Betse muurverf 2021, Sikkens Alphacryl Pure Mat SF.
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF.

De consumentenbond is weer gaan testen en komt met de beste muurverf uit de test van 2021. De consumentenbond heeft 19 muurverven grondig getest op dekking, rendement, reinigbaarheid, kwaliteit eindresultaat, hechting, gebruiksgemak en de uitstoot. Door de kenmerken van alle muurverven met elkaar te vergelijken is de beste muurverf van de consumentenbond 2021 naar voren gekomen.

De beste muurverf van de consumentenbond uit de test van 2021 is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is volgens de consumentenbond uitgeroepen tot de beste muurverf van 2021. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF muurverf scoort een totaal van een 8,3 op de onderstaande niveaus van kenmerken.

Test: beste muurverf consumentenbond 2021

De Sikkens muurverf, Sigma muurverf, Wijzonol muurverf, Flexa muurverf en alle andere muurverven worden getest op 4 niveaus van kenmerken. Dit zijn de prestaties, bestendigheid, gebruiksgemak en uitstoot. Door deze kenmerken van de verschillende muurverven met elkaar te vergelijken is er uiteindelijk een beste muurverf van 2021 uitgeroepen door de consumentenbond en dat is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Op de 5e, 7e en 8e plaats eindigde de Sigma Superlatex Matt, de Flexa Strak Op De Muur Muurverf en de Wijzonol Muurverf Extramat.


Het eerste niveau is de prestatie van de muurverf. Hieronder valt het dekkend vermogen. Dit wordt beoordeeld door met een witte laag muurverf aan te brengen op een wit paneel met een zwarte streep. De kwaliteit van het eindresultaat. Hoe ziet de muur eruit na het aanbrengen van de muurverf. Als laatste niveau wordt het rendement van de muurverven getest. Hoeveel verf gebruik je per m2.

Bestendigheid

De muur moet na het aanbrengen van de muurverf mooi blijven. Daarom is het van belang dat de beste muurverf een goede reinigbaarheid heeft en een goede hechting heeft. Hier worden de muurverven door de consumentenbond ook op getest.

Gebruiksgemak

Binnen het niveau van gebruiksgemak wordt de muurverf beoordeeld op het gemak van aanbrengen mengen en of de muurverf spatvrij is. De beste muurverf volgens de consumentenbond moet natuurlijk wel makkelijk aan te brengen zijn.

Uitstoot

Het laatste niveau waar de Sikkens muurverf, Sigma muurverf, Wijzonol muurverf, Flexa muurverf en alle andere muurverven op getest worden is de uitstoot van nare lucht. De uitstoot van verf kan schadelijk zijn en daarom wordt er na 3 en 28 dagen getest hoeveel stoffen er vrij komen tijdens het drogen.

Beste muurverf in kleur

De Sikkens muurverf, Sigma muurverf, Wijzonol muurverf, Flexa muurverf en alle andere muurverven kunnen keurig voor je op kleur gemengd worden. Zo kan ook de beste muurverf uit de test van de consumentenbond ‘’Sikkens Alphacryl Pure Mat SF’’ in bijna alle kleuren worden gemengd. De meest verkochte kleuren met de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zijn:

RAL 9016 Verkeerswit 53820
RAL 9010 Zuiverwit 43559
RAL 9002 Grijswit 53814
RAL 9001 Cremewit 42799
Flexa Creations 3031 Early Dew 14998
Flexa Creations 2018 3024 Urban Taupe 16202
RAL 9003 Signaalwit 43553
Sikkens 5051 Colour Concept FN.02.77 1477951
Flexa Creations 3006 Morning Snow 723121

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kopen

Wil je de beste muurverf ''Sikkens Alphacryl Pure Mat SF'' kopen? Wij hebben de muurverf op voorraad. Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via 072 532 3331 of stuur een mail naar klantenservice@verf.nl. We horen graag van je!

Tags: Muur