Is Verf.nl een Sikkens center?
Sikkens Center met een verfroller en blauw-witte achtergrond.

Wij krijgen veelal de vraag of Verf.nl een Sikkens Service Center is. De winkelmedewerkers van Verf.nl zijn Erkend Sikkens Specialist en de klantenservice Online Sikkens Specialist. Hierdoor ontvang je bij Verf.nl hetzelfde advies als bij de Sikkens Center. Ten opzichte van de Sikkens Center heeft Verf.nl een paar unieke voordelen. Via de webwinkel gaat online bestellen van Sikkens, Meesterhand, Polyfilla PRO en vele andere merken met het grootste gemak.

Wij leveren jouw Sikkens Center producten razendsnel naar jouw zakelijk- of klus- of huisadres, maar zijn met onze Verf.nl afhaalpunten altijd bij jouw in de buurt. Eveneens bij ons kan je genieten van extra zakelijke voordelen. Wil je weten wat de voordelen zijn wanneer je als zakelijke klant besteld bij Verf.nl? Check de voordelen hier.

Wat is een Sikkens center?

Sikkens Centers zijn groothandels die door het hele land zitten en met name Sikkens producten verkopen aan schilders en professionals via hun vestigingen. Sikkens center beschikt over ruim 90 vestigingen. Dit is op basis van franchise waarbij AkzoNobel de franchisegever is. Voorheen was AkzoNobel eigenaar van deze Sikkens Centers dat voorheen Sikkens Service Centers werd genoemd. Sikkens Center Online is een webwinkel die eigendom is van de Sikkens Centers en biedt de mogelijkheid om online verf te bestellen van onder andere Sikkens. Producten via Verf.nl zijn vrijwel altijd scherper dan Sikkens Center Online.

Wat is het verschil tussen Verf.nl en een Sikkens Center?

Verf.nl is zowel een fysieke als een online verfspeciaalzaak waarbij je alle professionele verfmerken onder één dak heb. Denk hierbij aan de merken Sigma, Wijzonol, Trimetal, Jotun, Caperol, Boonstoppel en veel meer. De Sikkens Center biedt alleen merken Sikkens, Meesterhand en Polyfilla PRO.

Bij de Sikkens Center is alleen de schilder welkom, waar bij Verf.nl particulier en zakelijke klant met hetzelfde gemak verf en accessoires bestellen. Bij een Sikkens Center kan je als particulier dus geen verf bestellen.

Wat zijn de voordelen van Verf.nl ten opzichte van een Sikkens Center?

Bestel je de verf bij Verf.nl in plaats van bij een Sikkens Center dan geniet je van een aantal voordelen.

  • Bij Verf.nl geniet je van het grootste aanbod aan verf en schildersbenodigdheden.
  • Tot 23:00 besteld = morgen in huis.
  • Heb je een bestelling van boven de €50,-? Dan betaal je geen verzendkosten.
  • Je kunt je verf online bestellen en vervolgens afhalen in Amsterdam, Akersloot en Alkmaar als je de verf snel nodig hebt. Wacht wel even totdat je een bevestigingsmail hebt ontvangen dat de verf klaar ligt.
  • Verf.nl heeft meer dat 25.000 reviews en scoort daarmee een 4,9/5.
  • Wil je op zaterdag je verf halen? Geen enkel probleem! Verf.nl heeft een winkel in Akersloot en een afhaalpunt in Castricum en in Alkmaar die 7 dagen is geopend.
  • Zowel online als in één van de filialen krijg je het beste verfadvies door onze Erkende verfexperts of online adviseurs.
  • Ben je er nog niet helemaal uit welke kleur je wil gebruiken voor jouw schilder klus? Onze kleurexperts voorzien je graag van een kleuradvies wat helemaal bij jouw past.

Zo ben je als zakelijke en particuliere klant bij Verf.nl altijd verzekerd van de beste deal.

Verf.nl: jouw Sikkens Center

Eigenlijk heeft Verf.nl alles wat een Sikkens Center of Sikkens Service Center in huis heeft, maar dan nog vééééééél meer. Zo kan je bij Verf.nl terecht voor het grootste aanbod aan verf en is er voor iedere klus een gepaste oplossing te vinden. Is Verf.nl ook jouw plek om Sikkens producten te halen?

Nieuwsgierig? Open dan een zakelijk account bij Verf.nl?

Graag vertellen we persoonlijk meer over de dienstverlening van Verf.nl. En vooral wat we voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op, op telefoonnummer 072 532 3331. We helpen je graag verder.

Verf.nl; jouw Sikkens Center!

Tags: Nieuws