Verf op je handen, hoe verwijder je dat?
Een vrouw die niet weet hoe zij de verf van haar handen verwijderd.

Verf van handen verwijderen: hoe krijg je verf van je handen?


Je hebt het vast wel eens meegemaakt. Na het schilderen zit er terpentine gedragen verf op je handen en dit wil je schoonmaken. Geen enkel probleem! Verf van handen verwijderen is niet zo moeilijk. Veel mensen gebruiken terpentine om terpentine gedragen verf van hun handen te verwijderen. Wij adviseren dit zeker niet. Je handen drogen snel uit door de chemische bestanddelen die in terpentine zitten, het is schadelijk voor je gezondheid en het is niet goed voor het milieu. Er is een veel milieubewuster alternatief om terpentine gedragen verf van je handen te verwijderen.

Verfexpert van Verf.nl    Verfexpert van Verf.nl:

Heb je ooit geprobeerd om verf van je handen te verwijderen en ontdekt dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt? Geen zorgen, we hebben de oplossing voor je! Wij delen enkele handige tips en trics om verf effectief van je handen te verwijderen. Lees verder en ontdek hoe je weer schone en verfvrije handen kunt krijgen!

Terpentine gedragen verf van handen verwijderen: gebruik olie

Wil je de verf van je handen verwijderen zonder dat je chemische schoonmaakmiddelen gebruikt? Gebruik plantaardige olie om de terpentine gedragen verf gemakkelijk van je handen te verwijderen. Slaolie, olijfolie, zonnebloemolie of andere olie kunnen allemaal gebruikt worden om de verf van je handen te verwijderen. Smeer je handen in met de plantaardige olie. Vervolgens pak je een droge doek en je kan je terpentine gedragen verf van je handen verwijderen. Even goed nawassen met warm water en zeep en je handen zijn weer als vanouds. Het werkt erg gemakkelijk en je bent nog milieubewust bezig ook.

Andere manieren voor verf van handen verwijderen

Er zijn nog wat milieubewuste manieren hoe je verf van je handen krijgt.

  1. Gebruik Kresto Handreiniger of Bison Handcleaner Scrub om verf van handen te verwijderen.
    Kresto Handreiniger en Bison Hand Cleaner Scrub reinigen sterk vervuilde handen gemakkelijk en snel. Ook verwijdert het olie, teer en inkt eenvoudig van je handen.
  2. Gebruik koffieprut met wasmiddel om verf van handen te verwijderen.
    Gebruik een beetje koffieprut met een scheutje wasmiddel. Vervolgens goed schrobben en je handen komen er weer als nieuw uit te zien.
  3. Smeer je handen in met wat boter om verf van handen te verwijderen.
    Pak een stukje boter en smeer je handen ermee in. Dit moet je even laten intrekken. Vervolgens spoel je je handen af met water en daarna nog eens met zeep en je verf handen zijn weer schoon.

Met deze handige tricks hoef je geen terpentine meer te gebruiken om je handen te schoon te maken na het schilderen.

Handen schoon houden

Wil je überhaupt geen last hebben van vieze handen tijdens je verfklus? Dan kan je natuurlijk ook altijd werkhandschoenen of latex handschoenen gebruiken. Dan weet je zeker dat je handen schoon blijven tijdens de verfklus.

Kies je favoriete product hier

Verf van handen verwijderen: online benodigdheden kopen

Wil je terpentine gedragen verf van je handen krijgen en wil je daarvoor online benodigdheden bestellen. Wij hebben meerdere producten in ons assortiment om de verf gemakkelijk van je handen te krijgen. Daarnaast hebben wij ook producten in ons assoritment om te voorkomen dat verf op je handen komt. Zo houdt je je handen altijd schoon.

img

Spreek een verfspecialist

Heb je vragen over het verwijderen van verf van je handen, dan kan je rustig contact opnemen met onze verfexpert. Zij helpen je graag verder.


Maak je klus compleet

Verf (3)

> Muurverf

> Buitenverf

> Binnenverf

Benodigdheden (1)

> Schildersbenodigdheden