Verf mengen, wat zijn de mogelijkheden?
Verf die gemengd wordt.

Verf mengen en benieuwd naar de mogelijkheden om dat professioneel te laten doen? Wij mengen de kleur aan de hand van een RAL-code of een andere kleurcode, waarmee we ervoor zorgen dat je kunt schilderen in de kleur die je voor ogen hebt.

Zelf verf mengen is niet meer nodig, omdat wij de verf in precies de kleur die je zoekt zullen leveren. We kunnen alle kleuren mengen in de verf die je zoekt. En wil je zorgen voor de maximale dekking met het verfsysteem? We kunnen vaak ook de grondverf al voor je mengen, in dezelfde kleur als de aflak of uiteindelijke verf die je daar overheen zal gebruiken.

Alle kleuren mengen met verf

We kunnen de verf mengen in iedere kleur, waarvoor we gebruik maken van de belangrijke bestanddelen. Het gaat in de verf om:

  • Bindmiddel
  • Pigment
  • Vulstof
  • Oplosmiddel
  • Hulpstoffen

Met name het pigment is belangrijk voor het mengen van de verf. We zorgen daarmee voor de juiste kleur, net als voor de belangrijke mate van kleurechtheid. Dat betekent dat jij daar op een stralende manier mee kunt schilderen. Bovendien weet je zeker dat de verf lang mooi van kleur blijft, precies op de manier die jij in je hoofd hebt.

Wij zorgen er aan de hand van een RAL-code voor dat we precies de juiste kleur voor je kunnen mengen. En heb je bij een (ander) merk een bepaalde kleur gezien waarmee je graag aan de slag wilt? Ook dat is gelukkig geen probleem, omdat we ook die kleur voor je kunnen mengen.

Wij mengen de verf in de kleur die je zoekt, zowel in kleine als in grotere hoeveelheden. Bestel op die manier eenvoudig de verf om de woonkamer mee te schilderen, om dat kastje mee af te werken of om buiten mee aan de slag te gaan.

Uiteraard kun je daar ook eenvoudig de juiste kwasten, rollers en andere verfbenodigdheden bij bestellen. We helpen je graag voor de juiste kleur te zorgen, net als het complete pakket om de verf op een professionele manier aan te brengen.

Zelf verf mengen: niet meer nodig

Zelf verf mengen is niet meer nodig, omdat je de verf eenvoudig op kleur kunt bestellen. Geef ons de RAL-code door of laat zien naar welke kleur je op zoek bent. We hebben ervaring met de kleuren van Flexa, Sikkens, Sigma en andere verfmerken, waardoor we je ook daarmee goed van dienst kunnen zijn. Op die manier ontvang je snel de verf die je zoekt, omdat we die in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad hebben.

Heb je vragen over het mengen van verf of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.