Sweet Embrace Flexa kleur van het jaar 2024 banner
Sweet Embrace Flexa kleur van het jaar 2024 banner

Flexa kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace


De kleur van het jaar 2024 van Flexa is bekend! Voor de 21e keer heeft AkzoNobel een kleur van het jaar uitgeroepen en deze keer is de kleur Sweet Embrace verkozen tot de kleur die het beste past bij het jaar 2024. Alles bij deze zachte, lichtroze kleur staat in het teken van ‘je thuis voelen’. Sweet Embrace zorgt voor een warm en comfortabel gevoel in de ruimte. De kleur is tot stand gekomen door internationale design experts die zich focussen op de trends voor de aankomende jaren. Zij hebben bovendien drie kleurpaletten gecreëerd die deze trends weerspiegelen en waarin de kleur van het jaar Sweet Embrace goed past.

Kleurspecialist van Verf.nl    Kleurexpert van Verf.nl:

Dit jaar staat een plek waar je je thuis voelt centraal: de positieve lichtroze basiskleur brengt dat warme en comfortabele gevoel van thuis perfect tot leven.

Kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace: gemoedsrust, duidelijkheid en vreugde

De vertaling van ‘Sweet Embrace’, namelijk ‘Zoete Omhelzing’ vat de essentie van de kleur eigenlijk al: de kleur is erop gericht om onze zoektocht naar geborgenheid in deze onrustige tijden in te vullen. De Flexa kleur van het jaar 2024 is gebaseerd op het gevoel dat we met zijn allen erg op zoek zijn naar iets. Hoewel we in deze tijd zeer goed geïnformeerd zijn, voelt de wereld om ons heen momenteel fragiel aan en daarom wil men een speciale plek creëren waar je je thuis voelt. We zoeken momenteel naar gemoedsrust, duidelijkheid en vreugde in ons leven en daar speelt de kleur Sweet Embrace volgens het Flexa ColorLab perfect op in. Het zorgt voor een ruimte waar je even gas terug kunt nemen, kunt bijkomen en waar je de toekomst tegemoet kunt gaan. De Flexa kleur 2024 Sweet Embrace is een vergrijsde, lichtroze basiskleur die het gevoel van thuishoren tot leven brengt. De kleur is geïnspireerd op veren en de subtiliteit van avondwolken. Hiermee brengt Sweet Embrace een gevoel van stabiliteit, rust en vriendelijkheid in huis.

Flexa Sweet Embrace kleurpaletten

De Flexa kleur Sweet Embrace kan goed worden toegepast in bijvoorbeeld de woonkamer, werkkamer, slaapkamer en keuken. De subtiele en verfijnde tint goed zelfstandig gebruikt worden, maar kan ook heel mooi gecombineerd worden met andere kleurtinten. Samen met de Flexa kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace, heeft Flexa ColorLab daarom drie kleurpaletten opgesteld waarin Sweet Embrace voor komt: ‘Een vrolijk kleurverhaal’, ‘Een warm kleurverhaal’ en ‘Een kalm kleurverhaal’. We vertellen je graag meer over deze bijzondere paletten en het verhaal erachter.

Een vrolijk kleurverhaal: lila- en geeltinten voor vreugde

Het kleurpalet ‘Een vrolijk kleurverhaal’ is verkozen tot het Flexa Kleurentrends 2024 palet. Dit palet bevat lila- en geeltinten en is bedoeld om een vrolijk en positief gevoel op te wekken. Het palet is geschikt om speelse combinaties te maken en kan elke kamer opfleuren zonder hierbij te opdringerig te zijn. Een vrolijk kleurverhaal past goed bij natuurlijke materialen die je in moderne interieurs veel terug vindt.

Sweet Embrace kleurpalet: Vrolijk kleurverhaal
Een warm kleurverhaal: aardse tinten voor warmte

Dit kleurpalet is erop gericht om een gevoel van warmte te creëren, waar men naar verlangt in een tijd van verandering en instabiliteit. ‘Een warm kleurverhaal’ combineert de Flexa kleur van het jaar 2024 Sweet Embrace met wereldse aardetinten, zoals warme tinten van natuursteen, aarde en klei. De kleuren in dit palet zijn gebaseerd op natuurlijke kleuren. Een warm kleurverhaal voelt uitnodigend en vertrouwd en is goed te combineren met natuurlijke materialen, zoals hout en aardewerk.

Sweet Embrace kleurpalet: Warm kleurverhaal
Een kalm kleurverhaal: blauw- en groentinten voor rust

Alle informatie en veranderingen die we in de huidige drukke wereld moeten verwerken, zorgen voor een behoefte aan ontspanning en rust. Dit brengt ons dichter bij de natuur en geeft een verlangen naar eenvoud. Het kleurpalet ‘Een kalm kleurverhaal’ speelt hier op in en combineert Flexa Sweet Embrace met blauw- en groentinten. De tinten zijn geïnspireerd op de kleuren van bossen en zeelandschappen, die van nature voor een rustgevend gevoeld zorgen. Ook de kleuren uit dit palet passen goed bij ingetogen natuurlijke materialen, zoals hout, kurk en wol.

Sweet Embrace kleurpalet: Kalm kleurverhaal

Sweet Embrace laten mengen in hoogwaardige muurverf

De Flexa kleur van 2024 Sweet Embrace is leverbaar in combinatie met veel verschillende producten, van merken als Flexa, Sikkens en Trimetal. Wij mengen de kleur Sweet Embrace voor jou met het officiële AkzoNobel kleurenmengsysteem. Kies de verf die past bij jouw wensen, dan versturen wij hem zo snel mogelijk naar jouw adres in de Flexa kleur van het jaar 2024. Onderstaande muurverven zijn populaire keuzes om de wanden in huis te schilderen.

Flexa Sweet Embrace kopen bij Verf.nl

Heb je nog vragen over de kleur Sweet Embrace van Flexa, geschikte producten voor jouw verfklus of wil je een grote bestelling plaatsen? We helpen je graag verder.

img

Spreek een kleurspecialist

Heb je nog vragen over de Flexa kleur van het jaar 2024? Onze kleurexpert kan je alles vertellen over de kleur Sweet Embrace. Neem gerust contact op!


Maak je klus compleet

Verf (3)

> Sikkens verf

> Flexa verf

> Muurverf

Benodigdheden (2)

> Kwast

> Verfroller