Buitenmuur make-over, Ons haarlemse huisje.
Medewerkers van Ons Haarlemse huisje zitten te genieten van een drankje.

Er is weer een klant blij gemaakt met een nieuwe kleur op de buitenmuur. Nancy van onsHaarlemsehuisje.nl heeft haar paarse muur met de kleur ''Brinjal'' een upgrade gegeven naar de kleur ''Studio Green'' van Farrow & Ball. Studio Green is een donkergroene kleur die op een buitenmuur door alle soorten licht veel groener wordt dan dat de kleur daadwerkelijk is op de kleurenkaart.

Het wordt weer zomers weer en we kunnen daardoor weer in de tuin zitten in plaats van de woonkamer. Maak van je tuin een gezellige woonkamer door de buitenmuur te schilderen in een mooie kleur. Met een kleine aanpassing in de tuin kan je een hele andere uitstraling aan je tuin geven. Kijk naar de buitenmuur van Nancy voor wat inspiratie. Wij vinden het resultaat erg mooi geworden.


Before and after

De buitenmuur van Nancy begon de dag in een paarse kleur. Na 1 laag verf met de Sikkens Alphatex IQ Mat werd de buitenmuur omgetoverd tot een donkergroene buitenmuur in de kleur Studio Green van Farrow & Ball. Dit geeft de tuin gelijk een hele andere uitstraling met een prachtig resultaat. Je ziet dat je met een kleine kleuraanpassing in de tuin een andere look kan krijgen.

Before and after van een buitenwand die is geschilderd.

Welk product is er gebruikt voor de buitenmuur?

Nancy heeft de Sikkens Alphatex IQ Mat gebruikt in de kleur Studio Green van Farrow and Ball. De Sikkens Alphatex IQ Mat is een matte buitenverf met een uitstekende bescherming en een hoge duurzaamheid. Nancy heeft de buitenmuur met 1 laag geschilderd. De Sikkens Alphatex IQ Mat heeft een uitstekende dekking.


Welke schildersbenodigdheden zijn er gebruikt?

Nancy gebruikt naast de SIkkens Alphatex IQ Mat verschillende schildersbenodigdheden. Zo maakt ze gebruik van een Radiatorkwast voor de moeilijk bereikbare plekken en een muurverfroller microvezel om de grote oppervlakten te schilderen. Daarnaast gebruikt ze een verfbakje en moet de muur eerst stofvrij gemaakt worden met een stoffer, voordat je kan beginnen met het schilderen.


Een andere uitstraling in de tuin?

Wil je dezelfde kleur muur als de buitenmuur van Nancy? Of wil je een andere kleur buitenmuur? Dat kan! Bestel de bovenstaande producten en realiseer eenvoudig een make-over van je buitenmuur met 1 laag verf. Dus steek je handen uit de mouwen en let's get the tuin make-over started!

Heb je vragen over de producten of kleuren? Neem dan contact op met onze klantenservice op 072-532-3331 of bereik ons via de mail op klantenservice@verf.nl.

Tags: Inspiratie