Betonvloer verven, hoe pak je dat aan?
Een betonvloer wordt geschilderd met een roller en betonvloerverf.

De betonvloer verven en benieuwd hoe je dat het best aanpakt? Je kunt hiervoor speciale betonvloer verf kopen, waarmee je als een echte vakman aan de slag kunt. Speciaal voor doe-het-zelvers zoals jij, op basis van de beste kwaliteit. Wij zorgen er met onze A-merken voor dat je kunt rekenen op niets minder dan het beste, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt.

Wil je de betonvloer verven in de woonkamer, gaat het om de keuken of wellicht de badkamer en de slaapkamer? Er is verf beschikbaar voor iedere ruimte, afgestemd op de eigenschappen waar je naar op zoek bent. Gaat het om een slijtvaste verf voor intensief gebruik of is het belangrijk dat de verf goed bestand is tegen vocht in de badkamer en het toilet? Wij helpen je op de juiste eigenschappen te letten, zodat je met de betonvloer verf altijd een uitstekende keuze maakt.

We helpen je de betonvloer te verven, zowel met onze A-merk producten als met de juiste schilderbenodigdheden. Je zorgt er op die manier eenvoudig voor dat je de beste keuze maakt, zonder dat je daar online een te hoge prijs voor betaalt.

Betonvloer verven: woonkamer en andere ruimten

De betonvloer verven? Onze speciale betonvloer verf bevat een aantal belangrijke eigenschappen. De verf is bijvoorbeeld standaard voorzien van een anti-sliplaag en staat bekend om de hoge slijtvastheid. Het zorgt ervoor dat de vloer voldoende ruw aan zal voelen en tegelijkertijd zo lang mogelijk mooi blijft.

De verf voor de betonvloer in de woonkamer of in een andere ruimte is makkelijk te reinigen. De verf zorgt ervoor dat je die goed schoon kunt houden, waardoor die er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien.

Tip: op zoek naar betonvloer verf voor de garage of een schuur? Bij zware mechanische belasting en voor chemische bestendigheid kun je het best gebruik maken van twee-componenten verf. In de woonkamer is dat niet nodig, daar is een een-componenten verf voldoende.

Tips: schilderen met de beste betonvloer verf

Je kunt de betonvloer verven door een aantal belangrijke voorbereidingen te treffen. Wij zetten de belangrijkste stappen voor je op een rij:

 • Loszittend beton weghalen
  Is er sprake van loszittende stukjes beton? Het is belangrijk om die eerst te verwijderen. Je kunt daarvoor gebruik maken van een plamuurmes en bijvoorbeeld een staalborstel. Krab op deze manier ook eventuele scheuren uit de vloer.
 • Stofzuigen: vloer schoonmaken
  Met een zachte bezem of stoffen en blik kun je de grootste delen meteen opruimen. Gebruik daarna de stofzuiger, zodat je ook kruimels en stof weg kunt halen tijdens deze belangrijke voorbereiding om de betonvloer te verven.
 • Betonvloer ontvetten
  Los ontvetter op in water en maak de betonvloer daarmee goed schoon. Kies een niet-pluizende dweil. Spoel de vloer nog eens na met schoon water en laat die daarna goed drogen.
 • Gaten in de vloer repareren
  Is er sprake van gaten in de betonvloer? Gebruik een vloervuller om dit alvast op te lossen, voordat je aan de slag gaat met het verven van de betonvloer.
 • Scheuren en kieren herstellen
  Eventuele schuren en kieren kun je opvullen met betonkit. Zorg ervoor dat je daarmee vlot genoeg werkt en gebruik terpentine om eventuele vlekken meteen te verwijderen.
 • Afplakken van muren en plinten
  Voordat je de betonvloer kunt verven is het verstandig om muren en plinten af te plakken. Gebruik bij voorkeur duurdere tape, die je langer kunt laten zitten zonder dat er lijmresten ontstaan.
 • Voorstrijken
  Het is tenslotte verstandig om het beton voor te strijken. Daarmee voorkom je dat de ondergrond te veel zal opnemen, waardoor er veel verf verloren zou gaan.

A-merken in het assortiment

Vanuit ons brede assortiment helpen we je graag de beste betonvloer verf te kopen. Wil je de betonvloer verven in de woonkamer of gaat het je om een andere ruimte? Wij leggen je graag uit welke verf het best geschikt is en hoe je daar gebruik van kunt maken. Bovendien adviseren we je daar de juiste schilderbenodigdheden bij, zoals de kwasten en rollers die goed geschikt zijn om mee te werken.

Uiteraard kunnen we de betonvloer verf netjes voor je op kleur mengen. Aan de hand van een RAL-code zorgen wij ervoor dat we de verf mengen in de kleur die je nodig hebt, waardoor je daar op een mooie manier mee kunt werken. Het is de makkelijkste manier om de ideale verf te bestellen, waar je in één of twee componenten mee aan de slag kunt. We kunnen je daarover goed adviseren, bijvoorbeeld op basis van de manier waarop je de vloer wilt gebruiken.

Betonvloer verf kopen

We hebben de betonvloer verf netjes voor je op voorraad, waardoor we jouw bestelling meteen in orde kunnen maken. We zorgen er vanuit voorraad voor dat we jouw pakket klaarzetten, waarna de levering standaard de volgende werkdag plaatsvindt. Het betekent in de praktijk dat je er zo snel mogelijk mee aan de slag kunt, vooral als je daarbij gebruik maakt van onze praktische tips.

De betonvloer verven is zowel met de één- als twee-componenten verf niet moeilijk. Toch leggen we je graag uit hoe je daar het best mee aan de slag kunt, als je daarmee weinig ervaring hebt. En bestel je voor minimaal €50 aan betonverf of andere verfproducten bij ons uit het uitgebreide assortiment? We gaan er voor je mee aan de slag en zorgen voor gratis verzending naar jouw adres. Je hoeft daar geen kosten voor te maken, zodat je een scherpe prijs betaalt voor de betonverf die je online bestelt.

Heb je vragen of wil je een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot vrijdag op telefoonnummer 072 532 3331 of neem contact met ons op. We horen graag van je.