De Sigma kleur van het jaar 2022 is bekend gemaakt. De Sigma kleur van 2022 is Olive Sprig (PPG1125-4). De kleur Olive Sprig van Sigma laat je tot rust komen. Het is een natuurlijke grijsgroene kleurtint die staat voor een nieuwe groei in een wereld na de pandemie. Olive Sprig is een ontspannen groentint die een ruimte opfleurt en tot leven brengt. De Sigma kleur Olive Sprig moet de veerkracht van de natuur voorstellen en kan zowel binnen als buiten goed gebruikt worden.

Totstandkoming Sigma kleur 2022

Na een jaar van opsluiting wil men weer terug naar het oude toe. Mensen die willen terug naar natuur, authenticiteit en interactie met elkaar. Langzamerhand wordt het oude leventje weer opgepakt en moet je de mentaliteit van jezelf weer aanpassen. Bij die veranderende mentaliteit verschuiven ook de voorkeuren voor verfkleuren. De neutrale, strakke paletten worden ingeruild voor kleur in diverse vormen. Deze diverse kleuren gaan je meenemen naar een nieuwe periode van woninginrichting.

Kleur van het jaar 2022 Sigma gebruiken

Wil je de kleur Olive Sprig van Sigma gebruiken? Dat kan gemakkelijk in diverse ruimtes. De kleur combineert makkelijk met allerlei natuurlijke materialen. Olive Sprig is goed te gebruiken in slaapkamers, omdat het comfort met zich meebrengt. Daarnaast kan je de Sigma kleur 2022 ook prima gebruiken in werkkamers om privacy te creëren. Zelfs 1 kant van de muur schilderen kan de ruimte een transformatie geven.

Kleurprognose 2022

Olive Sprig is de kleur van het jaar 2022 van Sigma. Deze staat voor genezing, groei en veerkracht na de pandemie. Naast de Sigma kleur 2022 zijn er drie kleurverhalen geïdentificeerd die vallen binnen het thema ''Horizon'', dat een nieuw begin vertegenwoordigd. Deze kleurpaletten zijn:

  • Invaluable palet
  • Introspective palet
  • Inspired palet

Invaluable kleurpalet

Dit palet zorgt voor diepe en warme in elke kamer. Met rijke tinten als Sigma’s Black Lily, Alpine Firs en Ancient Copper in combinatie met houtsoorten en koperen accenten.


Introspective kleurpalet

Met dit palet kan je een rustige en intieme ruimte creëren. Met kleuren als Sigma’s Rose Souffle, Causeway, Silver Service en Pine Whisper haal je rust naar binnen. Deze kleuren vullen de Sigma kleur van het jaar 2022 Olive Sprig perfect aan.


Inspired kleurpalet

Dit palet bestaat uit kleuren die energie geven aan je ruimte. Sigma’s Cenote, Pine Passion en Lettuce Alone zijn diverse blauw- en groentinten die zullen opvallen. Paris Pink, Peach Afterlight en Burning Gold zijn warme tinten die verandering omarmen. De Sigma kleur van het jaar 2022 Olive Sprig is meer een neutrale kleur in dit palet die de energierijke kleuren een klein beetje dempt.


De Sigma kleur van het jaar 2022 Olive Sprig kopen

Vind je de nieuwe Sigma kleur van het jaar 2022 ook zo'n mooie kleur en wil je deze op de muur of op een meubel? Verf.nl kan deze kleur gemakkelijk mengen in diverse producten van Sigma of een ander merk. Je kunt de kleur op iedere ondergrond en in elke situatie gebruiken. Laat je adviseren door onze specialisten of bestel de verf, zodat we die voor je kunnen mengen en jij straks kan genieten van de Sigma kleur 2022 Olive Sprig.

Tags: Kleur