Sigma kleur van het jaar 2024: Limitless
Sigma kleur van het jaar 2024: Limitless

Sigma kleur van het jaar 2024 | Limitless


Het is weer die tijd van het jaar waarin verffabrikanten hun kleur van het jaar bekendmaken. Zo is ook de Sigma kleur van het jaar 2024 bekend gemaakt. Sigma heeft de verfkleur ‘Limitless (PPG1091-3)’ uitgeroepen als dé verfkleur van 2024. Limitless is een grenzeloze geeltint die een fijne balans tussen rust en energie weet te creëren. Deze levendige en veelzijdige kleur is niet alleen perfect voor moderne interieurs, maar ook ideaal voor het creëren van een speelse, maar tegelijkertijd rustige en inspirerende kamer.

Kleurspecialist van Verf.nl    Kleurexpert van Verf.nl:

De warme ondertoon van Limitless creëert een gevoel van comfort, waardoor het een ideale kleur is voor het creëren van uitnodigende en gezellige ruimtes. Ontdek de kleur hier!

Sigma kleur Limitless: waar grenzen vervagen

De Sigma kleur van het jaar 2024 ‘Limitless’ komt tot stand doordat diverse designexperts met elkaar samenzitten en een kleur geven aan een bepaalde trend of periode. Zij denken dat de komende tien jaar staan in het teken van grote verschuivingen – van de manier waarop we werken tot hoe we communiceren, en van de manier waarop we voor onszelf zorgen tot hoe we ons digitale leven indelen. De kleur Limitless geeft kleur aan deze periode. Limitless is een boeiende kleur die een fijne balans tussen rust en energie weet te creëren. De geeltint straalt vertrouwen en verbeeldingskracht uit. Diepte, levendigheid en veelzijdigheid omschrijven de kleur Limitless perfect. Het is het geel dat grenzen doet vervagen.

Limitless: een kleur vol mogelijkheden

De Sigma kleur van het jaar 2024 is een kleur met diverse mogelijkheden. Van kinderkamer tot aan andere ruimtes, de kleur Limitless is een uitstekende kleurkeuze. De kleur Limitless kan makkelijk gecombineerd worden met verschillende andere kleuren. Daarom hebben de kleurexperts van Sigma drie bijhorende kleurpaletten samengesteld. Door het 60-30-10 principe toe te passen, ontstaat er een prachtig evenwicht. Wij nemen je mee in de drie kleurpaletten bij de kleur Limitless

Internal Worlds: voor een esthetische uitstraling

Het kleurpalet ‘Internal worlds’ brengt de focus terug naar de basis. Het palet bestaat uit kalmerende, rustgevende en zachte tonen in combinatie met warme, aardse en verkoelende schemertinten. De Sigma kleur van het jaar 2024 ‘Limitless’ is goed te combineren met de onderstaande kleuren. Het zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling van je ruimte.

Sigma kleur van het jaar kleurenpalet: Internal Worlds
Nature’s partner: voor groei en bloei

De naam van het kleurpalet bij de Sigma kleur van het jaar 2024 ‘Limitless’ zegt het eigenlijk al. Nature’s partner, wat in dit geval de relatie tussen mens en natuur betekent. Dit kleurpalet bestaat uit levendige, natuurlijke en voedende tinten waarin Limitless een warme en zonnige sfeer weergeeft die staat voor de groei en bloei. De 3 groentinten Pine Garland, Drop of Jade en Do Not Disturb zijn de basis van dit natuurlijke kleurpalet. Vanuit hier wordt het palet aangevuld met warme en koelere tinten.

Sigma kleur van het jaar kleurenpalet: Nature's Partner
The new eccentrics: combineren op zijn best

Dit kleurenpalet haalt inspiratie uit bekende kleuren die we kennen uit verschillende historische periodes, zoals de Renaissance, Barok, Art Deco en Popart. Het is als een verzameling van de meest uitstekende en geliefde kleuren uit die tijdperken. De gele tint "Limitless" straalt hierbij op zijn allerbest. Je kunt deze tint ook combineren met zilver voor een eigentijdse uitstraling. Je kunt de Sigma kleur van het jaar 2024 prachtig samen laten komen met diep blauw van Daring Indigo, het weelderige wijnrood van Bramble Jelly, en het sprankelende goud van Turner's Yellow. Door deze kleuren te combineren, ontstaat er een klassieke stijl met een moderne touch die helemaal van deze tijd is.

Sigma kleur van het jaar kleurenpalet: The New Eccentrics

Limitless mengen in kwaliteitsverf

Wij kunnen bij Verf.nl de Sigma kleur van het jaar 2024 gemakkelijk voor je mengen. Zo kan jij iedere ruimte voorzien van de prachtige en energieke geeltint in een kwaliteitsverf naar keuze. Laat je verf mengen in de Sigma Pearl Clean Matt en pas de kleur toe in de keuken. Of ga voor de Sigma Perfect Matt en breng de kleur Limitless aan in de woonkamer. Combineer de kleur Limitless met andere kleuren, volgens het 60-30-10 principe, en tover elke ruimte om.

Wil je een bijzondere keuze maken en je houtwerk binnen voorzien van een zachte geeltint? Ook dan kunnen we de kleur Limitless voor je mengen. Niets is te gek!

Een verfkleur vol avontuur

De nieuwe Sigma verfkleur van het jaar 2024, Limitless, is een schot in de roos voor ruimtes waarbij je een warme en levendige sfeer wilt creëren. Deze levendige en veelzijdige kleur stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht en geeft een gevoel van vreugde en energie. Met Limitless creëer je een positieve en uitnodigende ruimte waar jij je energie te vrije loop kan laten gaan. Waar wacht je nog op?

img

Spreek een kleurspecialist

Heb je nog vragen over de Sigma kleur van het jaar 2024? Onze kleurexpert kan je alles vertellen over de kleur Limitless. Neem gerust contact op!


Maak je klus compleet

Verf (2)

> Sigma

> Histor

Benodigdheden (2)

> Kwasten

> Verfrollers