 3,71 Excl. BTW
Meesterhand Lakviltroller

Meesterhand Lakviltroller

 • Topkwaliteit lakverfrollers
 • Alkyd- en acrylverven
 • Glad eindresultaat
1,45 1,20 Excl. BTW
. 3M Schuurpapier rol

3M Schuurpapier rol

 • Stevig en soepel
 • Ook per meter verkrijgbaar
 • P080 t/m P240
19,41 16,04 Excl. BTW
Alabastine Verfreiniger

Alabastine Verfreiniger

 • Reinigen en ontvetten
 • Bestaand schilderwerk
 • Effectiever dan ammoniak
3,80 3,14 Excl. BTW
Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+

Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+

 • Snel regenbestendig
 • Binnen en buiten
 • Hoge rek
4,36 3,60 Excl. BTW
. Meesterhand Verfset Alkyd - voor verf op terpentinebasis

Meesterhand Verfset Alkyd - voor verf op terpentinebasis

 • Complete professionele verfset
 • Grijp nooit mis
 • Voor alle alkydverven
18,85 -34%
12,50 10,33 Excl. BTW

Reviews

5/5 308 reviews
Geplaatst op 29-10-2020

Geweldige verf! Mijn kozijnen glimmen als ooit te voren! Daarbij supersnel geleverd! TOP!

Geplaatst op 26-10-2020

Net een nieuw huis gebouwd, iedereen vraagt: Geen kunststof kozijnen? Nee hoor, we gaan voor hout en die zetten we strak in de Sikkens.
We gebruiken al jaren de enige echte Sikkens Rubbol verf.
Het werkt fijn en zorgt voor jaren plezier. Supersnel hadden we de verf in huis, goed geregeld.

Geplaatst op 16-10-2020

Super verf vloeit mooi uit en goed dekkend! Bij verf.nl zijn snel en netjes geleverd.

Geplaatst op 13-10-2020

GOED GOED EN NOG EENS GOED

Geplaatst op 12-10-2020

De dubbel vloeit zelf met iets kouder weer nog goed glad en zeer strak.

Meer reviews tonen

Schrijf een review

Aantal sterren
     
   
Plaats review

Vragen over dit product

Hoe lang is dit product onderhoudsvrij?

De Rubbol XD High Gloss is de allerbeste buitenlak in zijn soort. Dit product is extreem weerbestendig en tot wel 10 jaar onderhoudsvrij, mede te danken aan zijn prachtig hoogglanzende uitstraling. Ondanks zijn stevige prijs is de Sikkens Rubbol XD High Gloss over 10 jaar tijd altijd de meest voordelige keus in vergelijk met andere lakverven met een korte onderhoudsvrije periode.

Is dit product geschikt voor het aflakken van metaal, kunststof, steen en stucwerk?

Metaal en kunststof
Voor onbehandelde oppervlakten van metaal of kunststof kun je het beste een geschikte (multi) primer aanbrengen zoals Sudwest Allgrund. Na het aanbrengen van de primer is het aan te raden om deze over te gronden met Sikkens Rubbol Primer Extra. De combinatie van Primer Extra en Rubbol XD High Gloss zorgen voor een duurzaam systeem en geniet je van een langdurige glans.

Steen en stucwerk
We zien het zelden, maar ook op ondergronden van steen en stucwerk is dit product aan te brengen. Het lakken van steen en stucwerk stopt wel de ademende werking. Vocht in bijvoorbeeld een muur kan dan niet naar buiten, waardoor vochtschade kan ontstaan. Overweeg dus altijd gebruik te maken van een hoogwaardige muurverf (latex), die wel vochtregulerend is.

Het verven van een muur met lakverf is overigens veel duurder dan met een muurverf (latex). Mocht je er toch toe besluiten te lakken, maak het oppervlak dan eerst goed stof en vetvrij

Is dit product makkelijk te verwerken door een ongetrainde schilder/ doe-het-zelver?

Het schilderen met de vernieuwde Sikkens Rubbol XD High Gloss is écht niet moeilijk. Sinds april 2019 is het recept dusdanig aangepast dat de verwerking van deze verf nog soepeler is.

Andere vraag stellen

     

Winkelwagen

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen
20201030 17:17:35 PC11False0FalseTrue0