Renovatieverf, hoe hertel je een oppervlak?
Een kamer die gerenoveerd wordt met renovatieverf.

Renovatieverf kopen voor de keuken, voor meubels of voor andere oppervlakken die je wilt herstellen? Het is speciale verf, goed geschikt om de ondergrond op een vakkundige manier te herstellen.

Uiteraard heb je de keuze uit renovatieverf in verschillende kleuren, die we voor je kunnen mengen aan de hand van de RAL-code. Let bovendien goed op het oppervlak en de ondergrond waarvoor de verf geschikt is.

Keuken en andere oppervlakken renoveren

Met onze renovatieverf kun je bijvoorbeeld de keuken renoveren. De verf is goed geschikt voor de kastjes, om die er weer als nieuw uit te laten zien. En wil je meubels herstellen of gaat het je om ander schilderwerk dat je grondig wilt opknappen? Wij adviseren je graag over de verf die je voor die renovatie het best kunt gebruiken.

Tip: ga je keukenkastjes of meubels renoveren? Haal ze eerst uit elkaar, zodat je de verschillende delen goed kunt schilderen met de renovatieverf.

Renovatieverf kopen

Je hebt online de keuze uit verschillende soorten renovatieverf, net als uit verschillende hoeveelheden. Wij helpen je graag te berekenen hoeveel je er van nodig hebt en kunnen de verf bovendien netjes voor je op kleur mengen. We zijn jouw specialist in verf voor renovaties, die je online en bij ons in de winkel in Akersloot kunt kopen. Bestel je online voor minimaal €50 aan renovatieverf of andere producten? Dan profiteer je van gratis verzending naar jouw adres.

Heb je vragen over de renovatieverf of wil je een grote bestelling plaatsen? Bel ons op maandag tot vrijdag op telefoonnummer 072 532 3331 of neem contact met ons op. We horen graag van je.