Op zoek naar een schilder? 

Het vinden van een schilder was nog nooit zo makkelijk. Dankzij onze exclusieve samenwerking met Uw Schilderdienst, een netwerk van ruim 140 gerenommeerde schildersbedrijven, is er altijd een schilder bij jou in de buurt. Wees verzekerd van gegarandeerd goed schilderwerk en ontvang op elke klus 100% garantie voor 6 jaar lang.

 

Lees in 5 stappen hoe.

stap 1

1. Ontvang een schatting

 

Beantwoord eenvoudige vragen online en ontvang direct een gedetailleerde schatting. Ben je akkoord, accepteer dan de online offerte.

2. Ontmoet jouw vakschilder

 

Na akkoord op de offerte, komt de vakschilder langs om deze door te spreken. Ben je iets vergeten, dan past de vakschilder dit aan. Vervolgens plannen jullie een startdatum.

stap 2

stap 3

3. De expert keurt het schilderwerk

 

Is de schilder klaar, dan controleert een onafhankelijk expert van Vereniging Eigen Huis het schilderwerk. Indien nodig, voert de schilder herstelwerkzaamheden uit. Zo ben je verzekerd van het beste schilderwerk.

4. Ontvang je garantiecertificaat

 

Je ontvangt een certificaat voor volledige garantie op het schilderwerk. Deze garantie is overdraagbaar bij de verkoop van je woning.

stap 4

stap 5

5. Geniet van het eindresultaat

 

Je hoeft alleen nog maar te genieten van het prachtige eindresultaat dat de schilder opgeleverd heeft. Wanneer het schilderwerk weer aandacht verdient, laten wij het je weten.


Veelgestelde vragen