Metaal verven, hoe pak je dat aan?
Metaal wordt geverfd in een grijze kleur.

Metaal verven: hoe moet je dit doen?


Metaal verven en benieuwd hoe je dat aanpakt? Je kunt online verf voor metaal bestellen, zowel voor binnen als voor buiten. Zoek je bijvoorbeeld naar de verf van merken zoals Sikkens en Rustoleum? Wij combineren de hoogste kwaliteit met de laagste prijs en een snelle levering op jouw adres.

Verfexpert van Verf.nl    Verfexpert van Verf.nl:

Metaal verven en benieuwd hoe je aan de slag kunt? Met de producten die je hier vindt kun je gegarandeerd een prachtig eindresultaat creëren. Vind je deze producten niks? Dan kan je ook kiezen voor een verfsysteem met een hechtprimer, grondverf en een aflak.

Metaal verven: hoe en wat?

Je kunt diverse soorten metaal schilderen. Het gaat om bijvoorbeeld ijzer, aluminium, koper, chroom, nikkel, goud, zilver, platina, tin, zink en lood.

Gaat het om onbehandeld metaal? Verwijder eerst roest. Gebruik een staalborstel voor het afschuren of afkrabben en maak het metaal daarna goed schoon, vet- en stofvrij.

Je hoeft niet altijd grondverf te gebruiken, in plaats daarvan kun je meteen het metaal verven. De producten hebben een goede dekking en zijn meteen bestand tegen krassen en stoten.

Let op: wil je aluminium, koper of zink schilderen? Gebruik een metaalprimer voor een betere hechting.

Metaalverf voor binnen en buiten

Wil je verf voor metaal kopen voor binnen of voor buiten? Binnen kun je bijvoorbeeld radiatoren schilderen, terwijl je buiten aan de slag kunt met een tuinhek of een garagedeur.

Buiten heb je te maken met de invloeden van weer en wind, terwijl daar binnen geen sprake van is. Verwarmingsbuizen kunnen aan de andere kant warm worden, waardoor er specifieke eigenschappen van de verf nodig zijn.Geef onze specialisten aan welke verf voor metaal je zoekt, aan de hand van het type schilderwerk dat je voor ogen hebt. Wij denken met je mee en geven je aan hoe je het metaal kunt verven om voor een mooi en duurzaam resultaat te zorgen.

Top 3 metaalverven voor buiten
Top 3 metaalverven voor binnen

Sikkens, Rustoleum en andere merken metaalverf

Zoek je bijvoorbeeld naar Sikkens metaalverf of Rustoleum metaalverf? Het zijn producten van de hoogste kwaliteit, die je online op een voordelige manier kunt bestellen. En wil je roest verwijderen of dat zo goed mogelijk voorkomen? Wij leggen je uit wat je daarvoor nodig hebt en hoe je het best te werk kunt gaan.

Verf voor metaal kopen

Je kunt online de juiste verf voor metaal kopen, net als bij ons in de winkel in Akersloot. We adviseren je graag over de producten en merken die je daar het best voor kunt gebruiken. Wij helpen je graag metaal te verven, zodat je daarop zorgt voor een duurzaam resultaat waar je lang plezier van hebt. En bestel je voor minimaal €50 aan metaalverf of andere producten? De verzending naar jouw adres is dan helemaal gratis.

img

Spreek een verfspecialist

Heb je nog vragen over metaalverf of over de aanpak vanmetaal verven. Neem contact op met onze klantenservice.


Maak je klus compleet

Verf (1)

Metaalverf

Benodigdheden (2)

> Kwast

> Lakroller