Waterafstotende verf, wat zijn de mogelijkheden?
Groene badkamer, geschilderd met waterafstotende verf.

Waterafstotende verf kopen? De verf is speciaal geschikt voor in de badkamer en de keuken. De muurverf kan water afstoten, waardoor je daar ook in de natte ruimte of bij veel vocht goed gebruik van kunt maken.

Tip: waterafstotende producten stoten zowel water als vuil en spetters van vet of olie af. Ideaal voor de achterwand in de keuken of de douchemuur in de badkamer.

De speciale verfproducten voorkomen dat vocht, vet en vuil door kunnen dringen in de verf. Het houdt de verf netjes, omdat het een stuk eenvoudiger is om het oppervlak te reinigen. Je houdt jouw badkamer of keuken zo lang mogelijk mooi, in de kleur verf die je op de muur aanbrengt.

Muurverf: waterafstotend voor de badkamer

Benieuwd naar de mogelijkheden als je zoekt naar een waterafstotende verf? We zetten drie opties voor je op een rij:

  • Badkamer- of keukenverf
    De meest bekende keuze, bijvoorbeeld beschikbaar bij een merk als Flexa of Alabastine. De speciale verf is geschikt voor muren en heeft aanvullende eigenschappen om schimmels te voorkomen. De verf is goed bestand tegen veel vocht, waardoor je daar in de badkamer en de keuken goed gebruik van kunt maken.
  • Waterafstotende muurverf
    Muurverf, speciaal geschikt om de wand waterafstotend te maken. Beschikbaar van merken zoals Sikkens en Sigma, waarmee je kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Geschikt voor alle muren en wanden, op basis van diverse ondergronden en materialen.
  • 2-componenten coating
    Een professionele keuze voor zeer vochtige ruimten of zones. Je kunt denken aan de producten van Trae Lyx, waarmee je kiest voor de kwaliteit zoals een vakschilder die graag aanbrengt.

Gaat het je om de keukenmuur, een toiletmuur of andere muren voor binnen? Een reguliere waterafstotende muurverf is doorgaans dan een goede keuze. Uiteraard kunnen we je daarover adviseren als je twijfelt, zodat je eenvoudig de juiste keuze maakt. Wij helpen je in te schatten hoeveel vocht er aanwezig zal zijn, om de verf daar goed op af te stemmen en om te voorkomen dat dit de wand of de verf zelf aan zal tasten.

Waterafstotende verf kopen

Wil je waterafstotende verf kopen en ben je daarvoor op zoek naar de beste producten? Wij denken graag met je mee over de diverse merken en de producten die er beschikbaar zijn. Kies de beste verfsoort voor de badkamer, de keuken of een andere vochtige ruimte. En gaat het je om toepassingen voor buiten? Ook daarover denken we graag met je mee. Bestel jouw verf meteen online, en profiteer vanaf €50 van gratis verzending naar jouw adres.

Heb je vragen over de waterafstotende verf of wil je een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot vrijdag op telefoonnummer 072 532 3331 of neem contact met ons op. We horen graag van je.