Behang verven, wat te doen?
Een schilder die grijze verf op behang aan het aanbrengen is.

Renovlies behang kopen? Het is de ideale keuze in nieuwbouwwoningen, net als in heel oude woningen en in bedrijfspanden. De muren hebben waarschijnlijk kleine gaatjes en putjes, net als eventuele haarscheurtjes of krimpscheuren.

Tip: jouw nieuwbouwwoning ziet er waarschijnlijk nog strak uit. Zodra het beton de komende jaren verder droogt kunnen er scheurtjes ontstaan. Renovlies behang kan die (enigszins) overbruggen, waardoor je ze minder snel ziet dan bij stucwerk.

Het renovlies behang is de ideale keuze om de muur voor het oog strak af te werken. Goedkoper en praktischer dan stucwerk, terwijl je bovendien de mogelijkheid hebt om het behang in iedere gewenste kleur te verven. Je kunt het behang verven, waardoor je ook de banen nog nauwelijks zal zien. Het lijkt net alsof je de muur hebt laten stucen, terwijl je gebruik maakt van een materiaal dat goed geschikt is voor renovaties en in nieuwbouwhuizen.

Verven over behang: zo pak je dat aan

Wil je verven over behang? Renovlies biedt dan een paar belangrijke voordelen:

  • Glad en egaal te schilderen
  • Verbergt kleine gaatjes en (krimp)scheuren
  • Eenvoudig te verven
  • Opnieuw te behangen
  • Bestand tegen krassen en stoten

Het zijn die belangrijke voordelen die veel mensen aanspreken in het renovlies behang. Ze maken er gebruik van in hun nieuwbouwwoning en in oudere huizen, net als in bedrijfspanden die veel te verduren hebben gekregen. Je kunt rekenen op een hoogwaardig product voor op de muur, dat goed geschikt is om te verven of schilderen.

Uiteraard kun je het behang verven met de kleur die je wenst, gewoon door daar met de roller en/of de kwast overheen te gaan. Onze specialisten denken daar graag met je over mee, zodat jij aan de slag kunt als een echte vakschilder. Het is de beste manier om de muur af te werken, waarmee je ervoor zorgt dat die er superstrak uit komt te zien.

Heb je thuis renovlies behang op de muur zitten en wil je dat schilderen? Je kunt gebruik maken van de reguliere muurverf, uiteraard van de A-merken die je bij ons online kunt bestellen. Schilder de randen met een kwast, om de grote delen in te kleuren met een roller. Eventueel op een steel, zodat je grotere delen kunt schilderen zonder dat je last krijgt van pijntjes of kramp.

Behang verven

Wil je het behang verven, om de muur strak en netjes af te werken? Dan is renovlies behang het best geschikt. Je zorgt daarmee voor een materiaal dat sterk is en tegen een stootje kan. Tegelijkertijd kan het kleine (krimp)scheuren overbruggen, waardoor jouw muur er strak uit blijft zien, ook als het beton verder zal drogen.

Heb je vragen over renovlies behang of wil je een grote bestelling plaatsen? We adviseren je graag tijdens kantooruren en regelmatig ook daarna op telefoonnummer 072 532 3331. En vragen op een ander moment? Neem online contact met ons op. We horen graag van je.

Tags: Huis