Decoratieverf, wat is de juiste keuze?
Een jongetje die kijkt naar een gedecoreerde muur.

Decoratieverf kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende soorten decoratieve verf. Verf met speciale effecten, om daar op een bijzondere manier gebruik van te maken. Wij zetten een paar van de mooie mogelijkheden voor je op een rij, direct te bestellen vanuit onze eigen voorraad. Zo zorgen we ervoor dat jij snel aan de slag kunt met de decoratieverf. In de badkamer of elders in huis, afhankelijk van het type verf dat je kiest.

Mooie decoratieve verf zorgt bijvoorbeeld voor een metallic-uitstraling op de muur of maakt het mogelijk om daar een schoolbord van te maken. Zo kun je er met krijt op schrijven, waardoor je de kinderen eindelijk niet meer hoeft te waarschuwen om op te passen voor de wanden.

Diverse soorten decoratieverf

Je hebt de keuze uit een paar belangrijke soorten decoratieverf:

  • Professionele metallic-muurverf
    De professionele keuze voor een metallic-look op de muur, geschikt voor steenachtige ondergronden en op glasvezel. Je kunt gebruik maken van Sikkens Alpha Metallic. Het is een mooie professionele decoratieverf, waarmee je de muur een prachtige glans kunt geven en kunt zorgen voor een unieke uitstraling.
  • Doe-het-zelf metallic-muurverf
    Een goedkoper alternatief voor de professionele decoratieve verf. Maak gebruik van Flexa Creations Muurverf Metallic. Gemakkelijk te verwerken en gebruiken, om de muur een unieke uitstraling te geven. Iets minder duurzaam, maar aan de andere kant goedkoper dan de professionele keuze.
  • Schoolbordverf
    De kinderen vrijuit laten kleuren op de muren? Maak van de wand een schoolbord, bijvoorbeeld met Flexa Creations Schoolbordverf. Je kiest daarmee voor een decoratieve verf die het mogelijk maakt om eigen creaties op de muur te maken. Op een zwarte ondergrond waar je met wit krijgt op aan de slag kunt, net als met krijt in alle andere kleuren.

Daarnaast heb je uiteraard de keuze uit meer verschillende soorten decoratieve verf. Speciaal voor in de badkamer of voor in de rest van het huis, afhankelijk van je hoe je daar gebruik van wilt maken. We maken het je online graag gemakkelijk, vanuit ons uitgebreide assortiment met professionele, semi-professionele en doe-het-zelf-merken.

Decoratieve verf aanbrengen: ontvetters, primers en rollers

Welke decoratieverf je ook gebruikt, het is altijd belangrijk om aandacht de TI-bladen met informatie te lezen. Gebruik bovendien altijd de juiste ontvetters en primers, net als rollers die goed geschikt zijn. Wij kunnen je daar goed over adviseren, dus neem contact op bij vragen. En zorg voor voldoende dikke lagen van de verf, voor een maximale dekking en bescherming op de wand.

Zoek je naast de decoratieverf ook naar andere toepassingen voor in en om het huis? Bekijk bijvoorbeeld onze muurverf voor buiten, of doe inspiratie op met alle muurverven die er beschikbaar zijn.

Decoratieverf kopen

Wil je decoratieve verf of decoratieverf kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment. Direct bij ons uit de eigen voorraad. En bestel je voor minimaal €50 aan verf? Wij zorgen voor de gratis verzending naar jouw adres, zodat je daar geen extra kosten voor hoeft te maken.